`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Scarpa

Scarpa Oxigen Goretex

Scarpa Oxigen Goretex

Scarpa Oxigen Goretex

  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex
  • Scarpa Oxigen Goretex

Scarpa Oxigen Goretex

Produktbeskrivelse Scarpa Oxigen Goretex

Let vandreture på blandede terræn og udflugter. Suede vandtæt og mesh øvre, bygget med Sock Fit DVL af SCARPA ® byggesystem og den nye GORE TEX ® SURROUNDTM teknologi. Den elastiske krave giver en øjeblikkelig behagelig pasform. Det funktionelle design minder om SCARPA ®'s distikventive elementer taget fra vandre-, tilgangs- og multisport-verdener. Lacing op til tå for en brugerdefineret pasform og stor præcision. Ny symbiosål med EVA bi densitet indersål og gummi ydersål af Vibram ®

Specifikationer:

Øvre: MESH + Suede Vandtæt 1,8 mm

Foring: GORE TEX ® SURROUND (Extended Comfort Footwear)

Mellemsål: Eva Cm

Indersål: P FLEX LITE + SPACER

Eneste: SYMBIOS

Manchet Højde: Høj

Sidste: BM BMX

Vægt: 440g g

Teknologi:

Vibram®:

Vibram® er verdens førende inden for højtydende gummisål og forbindelser, der er målrettet til udendørs, arbejde, rekreation, mode, reparation og

ortopædiske markeder.

GORE TEX®:

GORE TEX® membran indeholder over 9 milliarder mikroskopiske porer, som er ca. 20.000 gange mindre end en dråbe vand, men 700 gange større end et molekyle fugtdamp. Så mens vand i dets flydende tilstand ikke kan trænge ind i GORE TEX membranen, forbliver støvlen stadig åndbar.


I udendørs butikken, trekkinn, kan du finde forskellige størrelser i Scarpa Oxigen Goretex og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Scarpa Oxigen Goretex eller måske Herresko fra vores online udendørs butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet udendørs udstyr og Scarpa Oxigen Goretex anmeldelser.

Funktioner Scarpa Oxigen Goretex

Køn
Funktioner
Teknologier
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Scarpa Oxigen Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Smuk og passer som scarpa zen pro.

-

Jeg købte en masse Mojito, fordi Scapra forsvinder i min STØRRELSE på INTERNET, og jeg ELSKER disse sko. Mojito-skoen giver dog ikke den samme LIFT, som SCAPRA ZEN PRO gør. Disse sko gør, og DE ER EN VAKRE Duton af dybgrøn og blå. En rigtig dejlig sko.

Oxygen gtx-sko: produkt og levering ok!

-

Scarpa Oxygen gtx-modellen er et fremragende produkt, der kombinerer stivheden typisk for vandre- / vandrestøvler med den typiske komfort ved udesko (fordi de også har kaldet at være sportssko-tutbane). Leveringstider respekteret. Jeg har allerede erfaring med dette mærke (andre modeller), der virkelig er gyldigt fra alle synsvinkler, ud fra komfort.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk