`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon RNGR

Salomon RNGR

Salomon RNGR

  • Salomon RNGR
  • Salomon RNGR
  • Salomon RNGR
  • Salomon RNGR
  • Salomon RNGR

Salomon RNGR

Produktbeskrivelse Salomon RNGR

Salomon RNGR-jakken har vand- og vindbestandigt og meget blødt stof, der får dig til at føle dig beskyttet, sikker og behagelig uanset hvor du går, uanset om du er på vandreture, bjergbestigning, vandring eller alpinisme, da du kan bruge den som en jakke eller et mellemlag .

Softshell-stoffet har DWR-behandling, der gør det vandtæt mod let regn og vind. Det indvendige stof i denne softshell jakke er en blød og elastisk fleece, så du kan bevæge dig med komfort.

Denne vindtætte og åndbar jakke har en justerbar hætte , lynlåslomme på brystet og to lynlåse til hånden, elastiske manchetter for at undgå indtrængning af vind og reflekterende detaljer til, når du går en tur om natten.

Et sted mellem en hyggelig fleece og en teknisk skal sidder RANGER JACKET. Konstrueret af et slidstærkt, hyggeligt softshell stof behandlet med DWR, kaster det nok vind og let nedbør for at komme igennem det meste vejr i skuldersæsonen og bærer også behageligt som en dagligdags gå til.

Fordele:

Alsidighed:

Beskytter mod moderate vejrændringer, mobil til aktive eventyr og komfortabel til hverdagsliv, dette er en fantastisk jakke at bringe, hvis du kun kan bringe en.

Vejrbeskyttelse:

Softshell-stoffet blokerer vind, og en DWR-behandling skyller let regn, tåge og tåge.

Komfort:

Et hyggeligt, blødt indvendigt og stretchstof gør denne jakke så behagelig som den er praktisk, uanset om du bærer den over en tee eller et mellemlag.

Specifikationer:

Sammensætning:

krop: 92% Polyamid, 8% Elastan kropssats: 86% Polyamid, 14% Elastan le

Vægt (gram): 499

Teknisk information:

HOOD: Justerbar hætte

Krop: Smart lukning

FIT: Aktiv pasform

HEM: Hjuljustering

ZIP: Fuld zip

Lommer: 1 lynlås med lynlås 2 håndlommer med lynlås

VISUAL ASPECT: Reflekterende branding

SLEEVES: Stretchmanchetter

WATERPROOFNESS: DWR behandling

Omsorg:

Må ikke tørre ren

Maskintvasket Koldt (30 ° C)

Tørretørret lavt

Cool Iron

Må ikke bleges

Brug ikke blødgøringsmiddel


Hvis du vil lære mere omkring Salomon RNGR, eller andre varer fra Salomon i Herretøj kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Jakker kollektioner, du kan vælge udendørs fra Salomon, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Salomon RNGR

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk