up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Typer af tasktilbehørRygsække er en vigtig del af dine rejseforberedelser. En taske skal være behagelig, let og stilfuld, så du nemt kan bære den rundt uden problemer. Hvis du vil være stilfuld under rejsen, skal du have brug for en rygsæk, der sikkert kan rumme alle dine nødvendigheder.

Der er masser af valg, der gør jobbet, samtidig med at de supplerer dit overordnede udseende. Fra en trendy tyverisikringspose til finurlige snørebånd, du kan finde alt hvad du vil fra nogle af de mest kendte mærker som Salomon , Haglöfs , Trangoworld , Mammut , Osprey . Vælg en smuk taske til din bærbare computer og en kompakt størrelse rygsæk til dine rejsebehov.

En klassisk rygsæk er et ideelt valg for en sportsmand, mens en cool taske er perfekt til dine trænings og fitnessbehov. En daypack er alsidig i naturen og giver dig plads nok til opbevaring, hvilket er en vidunderlig mulighed for en kort vandretur. Uanset om det er skoletid eller en sommercampingplan, er en rejserygsæk et godt valg. For at holde dine ejendele sikre og beskyttede skal du finde ud af vandafvisende rygsække med højre skulderstropper, der passer til din stil. Sporty, Classic, Boho eller Camo, du finder et helt udvalg af tasktilbehør her, så tjek kollektionen og vælg den bedste rygsæk til dig!

clouse menu Luk