up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salewa
360

Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L Backpack

plus
  • 360Salewa Randonnee 32L Backpack
  • Play videoSalewa Randonnee 32L Backpack
  • Salewa Randonnee 32L Backpack
  • Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L Backpack

Produktbeskrivelse Salewa Randonnee 32L Backpack

Salewa Randonnee 32L BP, som er et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster, er en ideel, slank, let rygsæk designet til dine vandreture eller bjergbestigningsture med høj intensitet. Det kan godt tilpasses fra baggrundsskiløb til bymæssig brug, da det har 32L kapacitet og er kompatibelt med hydratiseringssystem.

Lavet med slidstærk, slidbestandig og rivebestandig Robic, så du kan bære den til de mest vanskelige bjergterræn. Takket være Contact Flow Fit bæresystem og 3D-luftkanaler, der tillader højere sved og reducerer kropstemperaturer, der holder din ryg tørt hele tiden. Twin Compression System (TCS) giver maksimal stabilitet og kontrol, når du vandrer gennem de hårdeste terræn.

De opdelte skulderstropper giver også maksimal frihed for bevægelser i kroppen. Roll top design med spænde lukning og sideadgang giver dig mulighed for at få dit udstyr let og hurtigt.

Det være sig dagligt pendling eller vandretur med masser af plads og lommer, Salewa Randonnee 32L BP er meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrotters. Rygsække er den eneste sande ledsager på din vandre- eller vandreture. Så vælg klogt! Randonnée er en alsidig rygsæk bygget til at udføre på vinterfortroligheder og alpine traverser. Vinterklatring er spændende og smuk, men at flå op i lange opstigninger eller klatre, mens du bærer en pakke, får kroppen til at svede, da den arbejder for at sænke temperaturen. Dette kan efterlade din ryg og skuldre gennemvædet med sved og i risikoen for overkøling, især hvis temperaturen falder, eller vinden løfter op, når du belager eller under nedkørsler. Vores Contact Flow Fit bæresystem giver en banebrydende løsning på dette problem. Det tillader højere sved pr. Cm² end konventionelle konstruktioner og sænker temperaturen i det centrale rygområde med 1,6 ° C efter 15 minutter. Dette gøres muligt ved at reducere kontaktområdet til kroppen og det indbyggede mikroventilationssystem med 3D-luftkanaler, der giver større luftstrøm mulighed for at komme tilbage. Som et resultat får du udvidet komfort i lange dage i bjergene. Randonnée indeholder også yderligere smarte løsninger designet til at gøre det til den perfekte vinterpakke. Dets robuste ROBIC®-stof er en speciel nylon med høj fasthed, der er 60% mere ridsebestandig end konventionelle stoffer i nylonpakke og tåler stort set alt fra klippe til stegjern og isværktøj.Det velprøvede og delte skulderremssystem tillader større bevægelighed i armen end konventionelle pakker, en nøglefunktion på lange opstigninger med ski og skind eller til bevægelser over hovedet, når man klatrer. Denne pakke har funktionelle detaljer såsom rebfæstning, isøksfæstning og flere skiforbindelsesmuligheder (både parallelle og diagonale), der tillader hurtig fastgørelse uden at skulle tage pakken af. Der er en fleece foret lomme til beskyttelsesbriller for at forhindre dem i at ridse, separat sidelomme til våde skind og et specifikt rum til din skovl og sonde.


Anbefalet brug:

Freeride bjergbestigning
Skitur
Snesko


Funktioner:

ISB bestyrelse
Hydration System Exit
Parallelt skiløb
Truge vedhæftet fil
Snowboardfiksering
Hjelmnet
Rebfastgørelse
Indre lomme til værdier
Rum til skovl og sonde
Isøks hylster
Hoftebælte lomme
Sidelommer
3way lynlås
Sidekompressionsremme
Forreste adgang til hovedrummet
Side-rørledere leveret til et hydratiseringssystem
Polstret rum til skibriller
Frontal ski-fiksering
EVA-puder med 3D-kanalventilation
Opdelte hoftebælte
Splittet skulderrem
Aftagelig hjelmholder
Brystbælte
Poket for værdi
Nøgle holder
Kompatibel med Salewa-kolbeholder


Specifikationer:

Materiale: Robic 210D Ripstop
Robic® stof
Mål: 53 x 29 x 23 cm
Vægt: 995 g
Volumen: 32lt
Torsolængde: 45 53 cmEr du interesseret i Salewa Randonnee 32L Backpack? Så skynd dig ind til trekkinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Salewa Randonnee 32L Backpack. Salewa er det bedste indenfor udendørs. Eksklusive Rygsække og kufferter, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Salewa Randonnee 32L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor scialp rygsæk

-

Fremragende rygsæk til skiture, det giver dig mulighed for at bære alt hvad du har brug for og vedhæfte ski eller snowboards komfortabelt.

Salewa randonne 32

-

Ankom hurtigt inden for 4 arbejdsdage! Jeg elsker designet, og materialer virker også faste. Kan ikke vente med at teste det.

Salewa randonnee 32l bp

-

Designet og bygget til ski bjergbestigning, men også fremragende til isfald og sommer og vinter bjergbestigning.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up