`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon Drifter Air Hoodie

Salomon Drifter Air Hoodie

Salomon Drifter Air Hoodie

  • Salomon Drifter Air Hoodie
  • Salomon Drifter Air Hoodie
  • Salomon Drifter Air Hoodie
  • Salomon Drifter Air Hoodie
  • Salomon Drifter Air Hoodie

Salomon Drifter Air Hoodie

Produktbeskrivelse Salomon Drifter Air Hoodie

Hvis du leder efter en termisk, vindtæt og modstandsdygtig over for vandkappe , præsenterer vi dig Salomon Drifter Air Hoodie, som du kan gå på en udflugt til bjerget, vandre eller klatre med total frihed og beskyttelse.

Denne isolerede jakke er lavet til udendørs aktiviteter, fordi dens Air-koncept letter åndbarhed selv i en vanskelig dag. Pertex Quantum-stoffet blokerer for vinden og er let og let at komprimere, og Motion Fit-mønsteret giver dig elasticiteten til at bevæge dig let.

Desuden er Primaloft-membranen det, der til enhver tid giver varme, blødhed og komfort. Denne trekkingjakke er designet med tre lynlåslommer til at bære dine objekter godt opbevaret, kompatibel hætte med bjerghjelm og en fuld lynlås, så du kan vælge den luftstrøm, du vil føle.

Ved hjælp af Salomons Air koncept giver Drifter Air Hoodie ægte komfort kortlægning, blokerende vind og lys fugt, hvor du har brug for det, men det er stadig åndbart for lange, hårde opstigninger. Bær det som din eneste jakke under mange forhold, eller læg en shell over det under hårde vinterforhold.

Funktioner:

åndbarhed:

Air koncept giver breathable for opstigninger.

MOBILITET:

Nå højere til næste hold, træk din hætte over hjelmen, mens du holder synligheden. MotionFit-mønster sikrer mobilitet for de træk, du har brug for mest i bjergene.

VÆREBESKYTTELSE:

Beskyttelsespaneler blokerer vind og lys fugt.

Specifikationer:

SAMMENSÆTNING:

Krop: PA 100% BODY INSERT: PES 93%, EL 7% LINING: PES 100% PADDING: PES 100%

VÆGT:

450g

TECHNOLOGIES:

SMART SKIN ?:

Anvendelse af det rigtige tekniske materiale i den rigtige zone for optimal ydelse.

PERTEX QUANTUM®:

Ultra letvægts, vindbestandigt og pakkbart stof

PrimaLoft®:

PrimaLoft® isolering er en integreret komponent i produkter, der giver varme og komfort fra hoved til tå og er varm, tør, blød og meget komprimerbar. PrimaLoft® produkter opfylder specifikke behov for udendørs entusiaster og sportsfolk.


Salomon Drifter Air Hoodie har officiel fabriksgaranti fra Salomon. Som en official Salomon forhandler, alle udendørs produkter, har to års fabriksgaranti. Hos trekkinn, vælger vi kun kvalitets Herretøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Jakker der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Salomon Drifter Air Hoodie

Bæredygtighed Salomon Drifter Air Hoodie

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk