`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon La Cote Flex 2.5L

Salomon La Cote Flex 2.5L

Salomon La Cote Flex 2.5L

  • Salomon La Cote Flex 2.5L
  • Salomon La Cote Flex 2.5L
  • Salomon La Cote Flex 2.5L
  • Salomon La Cote Flex 2.5L
  • Salomon La Cote Flex 2.5L

Salomon La Cote Flex 2.5L

Produktbeskrivelse Salomon La Cote Flex 2.5L

Hvis du leder efter et tøj, der er lavet af naturlige materialer, skal du vide, at Salomon La Cote Flex 2.5L-jakken er fremstillet med naturlige bambus-kulstofpartikler til at gøre det dækning, der giver den perfekte sved af sved og hurtig tørring .

Denne vandreture er designet til bjergaktiviteter og har avanceret hudtør-teknologi og 2,5 L stof , selv i lynlåse, som er en elastisk og vandtæt membran, der beskytter dig mod regn eller sne, mens du nyder din yndlingsaktivitet.

Det tænkes også for dem, der foretrækker de løse tøj, der giver dig total bevægelsesfrihed . Hætten, faldet og næve er justerbare, så du har fleksibilitet, modstand og komfort i dine udendørs eventyr.

Der er ikke noget dårligt vejr, så længe du har det rigtige gear. Hvem er ligeglad med, hvad elementerne kaster på dig! LA COTE FLEX 2.5L JAKKE er det tekniske beskyttelseslag, der holder din krop frit i bevægelse og et smil i dit ansigt.


Funktioner:

Vejrbeskyttelse: 2,5-lags membranen med en vandafvisende lynlås beskytter dig mod vind og regn.
Åndbarhed: 20K / 20k vandtæt åndbar beskyttelse er klar til enhver aktivitet, uanset vejr.
Strækkomfort: Stræk, vandtæt stof bevæger sig med dig, mens du holder dig tør.


Specifikationer:

Krop: 100% polyester; Kropsindsats: 100% polyester
Vægt: 299,0 gr


Teknologi:

AdvancedSkin Dry:
AdvancedSkin Dry Technology beskytter dig mod regn, sne og vind udefra, mens du giver åndbarhed gennem membranen, så fugtdamp kan undslippe og holde dig komfortabel.

AdvancedSkin Dry 20K / 20K:
AdvancedSkin Dry 20K / 20K er den ultimative beskyttelse mod regn, sne og vind med stor åndbarhed for at holde dig komfortabel. AdvancedSkin Dry 20K / 20K giver 20 000 mm vandtæthed og åndbarhed på 20 000 g / m² / 24 timer.


Omsorg:

Må ikke bleges
Rengør ikke
Stryg ikke
Maskinvask kold (30 ° C)
Tørretumbler Lav | Vask med lignende farver
Er du interesseret i Salomon La Cote Flex 2.5L? Så skynd dig ind til trekkinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Salomon La Cote Flex 2.5L. Salomon er det bedste indenfor udendørs. Eksklusive Herretøj, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Salomon La Cote Flex 2.5L

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk