`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon S Lab Light

Salomon S Lab Light

Salomon S Lab Light

  • Salomon S Lab Light
  • Salomon S Lab Light
  • Salomon S Lab Light
  • Salomon S Lab Light
  • Salomon S Lab Light

Salomon S Lab Light

Produktbeskrivelse Salomon S Lab Light

At gå på et løb på bjerget uden vejrforholdene er en bekymring er netop det, som S Lab Light fra Salomon tilbyder dig, en vindtæt, åndbar, varm og vandtæt jakke, som du kan øve på løbekørsel eller løb med ro.

Det franske hus valgte Pertex Microlight-stoffer for at gøre det modstandsdygtigt over for slid; Ripstop for mere holdbarhed; og DWR-behandling (Holdbart vandafvisende).

Derudover har denne trail-løbende jakke avanceret Skin Shield-teknologi for større åndbarhed, tørring hurtigt og varme og Motion Fit , som giver dig mulighed for at bevæge dig efter din smag og med total frihed takket være dens elasticitet.

Lynlåsen er vandtæt, og knytnæverne er elastiske, så vandet ikke kommer der, hvor de skal ind. Med deres reflekterende detaljer kan du køre med større sikkerhed for, at du vil være synlig i løbet af natten.

Enkel, super let vind jakke pakker ind i din hule hånd. Ideel til enhver anstrengende aktivitet, hvor vægten er en absolut præmie.Specifikationer:


Vægt 105 g


Sammensætning: PA 100%Teknologi:


ClimaWIND PRO:


ClimaWIND stof tilbyder en balance mellem beskyttelse mod vind og høj åndbarhed med en beskyttelse forhold mellem 0 og 5 cfm (kubikfod / minut). De er ideelle til meget aerobe og aktiv sport.


Hvis du vil lære mere omkring Salomon S Lab Light, eller andre varer fra Salomon i Herretøj kategorien af trekkinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine udendørs aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Jakker kollektioner, du kan vælge udendørs fra Salomon, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Salomon

-

Varer af høj kvalitet og billigere priser. Tilfredshed.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk