`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raidlight

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Produktbeskrivelse Raidlight Revolutiv Mif 3L

Demander du meget i din træning og løb? Vi gør også, når vi designer, udvikler og skaber. Oplev vores nye og spændende hydreringsvest: Revolutiv 3L vest! Derudover fremstilles i vores franske værksteder i Saint Pierre en Chartreuse (Franske Alper), det er den ultimative hydreringstaske!

Den lette vægt placerer denne pakke øverst på de letteste løbeveste på markedet for et tilsvarende volumen. Helt designet til konkurrence, er dens vægt ikke det eneste, der vil overbevise dig. Selvfølgelig er denne top af pakken udstyret med polholdere og to lukkede lommer for at holde dine værdigenstande sikre.

Kombinationen af flere teknikker gennem materialer PolyMono (til termoregulering) og Payen (for dens strækning) fører til et produkt, der er meget behageligt, justerbart, ergonomisk og stabilt.

FUNKTIONER:

Lavet i Frankrig, Flade sømme (laserskæring), totalvolumen 3L, leveret med 2 x 600 ml Eazyflasks (kompatibel med 300 ml flasker) Bryststørrelser: S 66 80 / M 76 96 / L 92 115.

Lommer: Vestpakning med 5 lommer, To side lynlommer til beskyttelse af telefoner, nøgler og andre værdigenstande, 1 hoved 2L lomme.

Hydratations System 2 front skulderlommer kompatible med vores Raidlight EazyFlasks «Tryk for at drikke».

Tilspændingssystem: Monofilament stofbeslag til åndbarhed, styrke og optimal vægt, dobbelt brystbånd.

Tasker Sikkerhed: Sikkerhed fløjte

SPECIFIKATIONER:

Sammensætning: Stoffer: Hovedstof: 63% Polyester, 37% Spandex

Vægt 65 g

Volumen 3L


Ved du hvilke egenskaber der gør Raidlight Revolutiv Mif 3L til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Raidlight Revolutiv Mif 3L, har vi det på lager i vores online trekkinn butik. På grund af vores store udvalg i Rygsække afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de udendørs, du er på udkig efter. Køb hos trekkinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Raidlight Revolutiv Mif 3L

Køn
Alder
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kapacitet

-

Godmorgen vil jeg gerne vide, at der allerede kommer 2 Cap EazyFlask med 2 x 350 ml inkluderet ??? og hvis det var muligt i stedet for de 350, send dem af Raidlight Eazy Flask 600ml

vore eksperters svar

Hej ja, det kommer med 350 ml flasker.

Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk