`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa MTN Trainer Mid Goretex

Salewa MTN Trainer Mid Goretex

  • Salewa MTN Trainer Mid Goretex
  • Salewa MTN Trainer Mid Goretex
  • Salewa MTN Trainer Mid Goretex
  • Salewa MTN Trainer Mid Goretex

Salewa MTN Trainer Mid Goretex

Produktbeskrivelse Salewa MTN Trainer Mid Goretex

MTN Trainer Mid GTX er en letvægts mænds alpintræsko med en robust suede læder og stof øvre plus vandtæt og åndbar GORE TEX® beskyttelse.

MTN Trainer Mid GTX er designet til at give ekstra fleksibilitet og øget komfort på både stigninger og nedstigninger under alpintræning i blandet og teknisk terræn. Den har en mellemsål med dobbelt densitet Bilight TPU Technology, som er ergonomisk formet til at vugge din fod og give hele dagen komfort på længere vandreture.

Ved ankelen tillader Flex Collar naturlig bevægelse og tilpasningsevne under nedstigninger for øget komfort, selv når du har en tung pakning. Undervæg, den lette, kompakte Vibram® WTC sål giver solid, men tilgivende walkability. Og SALEWAs 3F System giver fleksibilitet, support og en blisterfri pasform fra dag 1. Derudover giver GORE TEX® Performance Comfort-foden optimal beskyttelse mod vejr og klimatekomfort, og et polstret OrthoLite-fodfod fjerner fugt og hjælper med at holde fødderne kølige.

SPECIFIKATIONER:

3F

Klatring Lacing

Vibram

Gore Tex

Cleansport NXT ®

Flex krave

ANBEFALET BRUG:

Blandet bjergterræn 5/5

Mudder / Græs 3/5

Sne / is 3/5

Rocky / Technical Path 4/5

FORDELE:

Pude 2/5

Varm 2/5

Klatrestilling 3/5

FUNKTIONER:

ØVERSTE: 360 ° fuld gummi rand, 1,6 mm ruskind læder, stærkt slidstærk stof

LINING: GORE TEX® Extended Comfort

INSOL: Midtstiv: Nylon, Bilight Midsole

UDEN: Vibram® WTC

VÆGT: 670 g


Salewa MTN Trainer Mid Goretex, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Salewa giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herresko, til den bedste pris.

Funktioner Salewa MTN Trainer Mid Goretex

Køn
Anbefalet brug
Teknologier
Sål teknologi
Uigennemtrængeligt
Farve

Tecnologias Salewa MTN Trainer Mid Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (31)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Cool udseende, støttende støvler

-

Nå, købt dette til min bror, og han er virkelig tilfreds. Ønskede at købe det til mig selv, men der var ingen størrelse, så jeg gik med det forskellige mærke. Så vidt disse går, godt de ser godt ud, gå eller klatre i dem er fremragende, og de er vandtætte. Bemærk at de er en lille smule lavere rundt om din ankelområde for dem, der ønsker måske dybere støvler. Alt andet er bare fint ...

Fremragende

-

Stort produkt

-

Fantastisk produkt, uundgåeligt mærke

Fremragende

-

Stort produkt

Fremragende

-

Fremragende produkt Efter 4 måneders brug kan jeg sige det: * Først følte jeg ubehag i venstre fod. * Brug ikke i lange gåture de første par gange. Derefter en luksus. Smukt produkt, effektivt og let.

Super støttende

-

Jeg elsker disse, stor støtte og greb på hele terrænet. Piercy lang gåtur og mountain boot.

Salewa mtn træner gtx (aka vandreture tøfler)

-

Fantastisk opstart hidtil. Jeg har mellemstore bredder fødder med smalle hæle og ankler, og disse passer fremragende. Tåboksen er meget rummelig, mens resten af forfodsområdet tilbage til hælen er flot og tæt. Jeg har normalt problemer med at få en ordentlig hællås med andre mærker, men disse er awesome sæt af kassen! Snøringen er meget justerbar og præcis, og kraven i støvlen tillader ankelbøjning uden at ofre for meget sidestøtte. Sålen føles som en medium vandrer, det er meget blødere end en 3/4 skøjteløbssko, men det giver mere støtte og beskyttelse end almindelige tilnærmelsesko. Træer er aggressive og grippy. Indtil videre er de de mest komfortable støvler jeg nogensinde har brugt. Min ene nitpick er, at mit par ikke blev afsendt med den indstillelige indersål, men det er ikke verdens ende, da jeg næsten altid bruger eftermarkedet indersål fra Superfeet eller Sole. God pris og hurtig international fragt til Canada. Tak Trekkinn!

Fremragende køb

-

Meget behagelig og let boot. Perfekt til halv bjerg og stenrige og mudrede veje. Køb succesfuldt. Bedre halvt antal mere. Med Traddein, i køb Ok men meget lidt kommunikativ før tvivl eller problemer. Alt er arrangeret med retur. Hvis du forsøger at erstatte en fysisk butik, bør du være mere kommunikativ. Jeg tænker på det, før jeg laver et nyt køb. Tak

Salewa mtn træner midt goretex

-

Meget god note, det passer meget godt til brede fødder, uden tvivl det bedste, jeg har haft indtil nu.

Anmeldelse

-

Stram hæl lås køre en halv størrelse kort stor medium stivhed boot

Bæltekrammer

-

God eftermiddag har du allerede kommenteret, at de ikke er kompatible med halvautomatiske kramper, men jeg ville gerne vide, om de passer til kramper med stropper, jeg skal starte et kursus, og jeg ved ikke, om de vil tjene mig, tak.

vore eksperters svar

Hej,

ja, du kan bruge en universal kramper med Salewa MTN Trainer Mid Goretex.

hilsen

Super støvler

-

Elsker dem super fit

Super sko

-

Elsker dem god pasform

Super boot

-

Store elsker det lige ud af boksen

Salewa træner

-

Fremragende støv, perfekt greb, varmt og meget behageligt

Salewa mtn træner midt goretex

-

Jeg tester mine nye sko, første indtryk: En meget behagelig pasform til benene, en forstærket hæl, skoene passer anklen tæt. Soler moderat hård, stabil.

Smukke sko

-

Yderside er sko meget attraktive. Som i drift kan jeg sætte pris på først efter klatring, men jeg tror på en tur til bjergene, det er en god mulighed. Særlig tak til virksomheden for kvaliteten af service, alle til tiden

Meget behagelig boot

-

Meget behagelig støvle, meget godt greb, perfekt til vandreture og godt Rock måske lidt mere stivhed ville have været godt

Salewa ms mtn træner

-

Meget flotte støvler, kvalitetsmaterialer, meget robuste. perfekt til bjergvandringer! sidder meget godt på mine ben.

Overensstemmelse

-

Sandheden er, at støvlerne ser godt ud, meget flotte, stærke og kvalitet, for manglende prøvning på stedet, jeg er tilfreds med dem, vi kan se, når de går gennem sne eller våde områder, god service fra firmaet fra ordren til levering

Intet at sige

-

Hurtig forsendelse. Sko af meget god kvalitet og meget komfortabel. Vægten er nok indhold til en sko af denne type.

Godt fodtøj

-

Jeg fandt dem en god sko i min første kontakt med dem, meget god polstring, da den rute jeg gav ved sin premiere med meget sten, friktion, vand og sige at alt er godt, vi vil se om de har kontinuitet

Fremragende

-

Sand til størrelse. Lille pause i perioden. Meget stabil. Godt greb på stenet og mudret terræn. Ikke som åndbar som forventet. Stadig en 9/10. Kom ikke med den skiftbare fodseng.

Meget komfortable støvler

-

Meget gode støvler, helt komfortable og fremragende finish. Perfekt underkastelse De er uddannet til moderat vinterbrug, hældelen arbejder IKKE for halvautomatiske kramper, det kan vildlede din form, en skam, for varme og stivhed ville tjene til moderate trekkings. Til varme, måske er de for varme.

Salewa mtn træner midt gtx

-

meget godt produkt, modstandsdygtigt mod slag mod stenene og den eneste gå, der varer!

Fremragende

-

En overlegen kvalitet støvler uden tvivl, tilpasse sig til foden meget komfortabelt uden nogen tilpasningsperiode, det bogstaveligt talt støtter og går til bjerget, god trækkraft, fremragende lateral beskyttelse i ankelområdet og goretex sikrer, at vi altid ankommer med tørre fødder, for at tilføje til alt dette har vi den fremragende pris, der udøves af Trekkinn samt den uovertruffen eftersalgsservice. Anbefales.

Robust og behagelig sko!

-

Jeg ejer allerede den tidligere model, som varede mig 4 års intens brug i alle årstider. De nye er endnu mere behagelige, og jeg bemærker, at de nu bruger et bedre stof med hensyn til skoens gore tex-stykker. Jeg reccomend dem for alle, der leder efter et omfy par robuste sko som welle til dagstigning som for flere dagers vandreture.

Fremragende komfortable vandrestøvler

-

Dette er mit 5. par salewa vandrestøvler. De er behagelige, flot udseende og langvarige med fantastisk ankel støtte. Jeg anbefaler stærkt disse støvler. Det eneste negative, jeg må sige, er salewa-navnet, der er trykt på forsiden af ​​støvlerne, holder ikke så længe.

Køb godt

-

Vidunderligt, jeg gav dem til min mand, og han er glad, han vil ikke tage dem ud. Vi er glade for købet, helt tilrådeligt

Maravillosos

-

Jeg købte dem fra min mand, nu vil han ikke tage dem ud, han fortæller mig, at de er perfektion i hans fødder, han og jeg er glade

Salewa mtn træner mid goretex

-

perfekte sko til dem, der har følsomme mund vesikler, robuste, men samtidig blød. fantastisk pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk