`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Salomon

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior
  • Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior

Produktbeskrivelse Salomon Sense CSWP Junior

Salomon Sense CSWP Junior-sko er forberedt på at tage børn til at nyde vandreture, bjergbestigning eller løjper med total komfort, sikkerhed, greb, uigennemtrængelighed, tilpasset pasform og dæmpning, så de kan have det sjovt som aldrig før på bjerget.

Contagrip MD ydersål har et mønster af stænger, der griber meget godt på enhver overflade, hvad enten det er vådt, stenet eller tørt. Desuden bringer disse sko til børn en energicelle mellemsål, der giver dem et godt afkast af energi og dæmpning på hvert trin.

ClimaSalomon Vandtæt membran er ansvarlig for at afvise vand i tilfælde af uforudset regn. Takket være 3D Mesh anti-partikel øvre og den svejste tunge holdes foden tør og fri for genstande, der kommer fra terrænet.

Indvendigt kommer denne vandtætte sko til børn med Sensifit-systemet til en tilpasselig pasform og komfort, regelmæssige snørebånd, beskyttende tåkappe og beskyttelse mod mudder, så sjovet ikke ender selv i regnen.

En vandtæt daglig sko fra legepladser til weekend eventyr.


Du kan også finde Salomon Sense CSWP Junior i vores Børnesko kategori, fra din online udendørs butik, eller hvad med Sko. Vi har også mange andre ting fra Salomon, hos trekkinn, har vi et kæmpe udvalg af udendørs varer, som måske er noget for dig. Salomon er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre udendørs, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Salomon Sense CSWP Junior

Funktioner
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Salomon Sense CSWP Junior

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fuldt tilfreds

-

Smukke og behagelige sneakers. God kvalitet. Rigtig størrelse. Jeg elskede det.

Godt udseende

-

Godt materiale. God sål. Børnene er meget komfortable. Forventet størrelse. Ikke særlig stor, Normal. Vi er meget glade. At sætte en men kunne også bære hurtige snørebånd i juniormodeller ligesom børnene. Min 5-årige søn er iført 33 og kan stadig ikke binde snørebåndene godt.

Salomon

-

De er perfekte, de tilpasser sig godt og er meget behagelige ifølge min søn

God kvalitet pris

-

denne gang overraskede butikken mig med leveringens hastighed, skoene giver god værdi for pengene

Vandtætte løbere til børn

-

God kvalitet, robust og godt greb. Anbefalede.

Pæne sko

-

Meget flot par sko til børn. Mit barn elsker dem. Forhåbentlig bliver han ikke så våd mere!

Bedste børnesko

-

Der er ikke mere egnede sko til aktive børn. En fleksibel joggesko med en grovere sål for det bedste greb på alle overflader. Desuden er de holdbare og overlever alle fodboldkampe i skolepausen.

Moi boas ea moi bo prezo

-

Disse sko er fremragende kvalitet dunha, vandtætte og holdbare. De er behagelige for en normal aktivitet dunha baby, og følte også moi ben no pé. Du skal bare se, at Salomon udskærer lidt lavt, så du bliver nødt til at bede om et nummer eller et halvt nummer mere end andre mærker.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk