`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Healy Powertex Jacket

Salewa Healy Powertex Jacket

Salewa Healy Powertex Jacket

Salewa Healy Powertex Jacket

  • Salewa Healy Powertex Jacket
  • Salewa Healy Powertex Jacket
  • Salewa Healy Powertex Jacket
  • Salewa Healy Powertex Jacket
  • Salewa Healy Powertex Jacket
  • Salewa Healy Powertex Jacket

Salewa Healy Powertex Jacket

Produktbeskrivelse Salewa Healy Powertex Jacket

Salewa Healy Powertex er en multifunktionel, Powertex stretchjakke, der er varm, vindtæt, vandafvisende, åndbar designet specielt til aktiviteter med høj intensitet i det kolde og varierede bjergklima. Det er en perfekt jakke, der giver optimal funktionalitet og maksimal varme, selv under de statiske eller dynamiske forhold.

Lavet med let, holdbart og hårdt Powertex Extreme-materiale , der giver maksimal komfort og varme i de hårde kolde vintere i bjergene. Den pfc-fri DWR (Durable Water Repellent) -behandling på den ydre overflade af denne jakke afviser vand og fugtighed, hvilket holder dig varm og sikker. Powertex-membranen tillader fugtighedsdamp at fordampe regulerende kropstemperaturer og maksimere komforten.

Den justerbare hætte med optimal pasform og den høje krave beskytter dig mod de udvendige vejrforhold. Den vandtætte forreste lynlås og de velcrojusterbare manchetter forsegler vinden og kulden. Den slyngede konstruktion og de ergonomisk formede ærmer giver den maksimale frihed for kropsbevægelser . De 2 sikkerhedslommer med lynlås har rigelig opbevaringskapacitet til dine daglige vigtige ting som sportsudstyr.

Denne slidbestandige og holdbare jakke Salewa Healy Powertex er uden tvivl en ideel bjergbestigningstøj at købe!

Multifunktionel, lys Powertex Stretch jakke for optimal beskyttelse i bjergene. Med 2 forlommer med lynlås, 1 ærmelomme, aftagelig hætte, justerbare ærmer og forneden. Funktionel foret.Specifikationer


- Powertex


- Holdbar vandafvisning


- Vægt 500 grTeknologi:


Powertex stof er yderst breathablw, vind-og vandtæt, vandafvisende og holdbar, det er også let, blød og har en behagelig fornemmelse for bæreren, og med alle disse funktioner, en fremragende pris / kvalitet-forhold tilbud.


Under aerobe aktiviteter, trækker Powertex membran væk fra kroppen fugt, der genereres og evakuerer det, distribuere det på stoffet overflade reducerer intern kondens og gøre hastigheden af ​​fordampning meget hurtigere, samtidig forhindrer vand udefra til trænge, ​​derfor holde weaer varm, tør og komfortabel.


Powertex stoffer findes i to, to og et halvt og tre lag.


Er du på udkig efter Salewa Healy Powertex Jacket? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Jakker i vores online udendørs butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste udendørs produkter, lige de trekkinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Dametøj udsalg.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk