`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raidlight

Raidlight Top Extreme MP+

Raidlight Top Extreme MP+

  • Raidlight Top Extreme MP+
  • Raidlight Top Extreme MP+
  • Raidlight Top Extreme MP+
  • Raidlight Top Extreme MP+

Raidlight Top Extreme MP+

Produktbeskrivelse Raidlight Top Extreme MP+

En let vandtæt og åndbar jakke med en hætte og fuld zip for nem fjernelse.

Jakken Vægt 250G og pakker ned i sin egen lomme, der giver mulighed for nem opbevaring.

En alsidig og letvægtsjakke, der giver ekstraordinær komfort takket være dens brug af Mp + Membran for holdbarhed og Mp + Stretchlight Paneler for øget frihedsforbedring. Karakteristisk Mp + Membran Vandtæt Breathable Water Resistant Zipspacks I Pocketreflective Trim3 Point Justerbar Hætte, Pakker I Kragbeskyttelse Og Benefitswaterproof 15 000 Schmerberbreathable 15 000 G / M / 24Coupe Vent Composition70% Mp + Stretchlight (Polyamid Ripstop) 30% Polyrethanadditionnal Informationsmåler Sikkerhedsforskrifter Vask Information30 Grader Maksimal Anvendes Ikke Tyg Softener Never Iron.Køb din favorit Herretøj model og nyd udendørs. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Raidlight Top Extreme MP+. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Raidlight Top Extreme MP+, kan du kontakte vores professionelle team udendørs via telefon eller e-mail.

Funktioner Raidlight Top Extreme MP+

Kundeanmeldelser og spørgsmål (10)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget kvalitativ jakke

-

Meget flot jakke i kvalitet. Meget let. 1M88 og 79 kg og jeg tog størrelsen L, som er perfekt. Ærmelængden er god, og den er ikke for bred, fordi den virker lidt bøjet. Jeg anbefaler

Perfekt

-

Hej Trekking; dit websted meget også fra sociale netværkswebsteder (facebook, twitter) Jeg læste dine kommentarer, jeg søgte dit websted op, og jeg er virkelig beroligende, da jeg har læst, at de bedste mærker, den bedste pris og kort tid til mange lande i verdensansatte fokuseret på indsendelser fra kundetilfredshed

Jakke til ultras

-

ideel til 100mks ultras

Meget godt tøj

-

Jakken er fantastisk. Det beskytter perfekt mod vand og er meget let. Hvis du sveder meget, sved er en smule kompromitteret, men det skal være prisen for at have et 15k vandtæt tøj. Jeg købte størrelse L og måler 1´76 og vægt 79 kg, det passer mig perfekt hverken for stram eller for slap.

Anbefalet jakke

-

Meget god jakke, meget let, isolerer meget og god sved. At sætte en indsætning af urets vindue på de dage, jeg har brugt det, har ikke virket særlig nyttigt. I 183 cm høj og 75 kg bad jeg om en L og jeg var for stor til at løbe, jeg ændrede den til en M og meget bedre.

Storslået jakke

-

At sætte er endnu bedre, meget behagelig og superlys. Jeg købte en størrelse L, og den ser perfekt ud ikke for stram, men ikke løs, lige nok til at lette bevægelser. Jeg måler 176 cm og vægt 79 kg.

Ok

-

Meget god kvalitet

Ok

-

Meget god jakke og en god pris, 1,80 med 90k størrelse l passer mig perfekt

Raidlight mp + jakke

-

Snart for at kontrollere deres opførsel i regnen, men meget gode følelser af komfort og pasform. Også en meget hurtig levering til hjemmet.

Top jakke

-

Meget behagelig at bære garanteret vindjakkeeffekt hindrer ikke bevægelse og rasler ikke for meget, god "åndbarhed". Dog en lille tåge på muffens vindue i fuld indsats; selvom det forbliver meget praktisk at kunne konsultere, viser det. Forsøgt under temmelig intense sessioner, en med lidt regn ikke nok til at værdsætte det reelle niveau af vandtætning, men jeg er ikke bekymret.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk