up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salomon
360

Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest

Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest

Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest

plus
  • 360Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest
  • Play videoSalomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest
  • Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest
  • Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest
  • Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest

Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest

Produktbeskrivelse Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest

Salomon Active Skin 8 Set vest leverer alle elementer, rum og komplementer, der er nødvendige for at bære kravene til din udflugt på bjerget i en dag.

På det forreste område inkluderer denne hydratiseringsvest to bløde trommer, der er placeret under brystet i tilfælde af kvinder for at undgå pres. Disse tromler på 500 ml er inkluderet og medbringer halm for at gøre det mere behageligt at drikke vand.

Motion Fit-mønsteret tillader let bevægelse takket være elasticiteten, og Sensifit-systemet letter den tilpassede pasform og forhindrer rebound og bevægelse under vandreturen. Denne trekking rygsæk er designet med Quick Link-strukturen , hvis brystbånd justeres selv undervejs.

Det har et termisk dæksel , er kompatibelt med fugtposer og har flere lommer og rum, der er let tilgængelige, så du kan tage dine genstande inklusive uden at stoppe turen. Desuden har den forskellige metoder til at bære pinde og andet bjergbestigning tilbehør . Inspireret af professionelle atleter giver ACTIVE SKIN 8 SET let hydrering og mere bevægelsesfrihed med bløde stoffer, et let lukningssystem og tilgængelig opbevaring.


Funktioner:

Komfort og stabilitet: Vesten er designet med bløde stoffer og et let elastisk lukningssystem for ekstra komfort, uanset hvor intens du træner eller løber.
Hurtig adgang til hydrering: Med to 500 ml bløde kolber, der er lette at gribe, kan du nemt drikke ved det første tegn på tørst. Den store lomme giver dig hurtig adgang til dine energigeler.
Enkelhed: Fokus på det væsentlige (hydrering og opbevaring), denne vest vil hjælpe med at forenkle dit løb, så du kan koncentrere dig om den næste sti.


Specifikationer:

Sammensætning: Foring: 100% polyamid; Kropsindsats: 88% polyamid, 12% elastan; Krop: 100% polyamid; Bagkrop: 100% polyester; Bagpåindsats: 89% polyamid, 11% elastan
Vægt: 8,0 gr


Teknologi:

Sensifit:
´´Stabilitet / bevægelsesfrihed Konstruktionen bruger stretch, åndbart stof, der er tilpasset kroppen, og lette justeringer for pasform og stabilitet. Pakken hopper ikke, men tillader behagelig vejrtrækning. ''

Hurtigt link:
Denne innovative brystbåndskonstruktion giver dig mulighed for at justere og tilslutte din pakke hurtigt, selv når du er på farten. Den elastiske stropp tillader også let vejrtrækning under intens aktivitet.

Bløde kolber inkluderet * 2 (500 ml / 17 oz):
Ny hydratiseringsløsning med frontadgang.


Omsorg:

Må ikke bleges
Rengør ikke
Stryg ikke
Ikke tørretumbles
Håndvask kold (30 ° C)
Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest, er med garanti den bedste i udendørs udstyr. Hos trekkinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din udendørs butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Salomon giver dig. Vores hold af udendørs experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Hydrering, til den bedste pris.

Funktioner Salomon Active Skin 8 Set Hydreringsvest

Farve
Kapacitet
Køn
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (19)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende

-

Alt sammen meget godt. Vesten og forsendelsen er alt sammen meget godt.

Evaluering

-

God pris ! Han kom til tiden. God applikation. Varmt til sommerudstødninger!

Fantastisk taske

-

præcis som beskrevet. Let, behagelig og praktisk.

.

-

Komfortabelt og elegant. Gør jobbet perfekt

Salomon rygsæk - jeg anbefaler!

-

Det overgik forventningerne. Meget funktionel, god pasform, masser af plads til alt, hvad der er nødvendigt til et langt løb. 500 ml bløde kolber inkluderet (bemærkede ikke og forventede det ikke, hvilket var en stor overraskelse). Fremragende kvalitet.

En succes

-

Efter at have brugt det i to uger på bjergudflugter med forskellige varigheder og længder, kan jeg sige, at det er en meget behagelig rygsæk, både fuld og kun med vandflasker, praktisk og alsidig. 100% anbefales.

Hurtigt og godt produkt

-

Fremragende leveringstider, endnu tidligere end forventet. Godt produkt, prisen er under online gennemsnittet. God pasform, stropperne på flaskerne er lidt ubehagelige, men samlet set et fremragende kompromis mellem omkostninger og kvalitet.

Kvalitet

-

god kvalitet! leveringshastighed.

God trail vest

-

God vest til at starte trail løb. Meget hurtig levering. Alt perfekt.

Fantastisk service

-

Orden nåede lidt sent, men det var i fremragende stand, og RunnerInn-teamet var super lydhør over for mine forespørgsler.

Stor vest

-

kvaliteten er meget god som alle salomon produkter. Rygsækken opfylder mere end dine forventninger,

Fantastisk produkt

-

Godt produkt til billigere pris end detailbutik. Levering fortsætte er fantastisk, selv levere til lille by i mit land. Dette er mit andet gang køb fra dette websted, og jeg vil fortsætte med at støtte. Skål ... :-)

Kom som annonceret

-

Produktet ser fantastisk ud. Kom som annonceret.

Meget godt produkt

-

kvaliteten er meget god som alle salomon produkter. Rygsækken opfylder mere end dine forventninger, meget behagelig.

Fantastisk

-

Som en handske har jeg uden tvivl haft de bedste af alle de rygsække.

Salomon aktiv hud 8 sæt

-

Jeg elsker rygsækken. Meget funktionel, det tager godt på bagsiden med to flasker hydrering. Det tog to uger, men meget tilfreds med Salomon, der aldrig skuffer med sine produkter

Virkelig godt

-

Hurtig forsendelse og godt produkt. I den del, der er dedikeret til kamelbak, er der også en 2,5 liter. Du kan ikke mærke det.

Molt bon producte

-

Molt bon producte, fixeu-vos bé amb la size, però excel·lent qualitat. Forsendelsen vil tage to måneder fra forudgående. Però tot perfecte

Meget hurtig levering og meget godt produkt

-

Meget hurtig levering og meget godt produkt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up