up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvad er en tør taske?

En tørpose er en taske, der er designet på en sådan måde, at den holder den absolut tør. Tørposen er vandtæt, og der kan ikke komme vand ind i den. Så hvordan er disse poser konstrueret? Der er to hovedfunktioner, der gør en tørpose helt vandafvisende.

For det første er tørposerne designet og produceret med 100% vandtæt materiale. Dette kan testes ved at lade posen stå i vand i flere måneder, og ikke en eneste dråbe kan komme igennem den. Det er også vigtigt at præcisere, at et vandtæt materiale ikke er åndbart. Selv de bedste åndbare vandtætte materialer kan ikke stoppe med at komme vand ind under visse barske vejrforhold. Mammut , Osprey , Sea to Summit , Regatta og Ferrino tilbyder tørposer af højeste kvalitet.

En tørsæk siges kun at være af høj kvalitet, når den er lavet af vandtæt materiale uden huller og åndbarhed. Premiumposer af høj kvalitet er lavet af kraftig, robust og PVC presenning lamineret. Tynde og lette tørre poser, der er lavet af nylonstof, holder ikke langvarigt, da dette materiale absorberer vand. Dog kan tynde poser bruges til at dække dine væsentlige ting for ekstra beskyttelse i rygsække, men ikke til stand alone brug.

For det andet fremstilles tørposen ved at sy sammen uden at lave huller i materialet. Dette kan gøres enten ved at;
1. Sy posen rundt om hjørnerne og belæg posen indvendigt med en vandtæt belægning denne fremgangsmåde er ikke effektiv og holdbar.
2. Limning af posen denne metode er mere pålidelig.
3. Svejsning af posen sammen og en fuldstændig vandafvisende binding. Denne metode er mere holdbar og pålidelig.

clouse menu Luk