up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sea to summit

Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight

Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight

Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight

Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight

Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight

plus
  • Play videoSea to summit Isoleret Måtte UltraLight
  • Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight
  • Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight
  • Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight
  • Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight
  • Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight

Sea To Summit Isoleret Måtte UltraLight

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight

Vores UltraLight ™ -isolerede måtter i et enkelt lag giver den letteste og mindste matte i pakket størrelse uden at gå på kompromis med komforten.

Da vi satte os for at designe en måtte, der var bedre end det, der allerede var tilgængeligt, gik vi i sidste ende tilbage til, hvorfor vi i første omgang bærer en sovemåtte ud i naturen - for at give os en bedre nats søvn. 'Bedre' er selvfølgelig en meget subjektiv ambition, og selvom vi kunne have lavet den letteste eller den mest kompakte måtte, der nogensinde er designet, er vi stolte af at præsentere, hvad vi anser for at være de mest behagelige sovemadrasser til rådighed. God søvn!

Det enkelte lag med celler i mellemopløsningen giver den letteste og mindste mått i pakket størrelse uden at gå på kompromis med vores Air Sprung Cell ™ -komfort.

Air Sprung Cells ™ tilpasser sig din kropsform og giver en mere jævn spredning af trykket over madrassen for en mere behagelig nats søvn
Multifunktionsventil med høj gennemstrømningshastighed giver hurtig oppustning, tømning og let finjustering for personlig komfort
Ultra Fresh® antimikrobiel behandling til TPU-formlen for at forhindre intern skimmelvækst
Inkluderer en Airstream ™ pumpe, der er integreret i tøjsækken for hurtig og nem oppustning
Inkluderer et reparationssæt til nem punktering i marken
Inkluderet Pillow Lock ™ -system fastgør Sea to Summit-puder til måtten

Specifikationer:

Luftfjedrede celler enkeltlag

Konstrueret ved hjælp af et enkelt lag celler med medium opløsning for at give dig den letteste og mindste pakkemadras uden at gå på kompromis med Sea til Summits Air Sprung Cell-komfort.

De luftfjedrede celler er kerneteknologien i vores sovemåttesortiment, og det er grunden til, at du vil sove bedre på et hav til topmødet. I stedet for den typiske forbavsede konstruktion er Sea to Summit-sovemåtter konstrueret ved hjælp af et svejsemønster til at skabe en matrix med højt overfladeareal af sammenkoblede kamre kaldet Air Sprung Cells. Luftfjedrede celler fungerer på samme måde som en lommefjedermadras, da hver celle deformeres uafhængigt, tilpasser madrassen din kropsform, som føles blødere og mere behagelig med mere kropskontaktareal og endda spredning af tryk.

Ekstrudering TPU-laminering

Vores TPU-laminering anvendes gennem en proces, der er unik for den medicinske og luftfartsindustri. Ekstruderingslamination er mere holdbar, ensartet og giver os mulighed for at bruge vores egen TPU-opskrift. Det er meget overlegen at rulle-til-rulle-laminering, som i øjeblikket anvendes i de fleste andre udendørs produkter og kan lide af problemer med delaminering. Vi har også indført en antimikrobiel behandling i TPU for at forhindre skimmel- eller svampevækst.

Multifunktionsventil
For at gøre inflation og deflation lettere har Sea to Summit udviklet vores egen, patentanmeldte multifunktionsventil.

Ventilen integrerer en oppustningsport med en envejsventil for at forhindre lufttab, før du forsegler ventilen, en hurtig luftudluftningsport og en finjusteringsknap til justering for komfort - alt sammen i en kompakt enhed med lav profil.

PillowLock ™ -system
Fastgør let din Sea to Summit-pude til din Sea to Summit-måtte til en glidefri søvn.

Designet til at holde din pude nøjagtigt, hvor den skal være - på din sovemåtte - vores unikke PillowLock ™ krog- og løkkefastgørelsesplaster leveres som standard med alle vores måtter fra midten af 2019.


ASTM F3340 18 R-værdier er industristandarden til bestemmelse af modstandsdygtighed over for varmetab for sovemåtter.

Sea to Summit får deres sovemåtter testet uafhængigt af EMPA-laboratorierne i Schweiz. I testen måles R-værdier (modstand mod varmestrøm) ved at placere en varmeplade på den ene side af en sovemåtte og en kold plade på den anden. Elektroniske sensorer bestemmer derefter, hvor meget energi det tager at holde kogepladen ved en ensartet kropsvarme.

Fra 1. januar 2020 bruger vi den nye industristandard ASTM F3340 18 test til at give R-værdier til vores måtter. Denne nye metode til at teste de isolerende egenskaber hos sovemåtter vil se nogle ændringer i vores tidligere offentliggjorte R-værdier. Det er vigtigt at bemærke, at hvor disse værdier ændrer sig, betyder det ikke et fald eller stigning i varme - det betyder simpelthen, at de er blevet testet ved hjælp af en lidt anden skala.


Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight er det perfekte udstyr, for at nå dine udendørs mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Madrasser og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Soveposer varer er på tilbud. Find dem i trekkinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Sea to summit, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Sea to summit Isoleret Måtte UltraLight

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kvalitet

-

Det lyder lidt, når man bevæger sig, men det kompenseres af den lave vægt og reducerede volumen

Meget behagelig liggeunderlag

-

Jeg flyttede fra skummåtte til denne. Hvilken fantastisk følelse, mens du ligger på denne måtte! Let, behagelig, meget nem at puste op og tømme.

Bedste køb, jeg gjorde til mit søvnsystem

-

Dette er nok den mest holdbare og behagelige måtte du kan finde. Jeg købte to en til mig og en til min ven. Du kan ikke forestille dig, hvor godt du kan sove på sådan en tynd måtte. Den er 5 cm tyk, og jeg var bange for, at den ville være for tynd, og det var den ikke. For ikke at nævne, at jeg ikke er den letteste fyr (90 kg), og oven i købet er jeg en sidesovende. Jeg tror, det kommer ned til det kammerdesign. Viste sig også meget robust. Første brug var på lave og tykke buske, da vi ikke kunne få et fladt underlag, i løbet af natten kunne jeg mærke grenene presse ind og accepterede allerede, at vi knækkede måtten, men den overlevede uden en ridse. Om R-værdi, jeg brugte det på 0, -3 c og det føltes koldt i ny og næ. Pumpesæk er fantastisk.

Mat i topklasse

-

Let, godt lavet, behagelig og let at sprænge.Dette er en gennemtænkt måtte, der forhåbentlig holder i mange år.Du kan se kvaliteten i dets design og brugervenlighed.Jeg bruger den til camping og cykelpakning, og det er godt værd at den betalte pris synes jeg. 5/5.

Meget godt

-

Hav til topmøde kvalitet, og meget fra Trekinn

Godt produkt

-

produkt af fremragende håndværk. lys. Jeg anbefalede det også til en af mine venner

Super behageligt

-

Letvægt og meget behagelig, selv som sidesovn.

Let og nem at bruge

-

rigtig flot produkt. Meget let og let at puste / tømme. Det virker også holdbart (endnu ikke testet).

God kvalitet

-

HAV TIL SUMMIT har en fantastisk struktureffekt, det er meget behageligt at sove, det anbefales, det er værd at købe igen

Godt

-

Komfortabel. Blæser hurtigt op. Let vægt.

Fantastisk at se over tid efter styrke

-

Hurtig global relælevering: bestilles lørdag ankomst onsdag (sydøst for Frankrig). Madrassen er ikke særlig tyk, men cellerne er tilstrækkelige, så du ikke rører gulvet, selv når du ligger på din side. At se i tide til soliditeten.

Smukke behagelige og ikke dyre

-

Meget god madras. Jeg havde allerede en, men ikke isoleret. Jeg anbefaler at købe en isoleret til vandreture. På den anden side er der stor forskel i størrelse, når den foldes mellem den isolerede og den uden isolering. Jeg har muligvis taget den normale størrelse, selvom jeg indrømmer, at den store størrelse er mere behagelig på skuldrene

Let og kompakt

-

Ser ud som en fremragende sovemåtte! Kan ikke vente med at teste det udendørs!

Meget godt med en manko

-

Måtten er superkomfortabel, har den perfekte størrelse og kan pakkes meget lille - ideel til motorcykelture. Den eneste ulempe fra min side er materialets volumen, når man bevæger sig på måtten.

Let og kompakt

-

Så oppustet og lyver perfekt. Pakket, denne mat er også meget kompakt. Ideel, når jeg er på cykel.

God værdi for pengene.

-

God værdi for pengene.

Store

-

Komfortabel. Blæser hurtigt op. Kan lide det!

Top!

-

Jeg anbefaler dette produkt. Hurtig oppustning, kompakt til transport

Godt

-

Jeg anbefaler dette produkt, der overholder de annoncerede egenskaber.

Fantastisk

-

Ankom til tiden i dag, så jeg har ikke brugt det endnu. Jeg prøvede det derhjemme, og det ser rigtig behageligt ud. Meget let og meget kompakt. Opbevaringsposen puster den meget hurtigt op. Lyder som et godt produkt!

Fremragende!

-

Fremragende madras, behagelig, let, kompakt at transportere

Den ultimative måtte

-

Jeg havde hørt meget om kvaliteten af Sea to Summit-mærket, og efter at have testet disse måtter kan jeg kun bekræfte det. De er virkelig behagelige, bevarer kropsvarmen og beskytter mod kulden, der kan komme fra jorden med en bemærkelsesværdig isolering. Desuden er de lige så vigtigt meget lette og ultrakompakte. De er deres pris værd, jeg vil købe dem tilbage med det samme.

Stor madras

-

Ekstremt behagelig for sin højde, let og kompakt. Tasken giver dig mulighed for at opbevare den let og puste den lige så let op.

Perfekt

-

Let, kompakt og behagelig. Selvfølgelig skal du tage højde for og placere en lille plastik nedenunder i form af isolering for at forhindre, at den bliver beskadiget.

Let og kompakt

-

Denne madras er meget let at puste op og er meget behagelig. Det er let og tager ikke meget plads, nok til at tilbringe smukke nætter udendørs!

Det er et meget godt produkt.

-

Jeg har ikke brugt det i lejren endnu, så der er 4 stjerner. Jeg testede det derhjemme, og det føles meget godt at sove. Det er let og lille, så du behøver ikke besætte Zacks sted.

Let og behageligt

-

Meget behagelig selv for sveller på siden. Blæser hurtigt op. Kan lide det!

Behagelig sovemåtte

-

Sea to Summit undlader aldrig at imponere over deres kvalitet og design, så deres Ultralight-isolerede sovemåtte er ikke supprised. Meget behagelig, let at puste, og når den er parret med deres Eros dunpude, ekstra behagelig. Airstream-pumpesækken er en god tilføjelse. - og sparer et svimmel hoved fra kun at puste det gennem envejsventilen. Da jeg er 188 cm, købte jeg den store størrelse (198 cm), så jeg betaler en ekstra vægtstraf (650 g) end dem, der kan passe i den almindelige eller lille størrelse, men når det kommer til camping er en behagelig nats søvn det værd.

Fantastisk produkt

-

Let og let at puste .... Virkelig behagelig til sådan en lavprofilmåtte!

Lleuger i molt behagelig at sove.

-

Levering dins de aftalte terminaler. Efter afprøvning afføres det nit i vibac ved 4 grader positius, resultatet er positivt. Molt còmode inkl. Dormint de costat. Jeg har erhvervet størrelsen L, og jeg fortjener 1´84m. Den eneste fangst er, at det er mere sorollós end de traditionelle marfegues, men det kompenserer for begge dele.

Meget behagelig

-

Jeg har brugt det under en 2 ugers teltcykeltur. Måtten er meget behagelig, vejer lidt og tager lidt plads. Jeg har været i stand til at sove på min side, på ryggen og på min mave uden problemer.

Fantastisk mat

-

Jeg prøvede måtten i aften. Det er super behageligt, selv når du ligger på din side. Dog lidt raslende og glat, når du bevæger dig. Ved camping vil jeg hellere lægge dem i soveposen. Vægt, pakningsstørrelse og pris er top! Levering var også hurtig.

Lys og behagelig

-

Vi testede det over Tour du Mont Blanc. Det var virkelig behageligt, let at opsætte og let nok til at bringe rundt.

Godt produkt til en god pris

-

Det opfylder de krav, du ledte efter i en mat, høj R-værdi, let og kompakt. Testet derhjemme er det meget behageligt, og jeg blæser det op, i mit tilfælde, med cirka ti luftpust. Ser frem til at frigive det i bushen!

Let og behageligt

-

Meget behagelig madras på grund af den vægt, den har. Det giver mulighed for at regulere til det ønskede tryk og isolerer meget godt fra kulden i jorden. Det eneste negative punkt er, at det lyder lidt, når du flytter.

En let måtte

-

Meget flot mat. Superisolering, mens du holder god vægt. Den almindelige version uden dækning vejer kun 475g med R-værdi 3.1. Testet i vinterforhold. Upåklagelig.

Madras

-

Meget godt produkt, let, kompakt, meget let at bruge og behageligt. Fremragende værdi for pengene. Slag kun lidt støjende, når vi drejer om natten.

God mat

-

En af de bedste muligheder for Sea To Summit-mærket. Let at samle og adskille, optager ikke noget og er meget let.

Добротный коврик

-

Чувствуется качество. Материал плотный, лёгкий, приятный на ощупь. Как получил - протестировал дома. Да двое суток совсем не сдулся. Priserne er 185 år og 95 nye kroner. Du kan også bruge локтей, де де к п ов - - - - - е н н Удобно спать на боку. Ком п. Б и и и и и и и и и и и к и к к к к к к к к к к к к за за за за за за за за за за за за за за за за за за за за Про изоляцию пока ничего не скажу - осталось испытать in холодную погоду в горах.

Meget behagelig

-

Det er meget behageligt, hoftesmerter, som jeg altid fik, når jeg sov på en simpel måtte er forsvundet, jeg er meget tilfreds. For at tilføje et lim, afhængigt af stoffet i det bivakdæksel, du bruger, kan det glide lidt, indtil du tager positionen. Det er nødvendigt at kigge efter et så fladt terræn som muligt.

Godt

-

輕量化 的 絕佳 選擇 !!使用 上 也 方便 容易

Godt produkt

-

Tilfreds med produktet

Find sådan noget at rejse på cykel.

-

Hvad jeg ledte efter. Komfortabel, let og kompakt i størrelse til transport (hvis du er interesseret i at opbevare den, tager den endnu mindre op). Det er ikke alt terræn; du skal være forsigtig, hvor du bruger den, men et mere modstandsdygtigt produkt vil ikke længere have disse tal på vægt og foldet volumen.

Er meget god

-

På trods af den lette og kompakte form er måtten meget behagelig. Sea to Summit har også passende puder, som du kan anvende via en slags velcro, så de forbliver behagelige, mens de sover. Jeg er stadig nødt til at teste den store R-værdi i det virkelige liv

Komfortabel og let

-

Behageligt overrasket over den kompakte størrelse på den pakket mat. Stuffsækket fungerer som en oppustningspose, fungerer godt og hurtigt og forhindrer fugt i at trække vejret ud af madrassen. Tyk nok til en god nats søvn, jeg sover altid på min side. Ingen problemer med at røre jorden. Har aldrig følt mig kold om natten (ca. 5 grader C).

Perfekt!

-

Det bedste køb, jeg har foretaget i de senere år. Meget meget behageligt!

Jeg anbefaler

-

Det ideelle produkt med hensyn til pris / kvalitet. R-værdi: 3.3. Cover er en taske til inflation. I et sæt patches. Meget tilfreds

非常棒 的 隔熱 睡墊

-

輕 加上 體積 小, 收到 的 貨品 非常棒

Lækager - 4 måneder og stadig ikke repareret

-

Super oppustelig madras, forudsat at den ikke lækker! Min kæreste er perfekt: lys, isolerende fra den kolde, behagelige ... På den anden side på min, betyder en langsom lækage på niveauet på hætten, at vi slutter natten med ryggen i berøring med jorden. Jeg sendte den tilbage som garanti til Trekkin, og efter 4 måneder og flere påmindelser, ingen nyheder fra madrassen eller nogen refusion. Meget skuffet over kundeservicen, der kæmper for at tale fransk, der altid har travlt, som sætter mig på vent, da der fortæller mig, at alle linjer er optaget ... Kort sagt er det bedre at betale et par euro mere og købe videre et mere anbefales sted.

Glæde

-

Meget behagelig mat, anbefaler jeg. Oppustet med et låg. Fantastisk valg med hensyn til pris / kvalitet / r-værdi

God madras

-

God madras, behagelig, tømmes ikke ud. Hurtigt at oppustes med dets dobbeltfunktionsopbevaring. Let at opbevare. Eneste ulempe, støjen ... men ellers perfekt. Selv for denne lille mangel (støjen) anbefaler jeg uden tøven! Perfekt top trekkinn service produkt

Ultralette med oppustningspose

-

Meget godt produkt, nødvendigt at bruge i det rigtige miljø. Perfekt til vandring og nætter over 10 grader

Tilfreds med min madras

-

Jeg anbefaler !!! test i 2 måneder i trekking, ingen bekymringer eller deflation. total komfort, let at oppustes med sit pumpesæksystem. bare lidt støj på grund af materialet producerer komfort, god kvalitet. Trekkinns service og levering, perfekt !!!

5

-

Fantastisk mat. En vandretur i Kamchatka omkring vulkanen Tolbachik. Om natten faldt temperaturen til + 3-4 grader. Sovende var behageligt og varmt.

Fantastiske

-

Meget behagelig. brug det på hvert spor

Komfort og lethed

-

Fremragende produkt, let og kompakt. Anbefales til vandreture og ikke til camping.

Jack af alle handler

-

temmelig darn god

Ultralette isolerede måtte fra havet til toppen

-

Fantastisk mat. Virkelig god vægt / størrelse / isoleringsforhold. Jeg blev kun skuffet over de told, jeg måtte betale i Schweiz. Leveringsprisen inkluderede ikke dem, selvom denne butik ved godt, at kunderne bliver nødt til at betale dem. Så jeg endte med at betale mere end i en schweizisk mørtelbutik :-(.

Rejsende lys

-

Oppustelig madras meget behagelig. Det er ikke den letteste, men den blæses meget hurtigt op med den medfølgende pose. Formatet er korrekt, og madrassen tager lidt plads, når den rulles sammen. Se, at det er ultra let, materialet er tyndt, men modstandsdygtigt. Så vær forsigtig eller læg madrassen. Og i tilfælde af punktering er der et reparationssæt! Et koncept med luftfordeling forskellig fra termarest ... Og et troværdigt alternativ

Meget tilfreds

-

Netop vendt tilbage fra en kampagne i Rumænien. Jeg var utroligt tilfreds, forholdene var ikke særlig gode, næsten hele ruten regnede, om natten var temperaturen omkring 0. Tæppet var meget tilfreds, hverken jeg eller min kæreste havde nogensinde frosset, det var meget behageligt at sove på ryggen og siden. Leveringen er hurtig, jeg kan ikke huske nøjagtigt, men efter cirka 1-2 uger havde jeg tæpper.

Fremragende madras

-

Overlegen kvalitet, let og behageligt. Absolut værd at prisen

Чудовий надувний килимок!

-

Особливо писати немає змісту про цей килимок. Якісний, легкий та компактний. Не шумить, коли на ньому лежиш. Gør det helt sikkert, 185 gange så meget som muligt. Швидка. Afsondret 28 dage, en af de 6 efterår. Du kan ikke se mere end hvad du har brug for, men du kan ikke se mere om det.

Perfekt

-

Kompakt, let og behageligt.

Godt forhold lethed / soliditet

-

Meget god madras! Tungere end konkurrenten neoair xlite men stærkere, mere komfortabel og lettere at blæse / deflate.

Let og varm mat

-

Det vejer ingenting, lille pakningsvolumen! Komfortabelt at sove, som på en seng! Meget varm og komfortabel! Hurtig levering fra butikken! Anbefal til køb! Tak!

Fin bil!

-

Priyshov i 10 dage (vrahovuyuchi Velikodni i grass travni holy). Jeg pakker alt godt. Perevіriv oppustelig yogo kіlka razіv, så det er praktisk at bruge robshvidko. Det virker så skyggefulde. Є tella (sin forfattere) er kold (uden brev) side. På tælleren yak prikolti dolonu, så i nogle få sekunder at varme op. På koldt passer dette ikke. Dem, der ikke er dovne komfortable, bryr de sig ikke om den oppustelige madras, hvis hele madrassen er læst på russisk. Jeg anbefaler!

Meget godt

-

Hurtig og nem bestilling

Прекрасный коврик

-

Лёгкий и компактные коврик, достаточно тёплый для использования круглый год, комфортный.

Et fremragende produkt

-

Denne madras er så lys som jeg forventede. Det er meget behageligt og godt isolerende. Det bliver meget lille efter pakke det op. Det er en god mat til campingfolk, at de skal bære alle deres gear.

Hav til topmødet ultralight isoleret matta

-

Det er et godt produkt! Virkelig meget kompakt og let. Kvalitet på materialer blev brugt meget godt. Jeg har allerede formået at afslutte testen - bjergugen i Norge ... Meget tilfreds! Virkelig anbefalet! Varig - lad os se med tiden ...

Fantastisk produkt!

-

Det er meget lille og letvægt, og med den pumpepose, der følger med, er det meget let at puste op. Komfortabel mad, men jeg har ikke trukket det endnu. Kun prøvede det meget kort derhjemme. Så jeg vil se, hvad jeg synes efter vores vandretur i sommer. Og et par nætter i et telt. Men nu er det første indtryk godt!

Store tæppe!

-

Jeg så og læste en masse anmeldelser og stoppede ved denne mulighed! Stor tæppe, varm, lys og kompakt!

Bedste matt

-

Kompakt, let og meget komfortabel.

Лучший коврик

-

Лучший коврик за эти деньги - легкий, компактный, теплый. Рекомендую

Praktisk

-

Fremragende mat, skal du ikke røre jorden, selv når du sover på skulderen. Det er lidt på kanten af skalaen, hvis du er vant til klassiske campingmåtter

Hav til topmødet ultralight isoleret matta

-

Denne mat er meget behagelig, lys og har en lille pakningsstørrelse. Jeg blev glædeligt overrasket med den medfølgende oppustelige taske, der er indarbejdet i sagen, meget praktisk. Dette giver dig mulighed for nemt at sprænge måtten uden at blæse fugtig luft ind i måtten. Blæser gennem ventilen er let, og matten løber også tom igen. Lyd under søvn er meget let.

Komfort sovesofa

-

Super let at blæse og deflate. Pakker små og vigtigst er det super behageligt som for mig! Stor vægt til komfortforhold.

En af de bedste pad!

-

UltraLight Mat er utrolig behagelig at sove på. Holdbar, stille, stabil, varm og komfortabel. Fantastisk pad at have i backcountry.

Fremragende

-

Meget vidunderlig mat. Elsker det.

Fremragende madras

-

God værdi for pengene, letvægts, men godt isoleret. Hold mig varm selv under lavere temperaturer. Den medfølgende pumpe taske er nem at bruge. Eneste ulempen er, at de luftstrålede celler går fladt, når du sidder på madrassen og gør det lidt ubehageligt. Når du ligger på madrassen, går dette problem væk.

Fremragende madras

-

God værdi for pengene, letvægts, men godt isoleret. Hold mig varm selv under lavere temperaturer. Eneste ulempen er, at det cellulære design går fladt, når man sidder på madrassen, når man ligger ned, er det ikke noget problem.

Hav til topmødet ultralight isoleret matta

-

Kompakt mått, der nemt og hurtigt kan opblusses med den medfølgende taske. Er også meget komfortabel!

Perfekt til udendørs

-

Madras virkelig kompakt men frem for alt meget isolerende. Dens koefficient R på 3,3 giver dig mulighed for at sove selv ved kolde temperaturer under 0 ° C. Det er behageligt, blæser på ingen tid takket være pumpesækken inkluderet. Meget lys, fantastisk til vandreture og bivakser i bjergene. Fremme med fulde karakterer!

Perfekt mat ... kun hvis det ikke gør støj.

-

Da denne mat gør støjende lyd, når jeg flytter på det, og jeg foretrækker ikke at bruge dette, hvis andre sammen med et telt eller hvor som helst. Undtagen dette er dette en perfekt!

Stort produkt

-

Kun positive indtryk af tæppet: let, kompakt. Det er nemt og hurtigt oppustet. Under min vægt er ikke presset igennem. Ved kørsel er støj ikke signifikant. Termisk isolering vil være tilstrækkelig til tiden for forår og efterår. Det er fortsat at kontrollere dens holdbarhed. Jeg er tilfreds med købet, jeg anbefaler!

Fremragende madras

-

Jeg er virkelig ikke skuffet over dette køb. Madrassen er bestemt lidt tyndere end nogle konkurrenter, så det er ikke nødvendigvis godt for folk, der er for tunge, men det er virkelig behageligt. Vægten forbliver korrekt, og det faktum, at "pumpesækken" er integreret med, er virkelig et plus. Endelig er den meget stærk (nylon 40D) sammenlignet med konkurrenter, og selvom den blev gennemboret, er der inkluderet et reparationssæt. Jeg anbefaler det virkelig!

Præcis størrelse

-

en beskrivelse af beskrivelsen synes at skære 183x55 mat version, men i gardinet siger 168. Hvilken størrelse er det?

Wow elsker produktet

-

Modtaget det i en meget god emballage. Matens størrelse er perfekt. Kan vente med at prøve dette på mit nye eventyr.

Stor isolation

-

Lille pakningsstørrelse, meget lys, på trods af yderligere isolering. Passer godt i bivouacækken og forbliver hvor den skal være. TOP !!

Pris / ydelse vidunder

-

Kvalitativt høj kvalitet, god isoleringseffekt. Kun lynlåsene skal kunne betjenes indefra.

Top produkt

-

God pakningsstørrelse, let, behagelig og godt isolerende.

Lys og varm

-

Stor mat, den er lys, men alligevel behagelig og godt isolerende og med en førsteklasses pakningsstørrelse.

Det er lyst og stærkt.

-

Søvnighed er meget god. Det er omfangsrig noget fordi størrelsen er L. Produktet, der ikke kan revet, er det bedste.

Det lyder godt

-

Dette produkt virker meget godt lavet, let, komfortabel, isolerende. I test følte jeg varmen fra min krop reflektere og skabe en varm følelse. 59 sekunder at puste med havet til topmødet Jet Stream pumpe (33 sekunder til helt at punktere). Endvidere er det muligt at bruge denne pumpe som opbevaringspose, så ingen spildplads og ingen måde at sige "fanden hvor hun er?" enheden er meget kompakt. Hader at prøve i slutningen af ​​marts i lejren.

Lav volumen og kvalitet

-

Det er et fremragende produkt, den plads bliver pakket er minimal, og du kan endda spare den manuelle inflation pumpe sammen med måtten. I brug er det meget behagelig og nem at puste.

Ultralet isolerende måtte

-

Meget comfy og rolige og ikke klistret. Masser funktionalitet til armene på siderne når tilbage sovende og aldrig gå off pad side sove.

Meget let og komfortabel

-

Det indtager meget lidt lys, meget komfortabel. Gør ikke så meget støj som andre, at ventilen er meget god, er dobbelt gjorde du ikke stoppe bekymre sig om bloat. også vi købte inflator sæk og to anvendelser og dønninger, store, uden at sprænge eller indføre fugtig luft.

Super anbefales! ! !

-

Det er temmelig billigt i forhold til måtten af ​​Thermarest, men udførelsen er slet ikke ringere. Denne måtte er meget varm og isolering fyldt, skal det bemærkes, at en perfekt og foldning og meget kompakt i vinteren i UL klatring, anbefales.

Lethed og ekstraordinær kvalitet

-

Udseendet, lethed og kvaliteten af ​​denne måtten er ekstraordinære. Jeg har ikke været i stand til at bruge under barske forhold, men i princippet sin lethed og kvalitet er værd at prisen.

Perfekt isolering

-

Det svulmer ganske hurtigt og effektivt isolater fugt kombineret med en gulvmåtte er meget bekvemt for min vægt endnu mere end halvfems kilo. Meget godt køb.

Den bedste madras nogensinde prøvet

-

Jeg er virkelig begejstret for denne madras. Det er ekstremt let, temmelig kompakt (ca. 1 liter i volumen, selv om nogle konkurrenter er endnu mere kompakt), meget meget praktisk og komfortabel. Med l'apposita taske, det pustes i to slag og en halv (30 liter volumen). Resultatet er en madras ikke meget ofte, men i separate celler. Dette gør det meget mere komfortabel end traditionelle madras til rør og giver mulighed for at tilpasse sig enhver overflade, selv ikke flad. Når du ligge ned på, kroppen ikke føler den mindste ujævnheder i jorden. Madrassen er isoleret og holder dig varm selv ved temperaturer omkring -8 C. bemærkelsesværdige resultat og mere end nok for de fleste brugere. Hvis du går i kulden, plus de normale CCF måtter. Med hensyn til de materialer, er madrassen meget godt klaret og godt færdig, men det er naturligvis ultralet design, for hvilket varigheden skal verificeres. Alle andre produkt, der ligner eller endnu tungere de aldrig oversteg 3 år af livet, så lad os se. For nu ser det ud meget lovende.

Et produkt ok

-

Det er en lille, let, nem at oppuste måtte (hvis du har topmødet pumpe). Det eneste problem er, at det er meget glat, og nogle gange er det ikke meget behageligt for at sove.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up