`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular

Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular

  • Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular
  • Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular
  • Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular
  • Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular

Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular

Produktbeskrivelse Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular

Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular er en letvægts, vandafvisende og slidstyrt bukser designet til mænd, der er alpinist i kerne og vælger komfort, mens de gør høj intensitet og hurtige bevægende aerob aktiviteter i bjerg miljø.

Lavet med 4-vejs stretch Durastretch stof, der er åndbar, letvægt, slidstyrke og behagelig. Også den ydre overflade af dette stof er behandlet med DWR (Durable Water Repellent), der afviser vand og fugtighed, hvilket sikrer dig behageligt og varmt hele dagen.

De reflekterende detaljer på denne korte giver fuld vision i steder med lav synlighed, og det elastiske høj taljebånd gør det nemt at bære. Den lige fit look med ergonomisk talje giver det et atletisk udseende. Den gusseted konstruktion af denne buks giver maksimal komfort og mobilitet.

Så, om det er vandreture, vandreture, alpin klatring eller bjergbestigning, ved du, at du kan stole på og bære Salewa Pedroc 3 DST bukser. Denne åndbar og hurtig tørring bukser er ideel, når du klatrer de højeste bjerge eller hopper over klippestenene som det er lavet med en unik blanding af elastiske stoffer.

Pedroc DURASTRETCH Pant er lavet til hurtig bevægende aktivitet gennem alpintræne under skiftende vejrforhold. Den er letvægtsvindende, vandafvisende og 4-vejs stretch DURASTRETCH softshell stof giver let vejrbeskyttelse og fremragende åndbarhed. Det har også en PFC fri DWR (holdbar vandafvisende) finish. Vores slanke, lige benformede pasform med ergonomisk talje og præformede knæ udmærker sig, når du bevæger dig hurtigt over robust terræn og sikrer uhindret bevægelse. Med reflekterende detaljer til daggry starter eller slutter efter skumring. Lange og korte versioner af disse bukser er også tilgængelige.

Funktioner:

Ergonomisk talje med stretchindsatser

Bæltsløjfer

2 lynlåse ydre lommer

Bagside lynlomme

Gusset for bevægelsesfrihed

Ergonomiske præformede knæ

Ben slutter med sidelås

Reflekterende print

Specifikationer:

Lag: Bukser

Pant benpas: Rett

Vægt: 260 g (50 / l)

Sidesømlængde: 110 cm (50 / L)

Fit: Slank

Materiale:

Hovedafslutning: DURABLE WATER REPELLENT PFC FREE

Hovedmateriale: DURASTRETCH ACTIVE NYLON LITE 145 (89% PA 11% EA)


Hvis du vil lære mere omkring Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular, eller andre varer fra Salewa i Herretøj kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Bukser kollektioner, du kan vælge udendørs fra Salewa, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Salewa Pedroc 3 DST Pants Regular

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Produkttype
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget god pris / kvalitet

-

Jeg elsker produktets kvalitet! Komfortabel, let og elastisk. Perfekt til bjergbestigning, klatring osv.

Pedroc

-

2. Pedroc-bukser fra Salewa-mærket, stil og teknik. Hurtig og omhyggelig levering

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk