up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salomon
360

Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20+4L Backpack

plus
  • 360Salomon Out Day 20+4L Backpack
  • Play videoSalomon Out Day 20+4L Backpack
  • Salomon Out Day 20+4L Backpack
  • Salomon Out Day 20+4L Backpack
  • Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20+4L Backpack

Produktbeskrivelse Salomon Out Day 20+4L Backpack

Salomon Out Day 20 + 4 er en vandreture og trekking rygsæk, som du kan bære til en dagstur på bjerget . I sin 20 liter kapacitet plus 4 ekstra passer den til alle de genstande, du har brug for, og har også et dobbelt hydreringssystem : en front elastisk lomme til en tromme og indvendig kappe til en hydreringstaske.

Bagsiden, skulderpuden og bæltet er lavet med Motion Fit-systemet , der består af ventileret EVA-skum, der garanterer åndbarhed, friskhed og komfort under hele turen.

Salomon Out Day 20 + 4 trekking rygsæk inkluderer en lyspindholder og en pioletsholder, hvis du også beslutter dig for at klatre i dit bjerg eventyr. Derudover indeholder den det vigtigste rum, hvorigennem du får adgang fra oven og fra siderne, to lommer med lynlås på bæltet og to elastiske sidelommer, så du kan tage dig, hvor du har brug for på vejen.

Det er helt sikkert en rygsæk til bjerget med kapacitet til 24 liter, meget komfortabel og det passer godt til din ryg på en stram og stabil måde. En let pakke til hurtig, en dags udendørsaktiviteter.

OUT DAY 20 + 4 er udviklet til komfort mens du er på farten og er klar til enhver hurtig tempo udendørs sport.

Det rene, moderne look komplimenteres af et selesystem, der lader pakken bevæge sig med dig, og redskaber, der sætter dine stænger, iceaxes eller tilbehør inden for rækkevidde.

Fordel: Hydrering: Denne pakke gør det let at forblive hydreret med blød kolbe- og blæreforenelighed, så du kan vælge dit foretrukne hydratiseringssystem.

Bevægelsesfrihed: En pakke så behagelig, at du glemmer at du bærer den.

MotionFit-selesystemet tilbyder en lun, stabil pasform, der bevæger sig med dig og ventilerer.

multifunktion: Én pakke til alle de aktive sportsgrene, du laver? Med et udvideligt hovedrum, flere stash-punkter, et svelte ´Speed Shape´ og en pol / iceaxe-holder er svaret ja.

funktion:

Motion Fit ™.

Flex sensifit, der er udviklet fra trail-løbende pakker, strækker sig rundt om din krop og holder lasten stabilt, mens du bevæger dig.

Stropperne og bagpuden er termostøbt og formet til at passe til din rygsøjle og skuldre, hvilket sikrer hele dagen komfort og støtte på stien.

Kompatibel med bløde kolber 500 ml.

1 udvidbar stash-lomme foran med udvendig lynlåsadgang.

Denne brede, udvidelige frontlomme giver nem adgang til din under opbevaring.

KONSEPT & TEKNOLOGI: Motion Fit ™.

TILBAGE SYSTEMER: Motionsbaggrundssystem ventileret EVA skum.

LÆSTHåndtering: Indlæs løftestropper, Smart brystbenrem.

SKULDESTRAPER: Bevægelsessele med udluftet EVA-skum og dobbeltstabilisator.

BEMÆRK: Bevægelsesbælte med udluftet EVA-skum og omvendt justering.

HYDRATION: Kompatibel med bløde kolber 500 ml, blære kompatibel.

Lommer og rum: 2 lynlåse med lynlås, 1 hovedrum med en håndlåsning og top med lynlås, 1 frontudvidelig stashlomme med udvendig lynlåsadgang, 1 indvendig blæremuffe med hængende løkke, 2 sidestrammelommer, 1 frontstrækkolbe lomme, 1 lynlås foran, lynlås på top, med lynlås med indvendig lynlås.

ÅBNING & LUKKING: YKK lynlås.

BÆRESYSTEM: Ekstra sløjfer, Let justerbar stangholder, Stuvbar isøksholder.

SIKKERHED: Ekstra reflekterende løkke til lampe.

Volumen skala: 21L> 30L.

Volumen (liter): 24,0.

Vægt (gram): 671,0.

Ryglængde (cm): 43,0.

Dimensioner (L x B x D i cm): 52 x 25 x 22.

Pleje: Må ikke vaskes.

Sammensætning: krop: 100% polyamidelining: 100% polyesterback krop: 100% polyesterlegemer: 100% polyamideposer: 86% polyamid, 14% elastanstangsindsats: 89% polyamid, 11% elastanbagindsats: 100% polyethylen skum: 100% etylenvinylacetat.

Primær brug: Vandring.

Sekundær brug: Generel brug udendørs, Vandring & rygsæk, livsstil.

Vores Salomon Out Day 20+4L Backpack er med garanti de originale Salomon. Hvis du handler hos udendørs, vil du modtage dine Salomon Out Day 20+4L Backpack, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 118.11 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Salomon Out Day 20+4L Backpack

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Let og godt designet

-

Perfekt til dagsture. Meget let og godt designet. Meget tilfreds.

Komfortabel

-

Jeg kan godt lide en meget praktisk taske

Let, behageligt

-

Meget let og behageligt. Kan tilpasses til forskellige liter.

Praktisk!

-

Det er opbrugt. Forhåbentlig ville det være en besvær at tage på og tage brystbæltet, og linningen til taljen ville være lidt større. Jeg kan også godt lide den grå farve.

Superb

-

Et andet vidunderligt produkt fra Salomon. Nøjagtig, effektiv, godt designet og produceret.

Hvis du skal på en dagstur, er dette funktion nok

-

Let og let at bruge. Dette er en tilstrækkelig funktion til bjergbestigning på dagstur. Det skal være tilgængeligt direkte fra siden.

Kan udvides!

-

Hjemme pakker du super pæne og på vej er gewurschtelt. I det mindste med mig, så det er altid godt at have mere lagerplads til vejen tilbage, med +4 l vil denne rygsæk gøre det perfekte job! Mobiltelefon, solbriller, pung og andre små dele kan findes i det lette og undertiden tilgængelige fra forreste lommer, i hovedrummet har jeg alt fra hundefoder og snack til mini-overnatning udstyr og skift shirt og stadig luft .. stor rygsæk i 1+ dage :)

Meget godt valg

-

Meget tilfreds med denne rygsæk. Perfekt plads til dagsture med forskellige lommer og områder til at bære alt hvad du har brug for (vand, mad, varmt tøj osv.). Meget praktisk talje lomme til at have telefonen eller ting med hurtig adgang der.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up