`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Regatta

Regatta Delph Pants Short

Regatta Delph Pants Short

Regatta Delph Pants Short

  • Regatta Delph Pants Short
  • Regatta Delph Pants Short
  • Regatta Delph Pants Short
  • Regatta Delph Pants Short

Regatta Delph Pants Short

Produktbeskrivelse Regatta Delph Pants Short

Dette er vores herre-brusefaste Delph Trouser, der er populær til lysvandring, havearbejde, mudrede vandreture med hunden og til almindeligt slid rundt i byen. Theyre lavet af blødt tryk polyester / bomuldsblendstof udstyret med en DWR (Durable Water Repellent) finish for at beskytte mod lette brusere. Den del elastiske talje giver dig masser af plads til at bevæge sig, mens flere lommer er praktisk til at skære essenser.

Teknologi:

Slidstærk vandafvisende finish


Hvis du er på udkig efter Regatta Delph Pants Short, er heldet med dig. I vores udendørs butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal trekkinn butik. Skynd dig, bestil dine Herretøj med det samme. trekkinn tilbyder et kæmpe udvalg i Bukser, til alt slags sport. Vores Bukser er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Regatta Delph Pants Short

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Anbefalet brug
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk