up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salewa
360

Salewa Alptrek 38+5L Backpack

Salewa Alptrek 38+5L Backpack

plus
  • 360Salewa Alptrek 38+5L Backpack
  • Play videoSalewa Alptrek 38+5L Backpack
  • Salewa Alptrek 38+5L Backpack
  • Salewa Alptrek 38+5L Backpack

Salewa Alptrek 38+5L Backpack

Produktbeskrivelse Salewa Alptrek 38+5L Backpack

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Salewa Alptrek 38L er en ideel, slank, let rygsæk designet til dine vandreture eller bjergbestigningsture med høj intensitet. Det kan meget godt tilpasse sig fra baggrundsskiløb til bymæssig brug, da det har 38L kapacitet og er kompatibelt med hydratiseringssystemudgang.

Takket være Twin-kompressionssystem og Eva-puder med 3D-luftkanaler, der tillader højere sved og reducerer kropstemperaturer, der holder din ryg tør hele tiden. Twin Compression System (TCS) tilbyder maksimal stabilitet og kontrol, når du vandrer gennem de sværeste terræn.

De opdelte skulderrem giver også maksimal frihed for bevægelser i kroppen. De reflekterende udskrifter øger synligheden på steder med lav synlighed, og sidelommer med let adgang til pole har rigelig lagringskapacitet til dine daglige vigtige ting.

Det være sig dagligt at pendle eller vandre med masser af plads og lommer, Salewa Alptrek 38L er en meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrotters. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på din vandre- eller vandreture. ¡Så vælg klogt! Let at transportere til tunge byrder - en kvinders komfortable, fuldt justerbar pakke på 38 liter til flerdages alpin vandring med udvideligt volumen på 5 liter.Catinaccio og Latemar, Sorapis og Marmarole eller Sella Group… Dolomiterne er den mest farverige og komplekse bjergkæde til gennem vandreture og vandring i Europa. Alptrek 38 er designet til langdistancebrug og er en behagelig trekkingspakke lavet af let, meget slidbestandig nylon med et fuldt justerbart bæresystem og en kapacitet på 38 liter plus muligheden for at tilføje yderligere fem liter volumen via det højdejusterbare låg rum der kan fjernes og bruges separat som en taske med den indvendige rem. Vores nemme justering Dry Back Custom bæresystem har en justerbar ryglængde plus anatomisk formede, polstrede skulderstropper og hoftebælte til en individualiseret kvinders specifik pasform. Derudover sikrer lastløftestropperne optimal rygpasning over lange afstande, mens den forformede hoftfin garanterer en lun pasform og god belastningsoverførsel til dine hofter. Store opbevaringslommer giver masser af plads til ekstra tøj eller dine teltstænger, og der er dobbelt (foran og øverst) adgang til hovedrummet for hurtig og nem gearhentning.Og for hurtig adgang til vigtige genstande undervejs er lommerne på farten let tilgængelige uden at skulle fjerne pakken fra ryggen. Med en hydratiseringssystemudgang, isophæng / vandrestangsophæng, rebfastgørelse, belastningskontrol og sidekomprimeringsremme. Denne pakke er også kompatibel med Salewa-kolbeholderen. Yderligere funktioner inkluderer: regndæk, praktisk aftagelig bungee for at fastgøre ekstra gear og lavere fastgørelsesstropper til din liggeunderlag. Vores lette Alptrek-pakke til kvinder, 38 liter, tilbyder høj bærekomfort og effektiv ventilation til flerdages alpintur.
Funktioner:
Regnslag
ISB bestyrelse
Hydration System Exit
Ice Pick / Pole fastgørelse
Rebfastgørelse
Indre lomme til værdier
Hoftebælte lomme
Sidelommer
Yderligere lydstyrke
Belastningsrem
Daisy-kæde
Sidekompressionsremme
Aftagelig hætte
Højdejusterbar hætte
Forreste adgang til hovedrummet
Gearophængsrem
EVA-puder med 3D-kanalventilation
Opdelte hoftebælte
Separat rum
Splittet skulderrem
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
dobbelt isøks fastgørelse
mat vedhæftning nederste stropper
Fordele:
Letvægts
Holdbar
Ventilation
Alsidighed
Specifikationer:
Materiale: 100Dx280D Nylon Twill, 210D Nylon Honeycomb
Størrelse67 x 26 x 22 cm
Vægt: 1520 g
Volumen: 38l (+ 5l)
Teknologi:
Opdelte hoftebælter: Opdelte hoftebæltsdesign reducerer kontaktoverfladen og forbedrer åndbarheden.


Er du vild med Salewa Alptrek 38+5L Backpack? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret Salewa forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Salewa. Vælg en Rygsække og kufferter kategori og find alle de mulige Rygsække og kufferter varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Salewa Alptrek 38+5L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anbefalede

-

Perfekt rygsæk og Top ryg til dem, der regelmæssigt vandrer i alle årstider

Fremragende produkt og seriøsitet inden for forsendelse

-

Fremragende produkt. At vide, at det er et Salewa-produkt, var jeg ikke i tvivl om. Let, robust og med alt, hvad en rygsæk skal have. Tilfreds. Seriøs, sporet og hurtig forsendelse. Jeg købte også den mandlige version til mig selv.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up