`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular

Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular

Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular

  • Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular
  • Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular
  • Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular
  • Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular
  • Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular

Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular

Produktbeskrivelse Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular

Salewa Merrick 2.0 Stormwall Regular er en let, vandafvisende og åndbar lang buks designet til alle, der er alpinistiske til kernen og vælger komfort, mens de udfører høj intensitet og hurtigt bevægende aerobe aktiviteter i bjergmiljøet.

Lavet med Stormwall-stof, der er åndbart, let, slidbestandigt og behageligt. Den ydre overflade af dette stof er også behandlet med pfc-fri DWR (Durable Water Repellent), der afviser vand og fugtighed, hvilket perfekt holder dig behagelig og varm hele dagen.

Den lige pasform med ergonomisk talje giver det et atletisk look og gør det lettere at bære. Denne bukses knusede skridt og ergonomiske knæ giver maksimal komfort og mobilitet. De 2 lynlåslommer har rigelig opbevaringskapacitet til dine daglige vigtige ting. Disse alsidige bukser fås i lange og korte versioner.

Uanset om det er vandreture, vandring, alpin klatring eller bjergbestigning, ved du, at du kan stole på og bære Salewa Merrick 2.0 Stormwall Regular . Denne åndbare og hurtigtørrende bukser er ideel, når du klatrer i de højeste bjerge eller springer over stenene, som den er lavet med en unik blanding af elastiske stoffer.

En ægte Salewa klassiker, denne bukser er bare den rigtige følgesvend til bjerg eventyr på stormfulde dage. Vindbestandig og varm, buksen kommer nu med opdaterede detaljer. Fås i regelmæssige, korte og lange længder.

2 lynlåse ydre lommer

Ergonomiske præformede knæ

Flad lynlomme på overlåret

Bagside lynlomme

Flad talje med bælte

Bonded detaljer

Bukserne er tilgængelige i en kort og lang version

Laserskæret bæltsløjfe

Specifikationer:

Afslutning: DWR (holdbar vandafvisende)

Hovedmateriale: Stormwall Performance 2l fleece 275

Pant benpas: Regular

Fit: Regular

Sidesømlængde: 106 cm

Vægt: 465 g

Lag: SoftShell


Er du på udkig Salewa Merrick 2.0 Stromwall Regular? Hos trekkinn finder du altid Bukser, fra de bedste mærker, det kunne være fra Salewa, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra udendørs butikken.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk