`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Apex Wall 32L

Salewa Apex Wall 32L

  • Salewa Apex Wall 32L
  • Salewa Apex Wall 32L
  • Salewa Apex Wall 32L
  • Salewa Apex Wall 32L

Salewa Apex Wall 32L

Produktbeskrivelse Salewa Apex Wall 32L

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, Apex Wall 32L er en ideel, slank, let rygsæk designet til dine vandreture eller bjergbestigningsture med høj intensitet. Det kan godt tilpasses fra baggrundsskiløb til bymæssig brug, da det har 32 l kapacitet og er kompatibelt med hydratiseringssystem.

Lavet med slidstærk, slidbestandig og rivebestandig Robic, så du kan bære den til de mest vanskelige bjergterræn. Takket være Contact Flow Fit bæresystem og 3D-luftkanaler, der tillader højere sved og reducerer kropstemperaturer, der holder din ryg tørt hele tiden. Twin Compression System (TCS) giver maksimal stabilitet og kontrol, når du vandrer gennem de hårdeste terræn.

De opdelte skulderstropper giver også maksimal frihed for bevægelser i kroppen. Roll top design med spænde lukning og sideadgang giver dig mulighed for at få dit udstyr let og hurtigt.

Det være sig dagligt at pendle eller vandre med masser af plads og lommer, Apex Wall 32L er meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrotters. Rygsække er den eneste sande ledsager på din vandre- eller vandreture. Så vælg klogt!

Apex-væggen er en teknisk bjergbestigningspakke designet til fulde dage med daggrystarter, stejle tilgange og anstrengende tekniske stigninger og nedstigninger. At bære en pakke får kroppen til at svede, da det virker for at sænke temperaturen. Dette kan forlade dig med ryggen og skuldrene gennemblødt af sved og risiko for overkøling. Apexvæggen med dens kontaktflow Fit-bæresystem løser dette problem. Det sænker temperaturen på den centrale ryg og begrænser sveden takket være det reducerede kontaktområde og har også et indbygget mikroventilationssystem med 3D-luftkanaler, der giver større luftmængde til bagsiden. Desuden har Apex Wall smarte løsninger, der gør det muligt at gå til bjergbestigning. Lavet af robust ROBIC®, en speciel nylon med høj tæthed, der er 60% mere rivningsresistent end konventionelle nylonpakningsstoffer, kan klare alt fra klipper til kramper og isværktøj. For funktionel enkelhed gør det magnetiske spænde system muligt at fastgøre et enkelthårt reb. Rullesystemet giver nem indstilling af lydstyrken for at stabilisere og centrere belastningen. Og det gennemprøvede split skulderremsystem muliggør større armmobilitet, også med overheadbevægelser.

Funktioner:

ISB Board

Hydration System Exit

Parallel skibsfoder

Nødtryk

Indre lomme til værdier

Direkte adgang fra siden

AquaGuard lynlås

Læg kontrolremmen

Side kompressionstropper

Frontadgang til hovedrummet

Alarm fløjte

Opbevaringsplads til stropper og bånd

Reflekterende sublimering print

Pole fastgørelse

EVA pads med 3D kanal ventilation

Split skulderrem

Kontakt Flow Fit

Rope fiksering med magnetisk spænde

Aftagelig hoftebelægning

Roll Top

Isøkse med beskyttelseslomme

Brystrem

Poket for værdi

Nøgle holder

Kompatibel med Salewa kolbeholder

Bæresystem: Kontakt Fit Flow

Specifikationer:

Materiale: Robic® Fabric 420D / Robic 210D Ripstop

Size_Backpack: 60x27x23cm

Volumen: 32 l

Vægt: 950 g (680 g)


På udkig efter Salewa Apex Wall 32L? Kig ikke mere! trekkinn tilbyder et stort udvalg i Rygsække modeller. Opdag vores nye Rygsække og kufferter tilbud, hos trekkinn. Lavet af Salewa, dette Rygsække produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Salewa Apex Wall 32L

Køn
Alder
Kapacitet
Taskeegenskaber
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor

-

Vandtæt, behageligt til lange gåture, flot

Nice, let rygsæk

-

Købte denne rygsæk som et alternativ til min større rygsæk, når vægten bliver vigtigere. Jeg har ikke kunnet bruge den endnu, men rygsækken føles solid og alligevel let i vægt. Antallet af rum er begrænset, så jeg skal distribuere min bagage på en anden måde. Høftremmen føler sig robuste, og indstillingsmulighederne er således, at min mand og jeg kan bruge dem begge. Vi er nysgerrige efter komforten, så snart vi bærer den længere.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk