`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon Bonatti Waterproof

Salomon Bonatti Waterproof

Salomon Bonatti Waterproof

Salomon Bonatti Waterproof

Salomon Bonatti Waterproof

Salomon Bonatti Waterproof

  • Salomon Bonatti Waterproof
  • Salomon Bonatti Waterproof
  • Salomon Bonatti Waterproof
  • Salomon Bonatti Waterproof
  • Salomon Bonatti Waterproof
  • Salomon Bonatti Waterproof
  • Salomon Bonatti Waterproof
  • Salomon Bonatti Waterproof

Salomon Bonatti Waterproof

Produktbeskrivelse Salomon Bonatti Waterproof

Med et minimalistisk design og bygget med meget lette stoffer, der er ideelle til at løbe og løbe , har Salomon Bonatti Vandtæt jakke kommet på markedet.

I frøken valgte det franske hus Advanced Skin Dry og det 2,5 L stof, der beskytter dig mod regn, vind og sne uden at miste kroppens varme samtidig med at sveden bliver lettere, selv i hætte.

Derudover har de i designet af denne vandtætte jakke brugt Motion Fit konceptet, som giver dig maksimal elasticitet og bevægelsesfrihed under kørsel, spring eller klatring .

Det giver en komplet vandtæt lynlås, en lomme på brystet, hvor du kan gemme den og reflekterende detaljer, der gør dig synlig om natten, så du føler total beskyttelse og komfort fra det første øjeblik, når du bærer denne bjergjakke .

Opdateret med en mere aktiv pasform og Motion Fit mønster, der er specifik for at løbe, har Solomon's letteste vægt vandtætte jakke en enkel detalje for at holde vægten nede og gøre den ultra pakket.

Funktioner:

Vandtæt

åndbar

Letvægt

Specifikationer:

Vægt 210

Sammensætningsorgan: PA 100%

Teknologi:

Aktiv pasform

bluesign®:

Bluesign®-systemet er løsningen til en bæredygtig tekstilproduktion. Det fjerner skadelige stoffer lige fra begyndelsen af ​​fremstillingsprocessen og sætter og styrer standarder for miljøvenlig og sikker produktion. Dette sikrer ikke kun, at det endelige tekstilprodukt opfylder meget strenge forbrugersikkerhedskrav over hele verden, men giver også forbrugernes tillid til at erhverve et bæredygtigt produkt.

Skin Fit Hood

Vandtæt lynlås

Reflekterende branding foran og bagside

MotionFit

2,5 l lette

Stow Pocket

AdvancedSkin Dry:

Avanceret hud DRY-teknologi beskytter dig mod regn, sne og vind udefra, mens det inden for det giver åndbarhed gennem membranen, så fugtighedsdamp undslipper og holder dig komfortabel.


Er du vild med Salomon Bonatti Waterproof? Er du på udkig efter en online specialist i udendørs udstyr?, Kig hos trekkinn. der er autoriseret Salomon forhandler, alle vores udendørs varer, er dækket af fabriksgaranti fra Salomon. Vælg en Herretøj kategori og find alle de mulige Herretøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Salomon Bonatti Waterproof

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt

-

Hej Trekking; dit websted meget også fra sociale netværkswebsteder (facebook, twitter) Jeg læste dine kommentarer, jeg søgte dit websted op, og jeg er virkelig beroligende, da jeg har læst, at de bedste mærker, den bedste pris og kort tid til mange lande i verdensansatte fokuseret på indsendelser fra kundetilfredshed

Han mangler nogle ting ....

-

God kvalitet Godt design. Meget let. Efter min mening mangler han tre ting. 1 sidelommer 2 - Velcro-justering på ærmerne. 3 - ventilations lynlåse under armhulerne.

Gode ting

-

Pelsen er god, i den rigtige størrelse, der er ingen mirakler i disse jakker, de slipper stadig ikke fugtigheden ud, men de er stadig nogle af de bedste på markedet.

En regnfrakke 10

-

Meget tilfreds med dette produkt, jeg bruger det både til regnvejrsdage og til meget kolde dage. Væsentlig i mine udflugter.

Perfekt

-

Meget godt produkt, jeg anbefaler det

Perfekt

-

Meget godt produkt, jeg anbefaler det

Meget godt

-

Fremragende i ekstreme vind- og regnforhold. Anbefalet!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk