up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salewa
360

Salewa Ultra Train 22L Backpack

Salewa Ultra Train 22L Backpack

plus
  • 360Salewa Ultra Train 22L Backpack
  • Play videoSalewa Ultra Train 22L Backpack
  • Salewa Ultra Train 22L Backpack
  • Salewa Ultra Train 22L Backpack

Salewa Ultra Train 22L Backpack

Produktbeskrivelse Salewa Ultra Train 22L Backpack

Et vigtigt sportsudstyr til alle rygsækentusiaster , Salewa Ultra Train 22L er en ideel, slank, let rygsæk designet til dine vandreture eller bjergbestigningsture med høj intensitet. Det kan meget godt tilpasse sig fra baggrundsskiløb til bymæssig brug, da det har 22 l kapacitet og er kompatibelt med hydrationssystemudgang.

Takket være Twin-kompressionssystem og Eva-puder med 3D-luftkanaler, der tillader højere sved og reducerer kropstemperaturer, der holder din ryg tør hele tiden. Twin Compression System (TCS) tilbyder maksimal stabilitet og kontrol, når du vandrer gennem de sværeste terræn.

De opdelte skulderrem giver også maksimal frihed for bevægelser i kroppen. De reflekterende udskrifter øger synligheden på steder med lav synlighed, og sidelommer med let adgang til pole har rigelig lagringskapacitet til dine daglige vigtige ting.

Det være sig dagligt pendling eller vandretur med masser af plads og lommer, Salewa Ultra Train 22L er en meget høj kvalitet og holdbar rygsæk til alle globetrotters. Rygsække er den eneste ægte følgesvend på din vandre- eller vandreture. ¡Så vælg klogt! En let, innovativ pakke designet til bjerg- og hurtigvandring. Denne større 22 liters version af vores Ultra Train kombinerer banebrydende materialer med vores komfortable Dry Back-pakke-design til bjergvandring, hurtigvandring og hurtig bevægelse i bjergtræning. Twin Compression System sikrer en tæt bæreevne og stabiliserer belastningen, mens de to i den ene nederste kompressionsremme giver dig mulighed for at skrumpe pakken på farten. De delte skulderremme giver stor bevægelsesfrihed, mens Dry Back-systemet med EVA-bagpanel med 3D-kanalventilation fremmer god luftstrøm og åndbarhed for at sænke temperaturen bagpå og reducere svedtendens. Der er direkte sideadgang og frontadgang til dit gear, mens coulisse-stilens øverste lukning har et magnetisk spænde, der kan åbnes og lukkes med kun en hånd. Med en sikker lynlåslomme til dine værdigenstande, hurtiglommer til sidetilgang, som du kan nå uden at skulle flytte din pakke, en dedikeret lomme til dine trekkingstænger og et reflekterende sublimeringstryk for øget synlighed under tidlige starter og sent finish. Denne pakke er også kompatibel med Salewa-kolbeholderen og har en hydratiseringssystemudgang. Den største version af vores lette bjerg- og hurtigvandringspakke.
Funktioner:
Hydration System Exit
Indre lomme til værdier
Direkte adgang fra siden
Sidelommer
Nem adgang til forreste rum
Plads til at opbevare sele
Reflekterende sublimeringstryk
Twin Compression System (TCS)
Nedre brystbenrem
På farten lommer
EVA-puder med 3D-kanalventilation
Splittet skulderrem
Kompatibel med Salewa-kolbeholder
Øvre lukning med coulisse og magnetisk spænde
Stænger sidelomme
Fordele:
Letvægts
Holdbar
Ventilation
Alsidighed
Specifikationer:
Materiale: Nylon 70d Ripstop
Vægt: 430 g
Volumen: 22l


Salewa Ultra Train 22L Backpack, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Salewa giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Rygsække og kufferter, til den bedste pris.

Funktioner Salewa Ultra Train 22L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

送貨 迅速 背包 實用

-

店家 寄件 迅速 , 背包 好看 輕巧 實用 , 的 設計 創意 感受!

Trek

-

Meget lette, nyttige lommer, toplukning med magnet meget praktisk !!

Store

-

Fantastisk produkt

Smuk rygsæk!

-

Let, perfekt til dagsture, Salewa en garanti!

Anmeldelse

-

meget let, passer perfekt på ryggen, til en dags brug er meget god

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up