`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salewa

Salewa Ultra Train 14L

Salewa Ultra Train 14L

  • Salewa Ultra Train 14L
  • Salewa Ultra Train 14L
  • Salewa Ultra Train 14L
  • Salewa Ultra Train 14L

Salewa Ultra Train 14L

Produktbeskrivelse Salewa Ultra Train 14L

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster , Salewa Ultra Train 14L er en ideel, slank, let rygsæk designet til dine vandreture eller bjergbestigningsture med høj intensitet. Det kan meget godt tilpasse sig fra baggrundsskiløb til bymæssig brug, da det har 14 l kapacitet og er kompatibelt med hydratationsudgang.

Takket være Twin-kompressionssystem og Eva-puder med 3D-luftkanaler, der tillader højere sved og reducerer kropstemperaturer, der holder din ryg tør hele tiden. Twin Compression System (TCS) tilbyder maksimal stabilitet og kontrol, når du vandrer gennem de sværeste terræn.

De opdelte skulderrem giver også maksimal frihed for bevægelser i kroppen. De reflekterende udskrifter øger synligheden på steder med lav synlighed, og sidelommer med let adgang til pole har rigelig lagringskapacitet til dine daglige vigtige ting.

Det være sig dagligt at pendle eller vandre med masser af plads og lommer, Salewa Ultra Train 14L er en meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrotters. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på din vandre- eller vandreture. ¡Så vælg klogt!

En let, minimalistisk pakke designet til hurtig vandring og bevæger sig hurtigt i bjergene. Denne kompakte 14 liters version af vores Ultra Train-pakke er designet til hurtig vandring og hurtig træning i bjergene. Twin Compression System sikrer en tæt bæreevne og stabiliserer belastningen, mens de to i den ene nederste kompressionsremme giver dig mulighed for at skrumpe pakken på farten. De delte skulderremme giver stor bevægelsesfrihed, mens Dry Back-systemet med EVA-bagpanel med 3D-kanalventilation fremmer god luftstrøm og åndbarhed for at sænke temperaturen bagpå og reducere svedtendens. Med en sikker lynlåselomme til dine værdigenstande, hurtiglommer til sidelommer, en lomme til dine vandrestier og det reflekterende sublimeringstryk giver øget synlighed under tidlige starter og sent finish. Denne pakke er klar til et hydratiseringssystem og er Salewa-kolbeholder kompatibel. Vores mindste, lette hastighed vandrepakke.
Funktioner:
Hydration System Exit
Sidelommer
Reflekterende sublimeringstryk
Twin Compression System (TCS)
EVA-puder med 3D-kanalventilation
Splittet skulderrem
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
Stænger sidelomme
Fordele:
Letvægts
Holdbar
Ventilation
Alsidighed
Specifikationer:
Materiale: Nylon 70d Ripstop
Størrelse: 47 X 26 X 15 cm
Vægt: 328g
Volumen: 14l
Teknologi:
Nedre brystbenrem: I forbindelse med belastningskontrolstroppen trækker den nedre del af brystben skulderbåndene tættere på kroppens centrum for større bevægelsesfrihed og belastningskontrol.
Under lommer: Skrå sidelommer i netværk for hurtig og nem adgang til vigtige ting uden at skulle fjerne din pakke


Gennemfør din bestilling af Salewa Ultra Train 14L, med vores Rygsække og kufferter udvalg og Rygsække varer. Kig igennem de andre udendørs kategorier, Hos trekkinn, er vi specialister i udendørs udstyr, du kan også finde Rygsække udstyr, til de bedste priser hos trekkinn!

Funktioner Salewa Ultra Train 14L

Køn
Alder
Struktur
Kapacitet
Taskeegenskaber
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store

-

fantastisk rygsæk, med salewa-mærket har jeg kun fremragende erfaring. funktionalitet, teknisk finesse, behandling, udseende, bare tilfredshed.

Perfekt

-

perfekt rygsæk til bjergene og byen, let og praktisk

Godt gennemtænkt og superlys

-

en rygsæk, der imponerer med sin ekstremt lave vægt, layoutet er gennemtænkt, låsemekanismen er behageligt let at håndtere, kun en vandret remjustering mangler, så ville den være perfekt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk