up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salewa

Salewa Diadem Warm Sleeping Bag

plus
  • Play videoSalewa Diadem Warm Sleeping Bag
  • Salewa Diadem Warm Sleeping Bag

Salewa Diadem Warm Sleeping Bag

Produktbeskrivelse Salewa Diadem Warm Sleeping Bag

En længere version af vores pålideligt varme, men alligevel lette sovepose til alpin vinter bjergbestigning og fjerntliggende backcountry alpintrekking.

Ydelse nedfyldning:
Diadem Warm Long er en beskyttende taske med alpin pasform og funktionelt afskåret hætte for maksimal termisk effektivitet og minimal vægt. Denne længere version af vores Diadem Warm er designet til at passe og fungere optimalt for brugere op til 195 cm. Det har 550 gram høj kvalitet 90/10 ænder ned med en minimum fyldeffekt på 750 cuin, der giver en temperaturgrænseværdi på 10 ° C. Salewa bruger kun Responsible Down Standard (RDS) certificeret dun. Standarden garanterer, at vores dun og fjer kun kommer fra ænder og gæs, der behandles godt i henhold til høje dyrevelfærdsstandarder uden fjernelse af dun fra levende fugle.

Performance stoffer:
Det robuste, vandafvisende ripstop-nylon-yderstof er holdbart, behageligt og har en tæt vævet konstruktion, der sikrer et højt niveau af dunbestandighed, modstandsdygtighed over for varmetab og har en PFC-fri DWR (holdbar vandafvisende) finish. Responsiv foring med soft touch giver god åndbarhed og enestående holdbarhed. Forbedret med termoreaktive mineraler anvendt i et stofprint hjælper det med at fremme en bedre nats søvn og større genopretning ved at genbruge langt infrarød stråling (FIR) energi fra kroppen til mere effektiv mikrocirkulation, cellulær ydeevne og iltning.

Ydeevne funktioner:
Den nye Diadem-soveposelinje genopliver et avanceret Salewa-produkt, der tidligere var højt anset af bjergbestigere. Som sådan kombinerer de nye soveposer traditionel Salewa-arv med unik innovativ præstation. Diadem Warm Long har en tilspidset tilpasning i bjergene, der reducerer dødluftrummet, maksimerer termisk effektivitet og minimerer vægten. Du får en fuld længde, tovejs, anti-snagging YKK-lynlås, der kan forbindes med en krydsforbindelig taske for at danne en dobbeltpose., Et stort isolerende trækrør og præformet termokrave, der forhindrer varm luft i at undslippe gennem bevægelse om natten. For at sikre, at dine fødder forbliver varme, har den ergonomiske fodkasse et specielt bafflesystem, der maksimerer termisk effektivitet i kolde og krævende miljøer. Og de nemme løbebånd giver større brugervenlighed under ekstreme forhold. Derudover er der en praktisk intern værdigenstande lomme. Leveres med en vandafvisende tørpose. Sørg for at opbevare din dunsovepose ukomprimeret i opbevaringsposen, som vi også leverer, for at sikre, at den opretholder sin hems.


Funktioner:

DWR - Holdbar vandafvisende behandling
Responsiv teknologi: Thermoregulation & Recovery
Tilslutning på tværs af produkter
PFC fri
Tørpose inkluderet
Lynlås med anti-snagging skyder
Opbevaringspose
Stort isolerende trækrør
Forformet ergonomisk fodsektion
Funktionelt skåret hætte
Præformet termokrave
Enhånds trækstrenge bruger.
Optimeret form
Kompressionsmulighed
Lille pakningsstørrelse
Indre lomme til værdier


Specifikationer:

Kropsstørrelse: 195 cm
Kammerkonstruktion: Kassekammer
Komforttemperatur: 2 ° C
Fodbredde: 32 cm
Køn: Unisex
Højde: 220 cm
Knæbredde: 53 cm
Pakningsstørrelse: ø20x36cm
Skulderbredde: 76 cm
Sovepose Cut: Performance Cut
Sovepose Påfyldningstype: RDS Down
Ekstrem temperatur: 26 ° C
Temperaturgrænse: 10 ° C
Vægt: 1150 g
Lynlås længde: Fuld længde tovejs YKK lynlås
Indvendigt: Responsiv soft touch ECO DWR 72
Udenfor: Nylon bi kromatisk ripstop ECO DWR 61


Ved du hvilke egenskaber der gør Salewa Diadem Warm Sleeping Bag til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Salewa Diadem Warm Sleeping Bag, har vi det på lager i vores online trekkinn butik. På grund af vores store udvalg i Soveposer afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de udendørs, du er på udkig efter. Køb hos trekkinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Salewa Diadem Warm Sleeping Bag

komfort-temperaturgrænse
Farve
Køn
Alder
Isolation

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up