up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Primus
360

Primus Omnilite TI And Fuel Bottle

Primus Omnilite TI And Fuel Bottle

plus
  • 360Primus Omnilite TI And Fuel Bottle
  • Play videoPrimus Omnilite TI And Fuel Bottle
  • Primus Omnilite TI And Fuel Bottle
  • Primus Omnilite TI And Fuel Bottle

Primus Omnilite TI And Fuel Bottle

Produktbeskrivelse Primus Omnilite TI And Fuel Bottle

OmniLite Ti er baseret på samme teknologi som vores prisvindende OmniFuel ™. Denne komfur er lige så pålidelig og robust, men mindre, lettere og meget mere brændstofeffektiv. Dens output er tilpasset den nye generation af brændstofeffektive gryder med en varmeveksler, som vores Eta Pots ™. Forruden og potten er fremstillet af titanium, hvilket gør ovnen meget stabil og let. OmniLite Ti arbejder med gas, benzin / benzin, diesel, parafin / paraffin og endda flybrændstof. Ved hjælp af den separate kontrol knap kan du justere flammen til den ønskede varme, selvom du har på handsker. Pakningsstørrelsen er minimal, og ovnen er perfekt til en eller to øko-bevidste mennesker, der går ud på et eventyr. ErgoPump ™, et multifunktionsapparat med en rengøringsnål, en foldbar forrude, en varme reflektor, en 0,35 l brændstofflaske og en bekvem og holdbar opbevaring taske medfølger.

 


Hvis du er på udkig efter Primus Omnilite TI And Fuel Bottle, er heldet med dig. I vores udendørs butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal trekkinn butik. Skynd dig, bestil dine Camping med det samme. trekkinn tilbyder et kæmpe udvalg i Camping brændeovne, til alt slags sport. Vores Camping brændeovne er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Primus Omnilite TI And Fuel Bottle

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store

-

Uzun zamandır araştırdığım bir üründü, kısmen uygun fiyatla başarılı bir alışveriş oldu. Tek eleştirebileceğim konu teslimat süresi olabilir.

Fantastisk let komfur

-

Jeg har brugt den tungere version omnifuel. Dette er markant lettere og har stadig den samme funktionalitet. Det er store brændeovne med flere brændsler, men de er meget dyre. Omniliten er meget tynd og ikke så holdbar som omnifuel, så hvis du ikke behøver at spare på vægten, skal du få omnifuel. Fantastisk Primus kvalitet

Pålidelig komfur med flere brændstoffer.

-

Pålidelig, let, økonomisk ovn. Brugte det i fem eller seks kampagner, ingen klager! En liter vand derhjemme kogte i 3m: 30s. Vedligeholdelse kommer til at rengøre dysen, og det er det. Tak til butikken for en utrolig lav pris!

Fremragende komfur.

-

Dette er faktisk en meget let og kompakt komfur. Det fungerer meget stabilt og bruger meget mindre brændstof end andre (tidligere) modeller af Primus.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up