`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Albris Hike 26L

Salewa Albris Hike 26L

  • Salewa Albris Hike 26L
  • Salewa Albris Hike 26L
  • Salewa Albris Hike 26L
  • Salewa Albris Hike 26L

Salewa Albris Hike 26L

Produktbeskrivelse Salewa Albris Hike 26L

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster , Salewa Albris Hike 26L er en ideel, slank, let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Det kan meget godt tilpasses fra sti til bybrug, da det er holdbart og behageligt og er kompatibelt med hydratiseringspakke. Regntækken på rygsækken kan modstå de udvendige vejrmønstre perfekt.

De to frontlommer har lynlåse på siden, og den øverste lomme på rygsækken har nøgleclips, der sikrer beskyttelse, og det lille rum giver opbevaringskapacitet til små genstande som penne. De to stretch mesh-lommer giver tilstrækkelig plads til at holde vandflasker eller beholdere. De interne ærmer inde i hovedrummet med stort volumen har plads nok til bærbare computere på en arbejdsdag.

Sidekompressionsstropper og en justerbar brystbåndsrem gør det let og tilgængeligt at gribe og gå. Det aftagelige bælte kan justeres eller kan fjernes efter eget ønske.

Med masser af plads og lommer er Salewa Albris Hike 26L en holdbar rygsæk af meget høj kvalitet til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!Funktioner:

Regnslag

Hydration System Exit

Indre lomme til værdier

Sidelommer

Side kompressionstropper

Pole fastgørelse

Nøgle holder

Kompatibel med Salewa kolbeholder

Specifikationer:

Produkt State Carry Over

Størrelse 54x22x27cm

Vægt 940 g

Volumen 26 lt

Materiale: 600D Polyester


Køb dine Salewa Albris Hike 26L til den bedste pris! Vores online har udendørs, trekkinn lige dem du går og drømmer om! Find Rygsække og kufferter til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Salewa Albris Hike 26L. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online udendørs katalog!

Funktioner Salewa Albris Hike 26L

Køn
Alder
Struktur
Kapacitet
Taskeegenskaber
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (14)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende

-

Fremragende rygsæk, ubeskrivelig kvalitet.

Det var det bedste

-

Varerne ankom til tidsplanen. Designet er godt, og funktionaliteten er tilfredsstillende. Det er en god størrelse til en dagstur til bjerget.

Meget smuk!

-

Det var det, jeg ledte efter, lethed og god kapacitet!

Salewa albris vandretur 26l

-

Rygsæk af høj kvalitet, rummelig til dagsture, behagelig med sidelommer. Fantastisk materiale, godt ventileret.

Stor støtte og åndbar

-

stor støtte og åndbar og let vægt! behagelig, ideel til alle former for bjergaktivitet.

Salewa albris vandretur 26l

-

Fantastisk, let og meget behagelig kvalitet Salewa skuffer aldrig

Strålende

-

perfekt !!!!

Glad

-

God kvalitet, komfort og orgonomi.

Stort og let

-

det er så let og har nok kapacitet til en dagstur. fornuftig pris. forsendelse tog 24 dage til malaysia.

Fremragende køb

-

Dette er nøjagtigt, hvad jeg ledte efter, en rygsæk i god kvalitet, robust og på samme tid let. Ryggen er dannet af et net, der tillader en god ventilation og undgår at blive våd af sved. Ideel til dagsture.

Kompakt, men god lasteevne og kvalitet

-

Dette er den første gode rygsæk. Den høje kvalitet, funktionalitet og opbevaring er alle fantastiske. Fra nu af vil jeg få en bjergven med en salewa.

Til dagsklatring

-

Let og funktionel rygsæk. Perfekt til dagsture.

God kvalitet til rimelig pris

-

Rygsæk har flere indre rum og er hydratiseringspakke kompatibel. Det der mangler er et velcro fastgøringsmiddel til fastgørelse af drikkeposen. Ellers er topkvaliteten, også et regn dække nedenunder. På grund af Alustreben på bagsiden af rygsæket er også godt ventileret.

Lille stor rygsæk

-

Stoffer af høj kvalitet, kompaktitet og belastning gør denne rygsæk til en fremragende følgesvend til en dagsudflugt. Sidst men ikke mindst ser det meget behageligt og stilfuldt ud.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk