`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raidlight

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L
  • Raidlight Revolutiv Mif 3L

Raidlight Revolutiv Mif 3L

Produktbeskrivelse Raidlight Revolutiv Mif 3L

Demander du meget i din træning og løb? Vi gør også, når vi designer, udvikler og skaber. Oplev vores nye og spændende hydreringsvest: Revolutiv 3L vest! Derudover fremstilles i vores franske værksteder i Saint Pierre en Chartreuse (Franske Alper), det er den ultimative hydreringstaske!

Den lette vægt placerer denne pakke øverst på de letteste løbeveste på markedet for et tilsvarende volumen. Helt designet til konkurrence, er dens vægt ikke det eneste, der vil overbevise dig. Selvfølgelig er denne top af pakken udstyret med polholdere og to lukkede lommer for at holde dine værdigenstande sikre.

Kombinationen af flere teknikker gennem materialer PolyMono (til termoregulering) og Payen (for dens strækning) fører til et produkt, der er meget behageligt, justerbart, ergonomisk og stabilt.

FUNKTIONER:

Lavet i Frankrig, Flade sømme (laserskæring), totalvolumen 3L, leveret med 2 x 600 ml Eazyflasks (kompatibel med 300 ml flasker) Bryststørrelser: S 66 80 / M 76 96 / L 92 115.

Lommer: Vestpakning med 5 lommer, To side lynlommer til beskyttelse af telefoner, nøgler og andre værdigenstande, 1 hoved 2L lomme.

Hydratations System 2 front skulderlommer kompatible med vores Raidlight EazyFlasks «Tryk for at drikke».

Tilspændingssystem: Monofilament stofbeslag til åndbarhed, styrke og optimal vægt, dobbelt brystbånd.

Tasker Sikkerhed: Sikkerhed fløjte

SPECIFIKATIONER:

Sammensætning: Stoffer: Hovedstof: 63% Polyester, 37% Spandex

Vægt 65 g

Volumen 3L


På tilbud nu, Raidlight Revolutiv Mif 3L til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos trekkinn, Kan du finde udstyr til Hydrering, extra mange Rygsække. Vi har mange forskellige Rygsække, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Raidlight Revolutiv Mif 3L

Køn
Alder
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kapacitet

-

PS: til de tidligere "eksperter svarer" kommer det faktisk med 2 x 600 ml EazyFlasks som standard.

Godt produkt, kører lille

-

Jeg bor i Singapore, hvor det er 30C + endda tidligt om morgenen, så jeg var på udkig efter noget letvægt, der ikke ville gøre mig endnu svedere. Så dette produkt på Seth DeMoors vlog, og det passer ovenstående krav meget pænt, så efter 3 måneders brug er jeg stadig meget glad for, at jeg købte det. Et par ting at bemærke: 1) kører små - Jeg er kun 5'9 "(175 cm), medium build og oprindeligt bestilte et medium, men måtte returnere det og få et stort, hvilket er perfekt. Sørg for at følge størrelsen diagrammer for dette specifikke produkt snarere end det generelle størrelseskort for Raidlight toppe, hvilket er, hvad jeg gjorde. 2) Trekkinn / TradeInn var helt fantastiske - hvis du som mig havde forbehold ved bestilling fra et ukendt (til mig) firma i Spanien, lad mig satte dit sind i ro. Jeg vil ikke gå i detaljer, men min returnerede pakke blev fast i Spannish told, så jeg var nødt til at købe en 2. vest og håber bare, at Trekkin ville ære refusionen. De gjorde og kunne ikke have håndteret hele ting og bedre, så kudos til dem & tak!

Kapacitet

-

Godmorgen vil jeg gerne vide, at der allerede kommer 2 Cap EazyFlask med 2 x 350 ml inkluderet ??? og hvis det var muligt i stedet for de 350, send dem af Raidlight Eazy Flask 600ml

vore eksperters svar

Hej ja, det kommer med 350 ml flasker.

Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk