`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Ruffwear

Ruffwear Front Range Harness

Ruffwear Front Range Harness

  • Ruffwear Front Range Harness
  • Ruffwear Front Range Harness
  • Ruffwear Front Range Harness

Ruffwear Front Range Harness

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Ruffwear Front Range Harness

A few months ago, I came across a harness and two leads made by one of the leading brands in outdoor equipment for our beloved canine companions, and the truth is that I was pleasantly surprised.

Vores Ruffwear Front Range Harness er med garanti de originale Ruffwear. Hvis du handler hos udendørs, vil du modtage dine Ruffwear Front Range Harness, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 33.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ruffwear sele i forreste række

-

Købt XXS sele til min mini fox terrier. Passer godt og sikkert, var lidt fortrolig med justeringerne, men det var nok bare mig. Føles som god kvalitet og har gjort det at gå Bella meget mindre trættende. Hun har meget energi og vil bare gå og gå, men med endda bare den bagerste ring, der er forbundet, har beroliget hende .. fantastisk ... Jeg vil anbefale denne sele ..

Fremragende

-

Fremragende produkt, let at samle. Jeg anbefaler det.

Ruffwear

-

Fremragende produkt, materiale betegner kvalitet, passer perfekt til hunden, jeg anbefaler dit køb.

Stor sele

-

Vi blev anbefalet ruffwear, og det var værd at kigge rundt for at finde en sælger. Let at montere og tage på vores hund

Ruffwear forrangssele grå størrelse m

-

Perfekt produkt, hurtig levering fra Spanien Perfekt produkt, hurtig levering fra Spanien

Fremragende sele - udnytte forreste række ruffwear

-

Jeg glæder mig over denne sele, det er faktisk den tredje, at jeg har, da den mandlige størrelse M var var fair og jeg købte en størrelse større for ham. Let at installere, polstring og dækker, således at hunden holder godt uden skader dit hår. Et vigtigt aspekt som sammenligning med andre mærker, der for nylig har udgivet lignende produkter er, at bunden gør et T og dækker mere plads beskyttet mod gnidning brystet. Leder du efter en sele med front slips det arbejder også som antitiro (type let gang), men ikke børstet eller beskadiget hår, og det gør jobbet. Det eneste punkt at forbedre min forståelse er, at dette frontlift forbedre yderligere, hvis det var kontanter. Det er ikke længe, ​​så hunde med dem passer perfekt firkantet struktur uden at nå for langt tilbage i maven. Brugen hverdagen, både til rutinemæssig brug af gåtur, at gå kører med hunde.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk