`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon Drifter Loft

Salomon Drifter Loft

  • Salomon Drifter Loft
  • Salomon Drifter Loft
  • Salomon Drifter Loft
  • Salomon Drifter Loft

Salomon Drifter Loft

Produktbeskrivelse Salomon Drifter Loft

Med den Drifter Loft-isolerede jakke fra Salomon er de lave temperaturer ikke et problem, da dette bjergbeklædning har en overlegen termisk isolering, der beskytter dig mod kulden, mens du træner alpint, bjergski, snowboarding eller bjerg-snowboarding .

Det franske hus valgte teknologierne Advanced Skin Shield , som giver dig fri bevægelighed og beskyttelse mod vand, sne og vind; og Primaloft , hvis stoffer har uomtvistelig termisk isolering, som holder dig varm hele tiden.

Denne vandtætte jakke er også reversibel, så du har et dobbelt design, som du kan bære på bjerget og i byen. Dens elastiske stoffer i 4 retninger giver dig mulighed for nemt at bevæge dig og i sine 5 lommer med lynlås har du flere muligheder for at opbevare dine personlige genstande sikkert.

DRIFTER LOFT HOODIE er en reversibel puffy frakke, der giver dig to stil valg i en. Brug den forvirrede side ud for et klassisk look, eller Pertex®-siden ud for et rent, teknisk udseende. På nogen måde sikrer Stormloft-isoleringen varme og beskyttelse i koldt vintervejr. Dette er den varmeste jakke i Drifter-linjen.

Fordele:

Varme:

Stormloft-isolering giver stor varme til vægten, selvom den bliver våd. Den isolerede hætte tilføjer endnu mere hyggelig varme.

Vandafvisende:

Begge sider af denne jakke er vandafvisende og vindtæt, for maksimal beskyttelse.

Style muligheder:

Bær den forvirrede side ud, når du vil have det klassiske''puffy coat''-look, eller Pertex®-siden ud for et renere, mere moderne look.

Specifikationer:

Vægt (gram): 580

Teknisk information:

KONCEPTEKNOLOGI: AdvancedSkin Warm

FABRIKKER: Pertex® ECO

HOOD: Justerbar hætte

FIT: Aktiv pasform

SLEEVE: Manchetbinding

ZIP: Fuld zip

Lommer: 2 lynlåse lommer, 1 lynlås med lomme, 2 håndlommer med lynlås

Omsorg:

Må ikke tørre ren

Fjern straks

Tørretørre lavt med 4 tennisbolde

Må ikke bleges

Brug ikke blødgøringsmiddel

Må ikke stryge

Maskinvask Kold Med 4 Tennisbolde (30 ° C)


Ved du hvilke egenskaber der gør Salomon Drifter Loft til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Salomon Drifter Loft, har vi det på lager i vores online trekkinn butik. På grund af vores store udvalg i Jakker afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de udendørs, du er på udkig efter. Køb hos trekkinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Salomon Drifter Loft

Bæredygtighed Salomon Drifter Loft

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk