up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sea to summit

Sea to summit Måtte Comfort Plus Isolerende

Sea to summit Måtte Comfort Plus Isolerende

plus
  • Play videoSea to summit Måtte Comfort Plus Isolerende
  • Sea to summit Måtte Comfort Plus Isolerende
  • Sea to summit Måtte Comfort Plus Isolerende

Sea To Summit Måtte Comfort Plus Isolerende

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Sea to summit Måtte Comfort Plus Isolerende

Vores Comfort Plus Isolerede sovende måtter med deres dual layer konstruktion giver den mest effektive system til finjustering det niveau af komfort til rådighed i en hvilken som helst luftmadras i dag. De to uafhængige høj opløsning cellelag giver fremragende støtte ved at distribuere din kropsvægt og form over flere celler. De to lag er også forskudt til mere ensartet isolering og dæmpning. Da de to lag kan sættes under tryk uafhængigt, kan det øverste lag pumpes op til din personlige komfort, samtidig med at et højt tryk basislag til beskyttelse mod et ujævnt terræn. Begge lag kan indstilles uafhængigt ved hjælp af finjustere ventil til at få lige det rette niveau af blødhed og støtte. Vi bruger Exkin Platinum, en stille ikke vævet stof, til at reflektere strålevarme tab tilbage til brugeren og Thermolite isolering for at forhindre konvektive varmetab mellem din krop og jorden.

Funktioner:

Exkin Platinum stof og Thermolite isolering kombineres for at forhindre strålevarme og konvektionsvarme tab

Fås i koniske og rektangulære former

Dual layer design sikrer et niveau af indbygget redundans; hvis du gør ender med en punktering i et lag af madrassen, det andet lag forbliver fuldt funktionel

Multi-funktion ventil til nem inflation, deflation og finjustering af lufttryk

40D rip-stop nylon ansigt stof giver den rette balance mellem vægt og holdbarhed

Vores TPU laminering proces, der anvendes i de medicinske og flyindustrien, men enestående til den udendørs industri er langt overlegen i forhold til den rulle til rulle laminering proces, der er almindeligt anvendt i udendørs produkter i øjeblikket. TPU obligationer bedre og mere konsekvent, eliminerer næsten delaminering spørgsmål

Leveres med en kvalitet ting sæk, en reparationssæt indeholder seks selvklæbende lapper til reparation af punkteringer på området, og et ekstra silikone envejsventil flap

Vores Comfort Plus Isolerede måtter bør anvendes højre op. En Hav til topmødet logo og størrelse grafik udskrives på den side af måtten, der bør være op, når i brug

Udvidet opbevaring instruktioner: måtten skal lægges fladt, foldet så få gange som muligt med ventiler åbne

Specifikationer:

Længde: 72 i / 184 cm

Bredde: 21.5 i / 55 cm

Vægt: 25,5 oz / 725g

R Værdi: 5


Hvis du er på udkig efter udendørs udstyr, findes det hos Sea to summit. Hos trekkinn, kan du købe masser af tilbehør til Madrasser, så du kan udøve din sport optimalt. Sea to summit Måtte Comfort Plus Isolerende fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Sea to summit Måtte Comfort Plus Isolerende

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Pad

-

Super behageligt. Jeg glæder mig til at prøve det, når jeg strammer kulden lidt mere op og ser dens isolationskraft.

Sover som en baby

-

Jeg købte det, fordi de i anmeldelser sagde, at det ikke larmer meget, når man flytter, og det er sandt! ingen problemer med det!

Meget godt

-

Topartikel til vandreture, hold dig varm!

Kvalitet.

-

Kvalitets finish. Tasken, hvor den opbevares, gør det muligt at oppusten måtten på en meget hurtig og behagelig måde.

Fantastisk madras

-

Denne måtte er virkelig fremragende, den er en af de mest behagelige måtter, jeg nogensinde har haft med fremragende isolering fra jorden, selv når den er i kulde, lukket er den virkelig lille, og pumpen integreret i kufferten er meget behagelig. Højt anbefalet.

Perfekt

-

Hurtig levering. Dette svulmer eller foldes i sekunder. Resistent. Det er tilbage at se over en længere periode.

God isolering

-

Hurtig levering og godt produkt! Det kontrolleres gentagne gange under forskellige forhold. Generelt er jeg tilfreds, det fungerer som sagt. Men ved et stærkt minus vil brugeren have en overraskelse om morgenen, når luften indeni afkøles og måtten bliver mindre oppustet, som om den blæses væk.

Top

-

Asterillaen har et meget godt, effektivt og enkelt inflationssystem. Det er superkomfortabelt og tilpasser sig perfekt til kroppens form i enhver position.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up