`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Quick Screw

Salewa Quick Screw

Salewa Quick Screw

Salewa Quick Screw

  • Salewa Quick Screw
  • Salewa Quick Screw
  • Salewa Quick Screw
  • Salewa Quick Screw
  • Salewa Quick Screw

Salewa Quick Screw

Produktbeskrivelse Salewa Quick Screw

Hurtigskruen er hurtig og let alt sammen i en løsning til isklatring. Den har en integreret winder, bærer og Quickdraw for hurtig, nem og sikker placering, hentning og racking.

Den ergonomisk designede skrue har et kompakt hoved med en stor håndteret winder til effektiv enkelthåndsplacering, når den er skiftet op, inklusiv i stramme rum. Den integrerede slyngebærer og quickdraw Holder din rack strømlinet, fremskynder klipningsprocessen og gør det potentielt lettere for A Andet at fjerne skruen kan også forblive klipet til reb, forhindre det at blive tabt.

Og den integrerede skruetipbeskytter forhindrer den skarpe ende af skruen fra at forårsage skade eller skade tøj og er også let at fjerne med en hånd.

Fås i tre forskellige længder med farvekodning til nem genkendelse.Hvis du er på udkig efter Salewa Quick Screw, er heldet med dig. I vores udendørs butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal trekkinn butik. Skynd dig, bestil dine Klatring udstyr med det samme. trekkinn tilbyder et kæmpe udvalg i Venner nødder og pitons, til alt slags sport. Vores Venner nødder og pitons er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Pålidelige produkter

-

Det var et pålideligt produkt. Anbefaler til venner.

Ice sqrew

-

Nice overall kvalitet, men som perfektionist knivede jeg alle mikroaffald på plast for at undgå skrot til sily handsker osv. Også 180 gr vægt er ikke til komplet produkt, men kun skrue uden karabiner (+ 32-33 gr som jeg kom i mine hænder). Plastik ser god kvalitet ikke kun kinesisk varer. Qdraw syet godt med 8 linjer.

Innovation på sit fineste

-

Let en af ​​de mest innovative stykker af klatreudstyr i lang tid. Du kan virkelig ikke sammenligne andre is skruer til Salewa Quick Skrue. Ikke mere er jeg rive huller i mine bukser fra udsatte tænder. Ikke mere jeg spilder energi mens hængende på den ene arm og forsøger at styre en QuickDraw med den anden. Handlingen for oprettelse den første bid er gjort lettere af en ergonomisk og lille hoved, der passer perfekt i håndfladen, så håndtaget giver mulighed for hurtigt efterbehandling anbringelsen. Hænderne ned et femstjernet stykke udstyr!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk