`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Firepad 16L BP

Salewa Firepad 16L BP

  • Salewa Firepad 16L BP
  • Salewa Firepad 16L BP
  • Salewa Firepad 16L BP

Salewa Firepad 16L BP

Produktbeskrivelse Salewa Firepad 16L BP

Salewa Firepad 16L BP, som er et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, er en ideel, slank, let rygsæk designet til dine vandreture eller bjergbestigningsture med høj intensitet. Det kan meget godt tilpasses fra baggrundsskiløb til bymæssig brug, da det er holdbart og nemt at medbringe.

Lavet med 600 denier-præget polyester, der har DWR-finish på den ydre overflade, så du kan bære den til de mest vanskelige bjergterræn. Takket være Contact Flow Fit bæresystem og 3D-luftkanaler, der tillader højere sved og reducerer kropstemperaturer, der holder din ryg tørt hele tiden

De opdelte skulderstropper giver også maksimal frihed for bevægelser i kroppen. Sideadgangslåsen giver dig mulighed for at få dit udstyr nemt og hurtigt. Hovedrummet har rigelig opbevaringskapacitet til dit vigtige udstyr.

Det være sig dagligt pendling eller vandretur med masser af plads og lommer, Salewa Firepad 16L BP er en meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrotters. Rygsække er den eneste sande ledsager på din vandre- eller vandreture. Så vælg klogt!

Firepad 16L er en alsidig rygsæk, der kan bruges næsten overalt i 600 denier-præget polyester med en DWR (holdbar vandafvisende) finish. Det har et vandtæt vandtæt hydrostatisk hoved på 1.000 mm, hvilket er nok til at se brusere, når man vandrer, rejser eller pendler. De lette skumskulderstropper og reducerede kontaktareal i sin Contact Fit bæresystemform til din krop for at give en nøjagtig pasning omkring skuldrene for effektiv belastningsfordeling og giver god fugttransportering og åndbarhed. Dette system har indbygget ventilation, der giver større luftstrøm adgang til din ryg. De karakteristiske opdelte skulderremme tillader også markant større bevægelsesfrihed. I hovedrummet er der plads til alle dine daglige ting, en organisatorlomme og et indre beskyttelsesrum til plads til en 15'´ bærbar eller tablet. Der er også to sidelommer til genstande, du muligvis har brug for, mens du er på farten og en tusindfrydskæde for at sikre ekstra gear.

Funktioner:

Kontorarrangør

Laptop rum

Daisy-kæde

På farten lommer

Ventileret bagpanel

Splittet skulderrem

Kontakt Flow Fit

Brystbælte

Specifikationer:

Størrelse_Rygsæk: 47X26X17cm

Torsolængde: 38 45 cm

Bæresystem: Kontakt Fit

Volumen: 16 lt

Materiale:

Materiale: Polyester 600D Galaxy præget


Velkommen til vores Salewa Firepad 16L BP specielle tilbud. Hos trekkinn, finder du ikke blot udendørs udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på udendørs produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Rygsække.

Funktioner Salewa Firepad 16L BP

Køn
Alder
Kapacitet
Taskeegenskaber
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk