`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Squamish Powertex

Salewa Squamish Powertex

Salewa Squamish Powertex

Salewa Squamish Powertex

  • Salewa Squamish Powertex
  • Salewa Squamish Powertex
  • Salewa Squamish Powertex
  • Salewa Squamish Powertex
  • Salewa Squamish Powertex
  • Salewa Squamish Powertex

Salewa Squamish Powertex

Produktbeskrivelse Salewa Squamish Powertex

Salewa Squamish Powertex er en 3-lags Powertex shell-jakke, der er varm, vindtæt, vandafvisende, åndbar designet specielt til aktiviteter med høj intensitet i det kolde og varierede bjergklima. Det er en perfekt jakke, der giver optimal funktionalitet og maksimal varme, selv under de statiske eller dynamiske forhold.

Lavet med let, holdbart og hårdt Powertex Extreme-materiale , der har et klippebestandigt Cordura-garn, der er direkte vævet ind for at give maksimal komfort og varme i de hårde kolde vintere i bjergene. Den pfc-fri DWR (Durable Water Repellent) -behandling på ydersiden af denne jakke afviser vand og fugtighed, hvilket holder dig varm og sikker

Den justerbare hætte med optimal pasform og den høje krave beskytter dig mod de udvendige vejrforhold. Den vandtætte forreste lynlås og de velcrojusterbare manchetter forsegler vinden og kulden. Den slyngede konstruktion og de ergonomisk formede ærmer giver den maksimale frihed for kropsbevægelser . De 2 sikkerhedslommer med lynlås har rigelig opbevaringskapacitet til dine daglige vigtige ting som sportsudstyr.

Denne slidbestandige og holdbare jakke Salewa Squamish Powertex er uden tvivl en ideel bjergbestigningstøj at købe!

Features:



Robust triple layer Powertex 3l præstation 8/5 t-square med ungdommelig og moderne design


Ergonomisk snit for god bevægelsesfrihed


Store sidelommer for nem adgang lynlås, der også fungerer som ventilation


Anti storm hætte præformes med den ene hånd ajuatsble


Ingen sidesømme


Justerbar hofte, flad, skåret til at passe selen


Brystlomme for nem adgang


Indbygget kompression pose i lommen


Velcro justerbare manchetter med én hånd


Lavere hals blød og delikat på huden og alligevel stærk


Brugsområde: højde hiking / bjergbestigning


Vægt: 450 g



Teknologi:


POWERTEX


Powertex stof er yderst åndbar, windand-vandtæt, vandafvisende og holdbar, det er også let, blød og har en behagelig fornemmelse for bæreren, og med alle disse funktioner, en fremragende pris / kvalitet-forhold tilbud.


Under aerobe aktiviteter, trækker Powertex membran væk fra kroppen fugt, der genereres og evakuerer det, distribuere det på stoffet overflade, hvilket reducerer intern kondens og gøre hastigheden af ​​fordampning meget hurtigere, samtidig forhindrer vand udefra at trænge derfor holde bæreren varm, tør og komfortabel.


Vindtæt


Warterproof


Salewa Squamish Powertex vil fuldende dit udendørs udstyr. I vores online butik trekkinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos trekkinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online udendørs butik, Du kan blandt andet finde udendørs udstyr, som passer til Salewa Squamish Powertex.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk