`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Alp Trainer 25L

Salewa Alp Trainer 25L

  • Salewa Alp Trainer 25L
  • Salewa Alp Trainer 25L
  • Salewa Alp Trainer 25L
  • Salewa Alp Trainer 25L

Salewa Alp Trainer 25L

Produktbeskrivelse Salewa Alp Trainer 25L

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster , Salewa Alp Trainer 25L er en ideel, slank, let rygsæk designet til din vandreture, trekking og hverdagsbrug. Det kan meget godt tilpasse sig fra sti til bybrug, da det er holdbart og behageligt at bære.

Lavet med 100Dx280D nylon twill , denne alsidige rygsæk er designet specielt til kvinder til at tilbyde komfort under vanskelige bjergbestigninger og nedstigninger. Takket være Air Fit 2.0 bæresystem og 3D-luftkanaler, der giver højere sved og reducerer kropstemperaturen, der holder ryggen tør hele tiden.

Twin Compression System (TCS) giver maksimal stabilitet og kontrol, når du vandrer gennem de hårdeste terræn. De lette, delte skulderstropper giver også maksimal frihed for kropsbevægelser. Regntæppet beskytter dig mod de varierede eksterne vejrforhold, og de lette adgangsnetnetlommer har rigelig lagerkapacitet til dine daglige væsentlige genstande.

Det være sig daglig pendling eller vandring med masser af plads og lomme Salewa Alp Trainer 25L er en meget høj og holdbar rygsæk til alle globetrottere. Rygsække er den eneste ægte ledsager på dine trekking- eller vandreture. Så vælg klogt!
ALP TRAINER 25 er vores tekniske alpine vandrepakke til kortere vandreture med vores nye AIR FIT 2.0 bæresystem, der er designet specielt til at holde ryggen tør. Det har 25% mindre kontakt med overfladen end vores tidligere konstruktioner og reducerer kontakten uden at forringe belastningen. Det indbyggede ventilationssystem med åndbart materiale giver større luftstrøm til din ryg. Dette reducerer temperaturen mellem kroppen og pakningen markant med 1,6 ° C efter 15 minutter.
Vores lette, delte skulderremme reducerer også kropskontakt og fremmer større sved og komfort, forbedret luftstrøm og øget mobilitet. Derudover giver Twin Compression System (TCS) dig mulighed for at hælde pakken ind for at holde belastningen tæt på ryggen og forhindre snuble under hurtig bevægelige aktiviteter. Og det giver dig også mulighed for at justere lydstyrken hurtigt og nemt, når du bærer mindre.
Vi har givet ALP-TRAINEREN alle de funktioner, du har brug for, og ingen, som du ikke har brug for. Dette inkluderer inklusive let adgang til sidemesh-lommer, et regnafdækning, et separat bundrum og polstift.
Fordele:
letvægt
holdbar
Ventilation
Alsidighed
funktion:
Regnslag
ISB bestyrelse
Hydration System Exit
Hoftebælte lomme
Belastningsrem
Sidekompressionsremme
Forreste adgang til hovedrummet
Side-rørledere leveret til et hydratiseringssystem
Polstang
På farten lommer
SPLIT TILBAGEKONSTRUKTION
Opdelte hoftebælte
Splittet skulderrem
Poket for værdi
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
Specifikationer:
Vægt: 1062g
Volumen: 25l
Bæresystem: Air fit 2.0
Torsolængde: 45 53 cm


Er du vild med Salewa Alp Trainer 25L? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret Salewa forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Salewa. Vælg en Rygsække og kufferter kategori og find alle de mulige Rygsække og kufferter varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Salewa Alp Trainer 25L

Køn
Alder
Struktur
Kapacitet
Taskeegenskaber
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Great!

-

Fantastisk gear! Meget pænt udført. Passformen er perfekt. Anbefale rygsæk! Har alt hvad du har brug for: åndbar ryg, regncover og en ekstra lomme på toppen, ligesom på de større rygsække, som var en bonus, som jeg ikke forventede.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk