up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salewa
360

Salewa Cammino 60+10L BP Backpack

Salewa Cammino 60+10L BP Backpack

plus
  • 360Salewa Cammino 60+10L BP Backpack
  • Play videoSalewa Cammino 60+10L BP Backpack
  • Salewa Cammino 60+10L BP Backpack
  • Salewa Cammino 60+10L BP Backpack

Salewa Cammino 60+10L BP Backpack

Produktbeskrivelse Salewa Cammino 60+10L BP Backpack

Salewa Cammino 60 + 10L BP er et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster og er en ideel, slank, let rygsæk designet til dine vandreture eller bjergbestigningsture med høj intensitet. Det kan meget godt tilpasses fra baggrundsskiløb til bymæssig brug, da det er holdbart og nemt at medbringe.

Lavet med let, slidbestandig nylon og mere end tilstrækkelig 60L kapacitet gør denne rygsæk perfekt til alle dine vandreture eller bjergbestigningsture. Takket være letjusterbart bæresystem med tilpasset pasform med anatomisk formede polstrede skulderstropper og hoftebælte, der giver maksimal komfort og individualiseret pasform.

Sidekompressionsstropperne giver også maksimal frihed for kropsbevægelser. Sideadgangslåsen giver dig mulighed for at få dit udstyr nemt og hurtigt. De store lommer har rigelig opbevaringskapacitet til dit vigtige udstyr.

Det være sig dagligt at pendle eller vandre med masser af plads og lommer, Salewa Cammino 60 + 10L BP er en meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrotters. Rygsække er den eneste sande ledsager på din vandre- eller vandreture. Så vælg klogt! En komfortabel, stor volumen 60 liters pakke med et justerbart bæresystem til udvidede multi dag alpine treksDesignet til udvidede, multi dag alpintræer, hvor du skal tage mere med dig, er Cammino 60 + 10 en behagelig trekking pakke lavet af meget let slidbestandig nylon med et fuldt justerbart bæresystem og en generøs kapacitet på 60 liter. Som den opdaterede version af vores bedst sælgende trekkingspakke, er den udstyret med vores let tilpassede Custom Fit-bæresystem med justerbar ryglængde plus anatomisk formede, polstret skulderrem og hoftebælte til en individualiseret pasform. Hertil kommer, at løftestropper sikrer optimal rygpaspasning over lange afstande, mens den forformede hoftefin garanterer en god pasform og god belastningsoverførsel til dine hofter. Store opbevaringslommer giver rigelig plads til ekstra tøj eller teltstoler, og der er et separat forreste rum. For hurtig og nem adgang til vigtige ting undervejs, er lommerne på lommen nemme at nå uden at skulle fjerne pakken fra ryggen. Med isvalgtilbehør, laststyring og sidekompressionsremme plus mulighed for at bære yderligere volumen (10 liter) under det aftagelige højdejusterbare låg.

Funktioner:

Regnslag

Ice Pick / Pole fastgørelse

Indre lomme til værdier

Separat bundrum

Sidelommer

Separat forreste rum

Ekstra volumen

Læg kontrolremmen

Side kompressionstropper

Aftagelig hætte

Slips på punkter til flere formål

Højdejusterbar hætte

Slips på punkter til flere formål

Specifikationer:

Volumen: 60 l (+10)

Bæresystem: Custom Fit

Vægt: 1710 g

Size_Backpack: 77 x 37 x 30 cm

Køn: Unisex

Materiale: 210Dx210X Polyester


Hvis du vil lære mere omkring Salewa Cammino 60+10L BP Backpack, eller andre varer fra Salewa i Rygsække og kufferter kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Rygsække kollektioner, du kan vælge udendørs fra Salewa, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Salewa Cammino 60+10L BP Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Let og stor kapacitet

-

Den 50 + 10 rygsæk, jeg havde brugt indtil nu, var et dårligt produkt og blev udskiftet. Da jeg prøvede det, var det let, og det var et simpelt produkt, og det indvendige volumen var ret stort og let at bruge. Jeg vil pakke et telt i denne rygsæk og gå ud i lang tid.

Salewa 60 + 10 rygsæk

-

Det er en rygsæk af meget god kvalitet, en af de bedste, jeg har haft i år, med en intelligent fordeling af rum, og også et design, som jeg kunne lide meget.

Anbefalet rygsæk

-

Elsker designet og flere rum.

Salewa rygsæk

-

Komfortabel rygsæk, med flere rum og gitter på siderne, som du kan tage drinken uden at tage den af. Måske savner jeg nogle små tasker i bæltet, der er bundet i taljen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up