`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raidlight

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+
  • Raidlight Hyperlight MP+

Raidlight Hyperlight MP+

Produktbeskrivelse Raidlight Hyperlight MP+

Hyperlight MP + Jacket er vores letteste vandtætte jakke endnu. Ved hjælp af vores Hyperlight MP + ® Membran (20K / 25K) er det vandtæt, stærkt åndbart og fuldt strækket. Et reelt fremskridt inden for teknologi.

Funktioner:

Opdateret manchet og hule efterbehandling detaljer for 2019

Vandtæt og åndbar: Hyperlight MP + ® membran, 20K / 25K, 2 lag

Fast elastisk hætte med top

Lille pakningsstørrelse, pakker i lomme i hætte

Vandtæt lynlås med chinguard for ekstra komfort

Thumb loops

Se vinduet

Reflekterende print detaljer

Silikone print skulderforstærkning

Specifikationer:

Sammensætning: Hoved: 100% polyamid / membran: 100% polyurethan

Vægt: 90 g


Raidlight Hyperlight MP+ har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Raidlight Hyperlight MP+, købt hos trekkinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online udendørs butik, hvor du kan finde masser af varer fra Raidlight, færdiggør din ordrer af udendørs varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Raidlight Hyperlight MP+

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Et godt tøj til ultralyd og trail

-

Jeg har ikke haft mulighed for at prøve det med kraftige regn, men med regn og blødt regn, ja, og jeg er meget glad, det viser sig meget godt, vinden og regnen glider det, undgår følelsen af kulde i brystet og armene, men uden at få dig til at svede mere end normalt, ikke som om du havde på dig en ren og hård plast ... bare ved at lægge den på har du fornemmelsen af varme, at der dannes et mikroklima inde i det ydre. Den vejer lidt og optager lidt, let at medbringe i en rygsæk til ultras og trail. Vinduet på ærmet for at visualisere uret er en detalje, men det er lidt forskudt for mig, og jeg er nødt til at dreje ærmet lidt, men jeg giver ikke det betydning, det er i henhold til bevægelsen.

☆☆☆☆☆

-

Perfekt

Den bedste trail jakke

-

Det er uden tvivl den bedste trailjakke, man kan have ... mindste vægt og volumen (jeg tvivler på, at der er noget lettere og der optager så lidt) ideel til de ultra-løb, der beder om så meget materiale og over minimale fordele, men der er ingen der ting, det er perfekt til cykelcenteret, ved 60 km / t er det skræmmende !!! og så godt til ski-turnering ... brutal off-road jakke og derover til en uovertruffen pris fra INN

Det bedste af det bedste

-

På trods af at jeg modtog den første jakke med en defekt i ærmet manchetgummi, blev den returneret uden problemer, og jeg modtog inden for et par dage modtog jeg en anden i perfekt stand. Handlen med det kommercielle pr. Telefon var fremragende. Jakken er et pas, der opfylder alle de beskrevet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk