up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salewa
360

Salewa Alptrek 42L Backpack

Salewa Alptrek 42L Backpack

plus
  • 360Salewa Alptrek 42L Backpack
  • Play videoSalewa Alptrek 42L Backpack
  • Salewa Alptrek 42L Backpack
  • Salewa Alptrek 42L Backpack

Salewa Alptrek 42L Backpack

Produktbeskrivelse Salewa Alptrek 42L Backpack

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Salewa Alptrek 42L er en ideel, slank, let rygsæk designet til dine vandreture eller bjergbestigningsture med høj intensitet. Det kan meget godt tilpasse sig fra backcountry skiløb til bymæssig brug, da det har 42L kapacitet og er kompatibelt med hydratationsudgang.

Takket være Twin-kompressionssystem og Eva-puder med 3D-luftkanaler, der tillader højere sved og reducerer kropstemperaturer, der holder din ryg tør hele tiden. Twin Compression System (TCS) tilbyder maksimal stabilitet og kontrol, når du vandrer gennem de sværeste terræn.

De opdelte skulderrem giver også maksimal frihed for bevægelser i kroppen. De reflekterende udskrifter øger synligheden på steder med lav synlighed, og sidelommer med let adgang til pole har rigelig lagringskapacitet til dine daglige vigtige ting.

Det være sig dagligt at pendle eller vandre med masser af plads og lommer, Salewa Alptrek 42L er en meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrotters. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på din vandre- eller vandreture. ¡Så vælg klogt! Let at transportere til tunge byrder - en fuldt justerbar rygsæk på 42 liter til alpint vandretur med flere dage med et udvideligt volumen på 5 liter.Sassolungo og Puez Odle, Marmolada og Pale di San Martino ... 'Dolomiti' tilbyder en levetid for efterforskning. Alptrek 42 er designet til langdistancebrug og er en behagelig vandrepakke lavet af let, meget slidbestandigt nylon med et fuldt justerbart bæresystem og en kapacitet på 42 liter. Du har også muligheden for at tilføje yderligere fem liter volumen via det højdejusterbare lågrum, der fungerer som en aftagelig bærepose. Vores nemme justering Dry Back Custom bæresystem har en justerbar ryglængde plus anatomisk formede, polstrede skulderstropper og hoftebælte for en individualiseret pasform. Derudover sikrer lastløftestropperne optimal rygpasning over lange afstande, mens den forformede hoftfin garanterer en lun pasform og god belastningsoverførsel til dine hofter. Store opbevaringslommer giver masser af plads til ekstra tøj eller dine teltstænger, og der er dobbelt (foran og øverst) adgang til hovedrummet for hurtig og nem gearhentning. Og for hurtig adgang til vigtige genstande undervejs er lommerne på farten let tilgængelige uden at skulle fjerne pakken fra ryggen. Denne pakke er kompatibel med Salewa-kolbeholderen.Det er også præpet til et hydratiseringssystem og har isophæng / vandrestangsophæng, et reb-fastgørelseselement, belastningskontrol og sidekompressionstropper. Yderligere funktioner inkluderer: regndæk, praktisk aftagelig bungee for at fastgøre ekstra gear og fastgørelsesstropper til din liggeunderlag. En 42 liters pakke med fremragende ventilation og høj bærekomfort til flerdages alpin vandring.
Funktioner:
Regnslag
ISB bestyrelse
Hydration System Exit
Ice Pick / Pole fastgørelse
Rebfastgørelse
Indre lomme til værdier
Hoftebælte lomme
Sidelommer
Yderligere lydstyrke
Belastningsrem
Daisy-kæde
Sidekompressionsremme
Nem adgang til forreste rum
Aftagelig hætte
Højdejusterbar hætte
Forreste adgang til hovedrummet
Gearophængsrem
EVA-puder med 3D-kanalventilation
Opdelte hoftebælte
Separat rum
Splittet skulderrem
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
Dobbelt isøksfæstning
mat vedhæftning nederste stropper
Fordele:
Ventilation
Holdbar
Alsidighed
Letvægts
Specifikationer:
Materiale:
100Dx280D Nylon Twill
210D Nylon Honeycomb
Størrelse: 70 x 30 x 22 cm
Vægt: 1622g (1491g)
Volumen: 42l


Hos trekkinn, kan du se alle egenskaber på Salewa Alptrek 42L Backpack. I vores udendørs butik, har vi mange størrelser i Salewa Alptrek 42L Backpack. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Salewa Alptrek 42L Backpack, andre tilbud på andet udendørs udstyr.

Funktioner Salewa Alptrek 42L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende

-

Gode materialer, imponerende detaljer for enhver pris på rygsækken. Jeg anbefaler det.

Fremragende produkt og seriøsitet inden for forsendelse

-

Fremragende produkt. At vide, at det er et Salewa-produkt, var jeg ikke i tvivl om. Let, robust og med alt, hvad en rygsæk skal have. Tilfreds. Seriøs, sporet og hurtig forsendelse. Jeg købte også den kvindelige version til min partner.

Salewa alptrek 42l + 5l

-

Fantastisk rygsæk, alt hvad jeg forventede. Side lynlås meget nyttigt, også topdækslet har en lynlåslomme og en lynlåslomme. Komfort og justerbar tør ryg.

Fantastisk produkt

-

mærket er en garanti, rygsækken er fremragende udførelse, lommerne og lynlåse med hurtig adgang distribueres meget godt. Det giver dig også mulighed for at fastgøre isøksen og hjelmen uden problemer.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up