`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Devi

Salewa Devi

Salewa Devi

  • Salewa Devi
  • Salewa Devi
  • Salewa Devi
  • Salewa Devi
  • Salewa Devi

Salewa Devi

Produktbeskrivelse Salewa Devi

Salewa Devi er en let, vandafvisende og vindtæt lange bukser designet til kvinder, der er alpinistiske til kernen og vælger komfort, mens de udfører høj intensitet og hurtigt bevægende aerobe aktiviteter i bjergmiljøet.

Lavet med Stormwall-stof, der er åndbart, let, varmt, elastisk og komfortabelt Det høje indhold af elastan giver også maksimal komfort og mobilitet, mens du hopper de højeste sten og vandrer gennem stift terræn.

DWR (Durable Water Repellent) afviser vand og fugtighed perfekt og holder dig sikker og behagelig.

Den lige pasform med ergonomisk talje giver det et atletisk look. Den buksete konstruktion og ergonomiske forformede knæ på denne bukser giver maksimal komfort og mobilitet. De 2 lynlåslommer har rigelig opbevaringskapacitet til dit sportsudstyr.

Salewa Devi uanset om det er vandreture, trekking, alpin klatring eller bjergbestigning du ved, du kan stole på og bære denne åndbare og hurtig tørring bukser er ideel bjergbestigning tøj, da det er konstrueret med en unik blanding af strækstoffer.

Beskrivelse:


Stormwall plain vævet tekniske bukser, helt vindtæt og åndbar.


Features:


- Vindtæt


- Vandtæt


- Ergonomisk snit til at optimere de funktioner, der kræves i de tekniske bukser.


- Dobbelt ventilationssystem


- Præformet knæ


- To udvendige lommer


- Aftagelige seler


- Justerbar hem


Specifikation:


- Komposition, 88% PL 12% EA


- Efterbehandling, DWR


Teknologi:


SALEWA har udviklet sin egen vindtæt membran: Stormwall, vindtæt, åndbar, blød og varm, elastisk stof disse egenskaber, sammenlignet med andre termiske materialer, gør beklædningsgenstande, som er perfekt til alle udendørs aktiviteter i blæsevejr.


Salewa Devi vil fuldende dit udendørs udstyr. I vores online butik trekkinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos trekkinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online udendørs butik, Du kan blandt andet finde udendørs udstyr, som passer til Salewa Devi.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ski touring bukser

-

Er en teknisk bukser i kollektionen "Alpine Extreme". Denne bukser er fra tour Salewa Stormwall materiale. Dette er den seneste generation af soft shell Salewa. absolut vindtæt og åndbar! Denne rundvisning har bukser fra et dobbelt ventilationssystem. Ledede knæ giver en optimal pasform. Aftagelige ophæng og muligheden for regulering af den nederste benlængde TOP bukser afslutter dette. Jeg kan lide det...

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk