up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salomon
360

Salomon XT 15 Rygsæk

Salomon XT 15 Rygsæk

Salomon XT 15 Rygsæk

Salomon XT 15 Rygsæk

Salomon XT 15 Rygsæk

plus
  • 360Salomon XT 15 Rygsæk
  • Play videoSalomon XT 15 Rygsæk
  • Salomon XT 15 Rygsæk
  • Salomon XT 15 Rygsæk
  • Salomon XT 15 Rygsæk
  • Salomon XT 15 Rygsæk
  • Salomon XT 15 Rygsæk

Salomon XT 15 Rygsæk

Produktbeskrivelse Salomon XT 15 Rygsæk

Salomon XT 15 rygsæk giver al stabilitet, åndbarhed, god pasform og opbevaring, så du kan gå en tur i bjergene eller byen, løbe eller køre på din cykel, da den har en behagelig størrelse, så du kan bære det med dig i dine vandreture eller bjergbestigning .

Denne 15 l rygsæk er lavet af 100% polyester, så den er meget holdbar, tørrer let og trækker vejret meget godt. Skulderstropperne er polstret og justerbare, og bagsiden har et stof, der favoriserer ventilation, så du ikke behøver at føle den irriterende fugt.

Det inkluderer et hovedrum med lynlås, en toplomme, to sidelommer med lynlåse, to lynlåslommer på skulderen til at bære to flasker på 500 ml, en elastisk snor foran til at holde dine pinde eller en vandtæt jakke, brystbånd og lændebælte, der hjælper dig med at fordele vægten for en behagelig og tilpasset pasform, så du kan bevæge dig gennem bjergene med fuld tillid med denne vandrerygsæk .

Vær klar til intense eventyr med den ultra stabile XT 15 rygsæk. Uanset om du vandrer, cykler eller rejser, holder denne rummelige pakke tempoet op med bløde stoffer, en lang række opbevaringsmuligheder og let hydrering.


Fordele:

Alsidig ydeevne:
Denne lette taske tilpasser sig ethvert eventyr med masser af plads og forskellige opbevaringsmuligheder, herunder ydre snørebånd til dine stave eller jakke.

Varig komfort:
Bliv behagelig med bløde, elastiske stoffer og en åndbar ryg samt et justerbart sele-system og støttende linning for at optimere pasformen.

Hurtig adgang:
De integrerede lommer foran giver dig nem adgang til dine 500 ml kolber eller lille tilbehør som din telefon.


Specifikationer:

Bagside: 100% polyester; Krop: 100% polyamid; Skum: 100% polyethylen; For: 100% polyester
Dimensioner: 50 x 27 x 3
Vægt (g): 445,0


Omsorg:

Må ikke bleges
Må ikke renses
Må ikke stryges
Ikke tørretumbles
Må ikke vaskes
Er du på udkig efter varer fra Salomon og Salomon XT 15 Rygsæk? Hos trekkinn, kan du finde en komplet liste af Rygsække og kufferter produkter og udendørs tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online trekkinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale udendørs tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Salomon XT 15 Rygsæk

Farve
Kapacitet
Køn
Anbefalet brug
Alder
Taskeegenskaber
Struktur

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Motxilla d'altes fordele

-

Lleugera i molt behagelig. Tea molta kapacitet til at fordele fisken mellem forskellige rum og butxaques tancades med lynlåse, der fungerer perfekt. Men for mig er XT15 en ideel motorcykel til en dagstur. Gryder bærer bossa d´hidratació -tallerkener eller dåser med blød kolbe på 500 ml.

Anmeldelse

-

Lækkert produkt og til en meget attraktiv pris, hurtig levering med GLS til DK

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up