`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raidlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight
  • Raidlight Hyperlight

Raidlight Hyperlight

Produktbeskrivelse Raidlight Hyperlight

Hyperlight Windproof jakken giver et højt niveau af vandmodstand og åndbarhed, Den letteste komplette lynlås i vores sortiment og med en hætte til ekstra beskyttelse. Altid værd at bære som en "bare i tilfælde.

Funktioner:

Mesh underarms og ventileret bagpanel

Atletisk pasform

Elastikeret manchet og hæm

Chinguard indeni lynlås for ekstra komfort

Thumb loops

Pakke lomme

Reflekterende print detaljer

Silikone print skulderforstærkning

Specifikationer:

Vægt: 60g


Kigger du efter Raidlight Hyperlight, eller andre udendørs varer, der kommer fra Raidlight, kig i Herretøj afdelingen og Jakker kataloget. Udover de gode priser hos trekkinn butikken, din online udendørs butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Raidlight Hyperlight

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt

-

Det er perfekt. Én størrelse mere end den, du spiller, er en god mulighed, hvis du planlægger at bære flere lag, vest osv. ...

Ekstremt let

-

Den er ekstremt let og lille og passer ind i en lille lomme i hætten. Perfekt til pakning på flugt i uventet vejr. Jeg måtte bedømme den en stjerne, fordi beskrivelsen var forkert. Den har ikke tommelfinger, og den havde heller ikke et plastvindue for at se mit ur.

Super let og kompakt

-

Som navnet antyder er hyper letvægts og også meget kompakt, når du først har foldet det, kan du lægge det hvor som helst ... Vær forsigtig med pasformen, jeg køber normalt størrelsen S og i dette tilfælde er jeg meget fair, hvis du er i tvivl om størrelsen sandsynligvis Jeg vil gå til den øverste (især hvis du tager den på flere lag)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk