up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salewa
360

Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

plus
  • 360Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes
  • Play videoSalewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes
  • Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes
  • Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes
  • Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes
  • Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes
  • Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes
  • Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Produktbeskrivelse Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Salewa MTN Trainer Lite Gore tex er en fleksibel, behagelig, vandretur og højintensitets bjergtræningssko designet til alle, der er en klatrer til kernen. Denne alsidige sko giver maksimal komfort, stabilitet og trækkraft under varierede vejrforhold og robust terræn. Denne alsidige sko kan tilpasses fra vandretilstand til klatretilstand, hvilket sikrer maksimal komfort.

Den multifunktionelle Pomoca Speed MTN-sål, der er lavet af Butilic Compound, der gør det muligt for skoen at trænge ind i jorden, hvilket skaber god friktion og greb mod de våde klipper, mens du løber på sporet. Derudover giver EVA-fodsengen ekstra dæmpning og transporterer fugt væk, hvilket hjælper med at holde fødderne kølige og tørre. Og stretch gamacherne holder spor fra snavs, såsom grus og blade. Netforingen giver høj ydeevne og stabilitet selv på våde og glatte overflader.

Det er den ultimative sportssko designet specielt til alle eventyrsportsjunkier . Salewa MTN Trainer Lite Gore tex er svaret, hvis du leder efter vandre- eller bjergbestigningsko, der giver beskyttelse, trækkraft og komfort .

Designet til alpin tilgang og bjergbrug, velkommen til den lette version af vores klassiske MTN Trainer. Den har et robust stofoverdel for at sikre god slidstyrke, mens den vandtætte, åndbare GORE TEX® Extended Comfort-foring holder dig tør og behagelig, uanset hvilket eventyr du planlægger. Den unikke konstruktion er lavet over en speciel sidst designet til at sikre en god pasform og den optimale kombination af flex og support. Denne sko er også konstrueret med vores proprietære 3F-system, der forbinder vristen, sålen og hælen. Inde i skoen er der en stødabsorberende EVA-mellemsål til langvarig rebound, og der er en fleksibel ankelmanchet og gummitåhætte for yderligere beskyttelse. Under foden garanterer den holdbare ydersål pålideligt greb takket være Pomoca-sammensatte gummi og slidbanemønster med dybe knaster og riller. Det har alsidigheden til at klare en bred vifte af terræn fra mudder og græs til sten, is og sne. Klatresnøret giver dig mulighed for at finjustere helt ned til tåen for større præcision i teknisk stenet terræn. MTN Trainer Lite er designet i Italien og er i henhold til traditionel skomagerkompetence en lettere 3-sæsonsløsning til vandreture og hurtigere vandreture, der ikke går på kompromis med vandmodstand.


Funktioner:

Hælstabilisator
Gummi tå kop
Pomoca ydersål
POMOCA® S sti
Gore Tex
Klatring snøring
3F-system


Specifikationer:

Drop: 15mm (Heel Stack Height 40mm / Toe Stack Height 25mm)
Pasform: bred
Enkelt skovægt: 448 g
Sålesegment: Trekking & Vandring
Veganer: Ja
Indersål: Mellemstiv: Nylon
For: GORE TEX® Extended Comfort
Mellemsål: EVA
Ydersål: Pomoca MTN træner Lite
Overdel: Meget slidstærkt stof
Hvis du er på udkig efter Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes, er heldet med dig. I vores udendørs butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal trekkinn butik. Skynd dig, bestil dine Herresko med det samme. trekkinn tilbyder et kæmpe udvalg i Sko, til alt slags sport. Vores Sko er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Teknologier
Farve
Funktioner
Anbefalet brug

Tecnologias Salewa MTN Trainer Lite Goretex Hiking Shoes

Kundeanmeldelser og spørgsmål (32)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Pris / ydelse er rigtig

-

Super behagelig sko, tåler selv kategori A / B. Hurtig levering og uovertruffen pris.

Højt anbefalet

-

Komfortabel, meget robust og med sål med meget trækkraft!

Fantastisk valg

-

Hurtig levering, godt valg, super tilfreds!

Anmeldelse

-

Meget godt produkt, øjeblikkelig forsendelse fra en pålidelig onlinebutik.

Store

-

Meget behagelig og holdbar sko, behagelig at have på og perfekt greb

Meget glad indtil videre

-

Ordren kom med rimelighed hurtigt. Sko er lidt tungere end forventet, men det kan ikke mærkes, når du først har dem på. Meget godt polstret. Jeg ser frem til min første vandretur med disse!

Salewa-produkt

-

Bekymre dig aldrig med skoene fra dette mærke, jeg kan bestille dem uden bekymring

Salewa produkter

-

Hurtig ekspedition og fremragende kvalitet. Super tilfreds

Fremragende

-

Fin kvalitet, hurtig levering, konkurrencedygtige priser Meget tilfreds

Perfekt

-

Første trekkingsko, som jeg bruger efter lang tid uden at gå. Premieren har været fantastisk, den tilpasser sig foden uden den mindste gnidning. 12 km meget behageligt

Meget godt.

-

Jeg fik mit yndlingsmærke, Sale og sporingssko godt. De har allerede sko og middelklassesko på. Jeg købte ekstra sporingssko, men det passer perfekt og er meget behageligt.

Super sko!

-

Jeg valgte disse sko, fordi jeg allerede har Salewa vandrestøvler, som jeg kommer godt overens med. Klippet er meget godt for mine slanke fødder. Så jeg kunne "blindt" bestille samme størrelse, og skoene passer perfekt og er superkomfortable. Absolut anbefaling!

Salewa

-

Fantastisk valg

Godt

-

Meget flot, hård og justerer foden, som jeg kan lide dem. Sålen, som det ses på billedet, er ikke Vibran, selvom den kan være relateret, men den forvirrer forbrugeren.

Meget glad

-

Kun lige modtaget, men allerede glad. Elsker udseendet! Afsluttede et par hundeture. Foden føles meget behagelig. Masser af dæmpning. Stiv, men ikke så meget som andre, jeg har brugt tidligere. Tror det bliver en god alrounder.

Godt

-

Skoene er ganske gode, men som al denne type fodtøj er det brugen og tiden, der bestemmer. Meget flot sko, grøn mindre lys end på billedet undtagen snørebånd. Det er meget behageligt, let, og efter to uger at vænne sig til det er slidbanen meget forskellig fra de forskellige salomon, som jeg altid har brugt, og jeg har altid været så glad for kvalitetsprisen. Sål, der i øjeblikket griber meget godt, selvom de ikke er vibram, michelin eller lignende. At vænne sig til at binde snørebåndene igen (salomon-systemet er mere behageligt). Vandtæt sko, let, meget behagelig, og fordi den er en skotype, har den sine fordele og ulemper, ligesom resten af mærkerne (større mobilitet i ankelsættet, større lethed og komfort, mindre stabilitet og mindre beskyttelse). Detalje, som jeg ikke kunne lide, på hælen har den et klistermærke, der følger den grønne linje, den er ikke malet, eller den er fra selve gummisålen ... for at se, hvor længe den holder.

Salewa

-

Smuk og meget behagelig. En perfekt gave

Gode hjemmesko

-

Meget gode sko, som normalt i salewa, meget behagelige. Optimal, let og robust. Sålen er IKKE VIBRAM, det er POMOCA, for mig forringer denne sko ikke kvaliteten. Sålen fungerer meget godt. Farven er mindre garish end på billedet, meget mindre. (Snørebåndene er)

Komfortabelt og totalt greb

-

Jeg har kun brugt dem i to uger, men følelsen er af total sikkerhed på stenen. Sålen er ikke vibram, men den griber perfekt.

Salewa mtn

-

Jeg købte den som en gave til min søn, men den er meget smuk og meget godt lavet med produkter af høj kvalitet

Salewa mtn træner lite goretex

-

Efter en uges brug af meget komfortable sko ser de solide ud, men blonderne er defekte efter første brug.

Smuk

-

Levering lidt langsom, men for den betalte pris er der god produktkvalitet Fire stjerners råd til levering

Komfort og modstand

-

Komfortabel sneaker med godt greb. God kvalitet / pris-forhold.

Lykkelig

-

I overensstemmelse med beskrivelsen på siden. Jeg er meget glad. Indtil næste ordre.

Første indtryk

-

Forsøgt i blandet terræn: tør, våd, mudder og klipper med 1000 meters højde. På trail og off trail (klipper og gispet) Grebet er perfekt, også vandtæt. I skråningen har skoen en tendens til at afvige, men som alle lave sko. Stenvagten spiller sin rolle godt. At se over tid, men jeg anbefaler.

God til bjerget

-

De er meget robuste og har et godt greb, sålen er ikke vibram, det er Pomoca, på den officielle side af salewa er det korrekt, her i trekkinn har de ændret det forkert. Det eneste fald af kvalitet er den flerfarvede båndhjælp under hælen, der ikke er andet end et papirklistermærke, der forlader samme dag, en meget grim detalje. Normal størrelse efter tabellen, måske noget smal de første par dage, med tiden de slapper af.

6+

-

Et ord kommer til dine læber. UDTROLIG :)

Advarselsfejl i beskrivelsen: intet vibram

-

Denne sko kommer ikke med Vibram-sålen, den er snarere fra Pomoca-mærket. fejl i beskrivelsen af trekkinn-butikken.

Top

-

Beefy top behøver dog. For din størrelse, tag din ikke større.

Passer som forventet

-

Komfortabelt fodtøj i alle typer terræn. Bjergbestigning skåret linje.

Komfortabel

-

Jeg er meget tilfreds med komforten med disse sko. På den anden side har de modtagne sko en POMOCA ydersål og ikke Vibram, i modsætning til beskrivelsen.

Behageligt overrasket

-

Den hurtige levering af molt bé-produktet er perfekt tilpasset morfologien i meu peu crec, der vil være smeltet polyvalent til alle nødvendigheder.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up