`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Scarpa

Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex
  • Scarpa Triolet Goretex

Scarpa Triolet Goretex

Produktbeskrivelse Scarpa Triolet Goretex

bESKRIVELSER

Let og slidstærk, stand på is, komfortabel på nedkørslen, den Triolet kommer ud, så snart temperaturerne klatre. Guides elsker den støttende, Pro Fiber XT 20 indersål og Vibram® Mulaz S sål - kombinationen sparker trin såvel som det går, kravler vandfald is såvel som det krypterer højderyg linjer. Hvis det er varmt nok, vi træder ud af Mont Blanc GTX og ind i Triolet. Det er en bannerfører for os.

SPECS

Øvre: 2.8mm Suede Pro HS12 (Perwanger)

For: Gore Tex® - Ydeevne Komfort

Indersål: Pro Fiber

Mellemsål: PU / EVA

Eneste: Vibram® Mulaz

Sidste: FT

Størrelser: 39 47, 48 (halv størrelser)

Vægt: 820g; 1 £ 13 ounce

Farve: Mango

Product Code: 71041/200


Køb dine Scarpa Triolet Goretex til den bedste pris! Vores online har udendørs, trekkinn lige dem du går og drømmer om! Find Herresko til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Scarpa Triolet Goretex. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online udendørs katalog!

Funktioner Scarpa Triolet Goretex

Køn
Funktioner
Teknologier
Højde støvler
Materialer
Sål teknologi
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias Scarpa Triolet Goretex

Kundeanmeldelser og spørgsmål (15)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Jeg har bestilt fra dette websted for første gang, og det var blevet sendt inden for 10 dage efter betaling. Alt er perfekt, undtagen skostørrelse, men dette kan blive beskyldt på modellen, da en lignende model fra la sportiva passer bedre, og scarpa skulle bestilles til en halv størrelse større end la sportiva-skalaen. Jeg håber, at disse støvler holder som deres forgængere.

Det bedste i spillet

-

Disse støvler er meget gode til bjergbestigning, de kan modstå meget lave temperaturer og er skånsomme for dine fødder. Et must køb for begyndere såvel som avancerede bjergbestigere

Scarpa triolex

-

fremragende bagagerum, du kan føle den perfekte kvalitet på et scarpa-produkt fra det første trin på bjerget eller sneen. For at nævne, at levering af produktet ikke var til tiden. Jeg måtte vente 22 dage siden den dag, jeg bestilte varen.

Model ikke i japan

-

Følelsen af størrelse var den samme som den triole, der blev solgt i Japan. Det var godt at kunne købe billigt.

Bjergbestigning

-

BRUG DEM I SNØ OG DE ER VARME, GODT GRIP I ROCK OG MUD

Størrelsen på den indenlandske model triole er i orden

-

Selvom det var en trio, der ikke blev distribueret i Japan, bestilte jeg det i samme størrelse som den japanske model. Jeg var bekymret, men det var næsten samme størrelse som den indenlandske model. Godt design med et mere avanceret design end japanske modeller.

Scarpa triolet

-

Brillaint bagagerum. Købt som en ekstra boot til mine Scarpa Charmoz'er. Bruges til arbejde som en international bjergleder i Europa. Fremragende pasform, effektivt og sikkert greb i alt terræn og fremragende komfort. Højt anbefalet.

Scarpa triolet gtx

-

Meget god sko til vandreture og til arbejde (Mason) hurtig forsendelse og ubekymret at anbefale

Hurtig levering

-

Er dette produkt på lager til hurtig forsendelse?

Alsidig og isolerende

-

God start til klassisk og høj højde bjergbestigning. Fremragende isolering (aldrig kolde eller våde fødder), progressionen på klippen givet den vigtige sål og vægten er ikke deres forte, men i det hele åbner den alsidigheden og den fremragende værdi for pengene.

Scarpa triolet

-

Alt OK!

Triolet

-

Letvægts sko med god stivhed. Støvler passer meget godt

Solid scarpa

-

Et anstændigt, fine sko gletschertrekkings og høje alpine ture. Fremragende greb gennem god Vibram sål. Bemærk på dette site: hvis du ser en vare / produkt, som du ønsker, buy'm straks. Webstedet skærme eller ofte se produktet: jo mere man ser på det produkt, jo dyrere produkt. Når skoen blev lavet af mig, ikke prisen ned betydeligt!

Anmeldelser scarpa

-

Triolet skarlagensfeber er meget rart sko til at bære, at meget at se på, meget god beholdning af foden, stive såler til godt greb på angreb fra den forreste del af skoen, styrkelse tårnet af skoen og effektiv i stenet terræn .den passer rigtigt til størrelse. Levering er ganske hurtigt uden bekymrer .Merci til holdet.

Klatring

-

Det var en ny for Triolet du har brugt er brudt indtil nu. Meget gode sko bekendt med fødderne!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk