`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

  • Salewa Puez Terminal DST Pants Regular
  • Salewa Puez Terminal DST Pants Regular
  • Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

Produktbeskrivelse Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

Salewa Puez Terminal 2 DST bukser regelmæssig er en let, vandafvisende og slidstyrke almindelig bukser designet til alle, der er alpinistiske til kernen og vælger komfort, mens de udfører høj intensitet og hurtigt bevægende aerobe aktiviteter i bjergmiljøet.

Lavet med 4-vejs Durastretch-stof, der er åndbart, let, slidbestandigt og behageligt. Ydersiden af dette stof er også behandlet med DWR (Durable Water Repellent), der afviser vand og fugtighed, hvilket perfekt holder dig behagelig og varm hele dagen.

Den lige pasform med ergonomisk talje giver det et atletisk look og gør det let at bære. Det knustede skridt og præformede knæ giver maksimal komfort og mobilitet.

Uanset om det er vandreture, vandring, alpin klatring eller bjergbestigning, ved du, at du kan stole på og bære Salewa Puez Terminal 2 DST bukser regelmæssigt . Denne åndbare og hurtigtørrende bukser er ideel, når du klatrer i de højeste bjerge eller springer over stenene, som den er lavet med en unik blanding af elastiske stoffer.

Funktioner:

Ergonomisk talje med stretch indsatse

2 lynlås yderlommer

Ergonomisk pre formede knæ

Rear lynlåslomme

4 vejs stretch

slidstærk

vind resistente

vandafvisende

letvægts

holdbar

Sammenfoldelig

åndbar

vindtæt

vandtæt

Specifikationer:

Vægt: 323 g

Fit: Regular

Side søm længde: 106 cm

Lag: SoftShell

Vigtigste Efterbehandling: Anti Lugt, Durable Water Repellent C6

Indsæt: Durastretch # Bambooshell 180

Vigtigste materiale: Durastretch # Bambooshell 180

Koncept: Alpine Trekking

Brand verden: Vandring & trekking

Teknologi:

Durastretch: DURASTRETCH stoffer er en klassiker i bjergbestigning tøj; dog yderst behagelig og let, de er meget modstandsdygtige over for slid og flænger, og dette takket være deres vigtigste komponent: polyamid. De er virkelig lavet til at være holdbar og de fleste af dem er umulige at ødelægge. Så langvarig, en af ​​de største fordele ved Durastretch. De fleste af de DURASTRETCH stoffer i samlingen anbefales til hullet år, da deres indre struktur hurtigt væger væk sved. I denne sæson, den Durastretch familien udvikler sig i retning af en ny slags stof: Den Durastretch Powerlite. Det er den letteste dobbelt vævning version, vi nogensinde tilbudt indtil nu for alpin klatring. Takket være polypropylen tråde vævet med den resistente polyamid, dette stof er endnu mere blødt og behageligt mod huden. Denne fornemmelse forøges også takket være de hydrofobe egenskaber af polypropylen, der skubber fugt og sved uden beklædningsgenstanden. Den stramme vævning gør også dette stof vind resistente uden yderligere efterbehandling.


Er du helt vild med udendørs? Få din Salewa Puez Terminal DST Pants Regular og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Salewa. Glem ikke vores store udvalg i Dametøj, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive udendørs er de fleste af vores Bukser varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Salewa Puez Terminal DST Pants Regular

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk