up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sea to summit

Sea to summit Måtte Ether Light XT

Sea to summit Måtte Ether Light XT

Sea to summit Måtte Ether Light XT

Sea to summit Måtte Ether Light XT

Sea to summit Måtte Ether Light XT

plus
  • Play videoSea to summit Måtte Ether Light XT
  • Sea to summit Måtte Ether Light XT
  • Sea to summit Måtte Ether Light XT
  • Sea to summit Måtte Ether Light XT
  • Sea to summit Måtte Ether Light XT
  • Sea to summit Måtte Ether Light XT

Sea To Summit Måtte Ether Light XT

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Sea to summit Måtte Ether Light XT

Vores letteste og tykkeste Air Sprung Cell ™ -måtte i fuld størrelse. R-værdi 1.2

Da vi satte os for at designe en måtte, der var bedre end det, der allerede var tilgængeligt, gik vi i sidste ende tilbage til, hvorfor vi i første omgang bærer en sovemåtte i naturen - for at give os en bedre nats søvn. 'Bedre' er naturligvis en meget subjektiv ambition, og selvom vi kunne have lavet den letteste eller den mest kompakte måtte, der nogensinde er designet, er vi stolte af at præsentere, hvad vi anser for at være de mest behagelige sovemadrasser til rådighed. God søvn!

Funktioner:

Større luftlommer oprettes ved hjælp af mange loopede TPU-ledeplader, der forbinder det øverste og nederste stoflag med vores Air Sprung Cell ™ -svejsemønster. De bøjler med sløjfe tillader, at de øverste og nederste lag kan placeres længere fra hinanden, hvilket skaber større luftlommer, når de pustes op, hvilket generelt kræver mindre stof. Perfekt til sidevægge, den ekstra højde på denne måtte lader hofter synke dybere ned i den uden at røre jorden.
Ekstra tyk (XT) loopbaffle Air Sprung Cells ™
Ultra Fresh® antimikrobiel behandling til TPU-formlen for at forhindre intern skimmelvækst
Multifunktionsventil med høj gennemstrømningshastighed giver hurtig oppustning, tømning og let finjustering for personlig komfort
Inkluderet Pillow Lock ™ system fastgør Sea to Summit puder til måtten
Inkluderer en Airstream ™ pumpe, der er integreret i tøjsækken for hurtig og nem oppustning

Konstruktion og materialer:

Denne måtten forbedrer letvægts sovekomfort og kombinerer et let 30 / 40D nylonstof med en loopbaffle Air Sprung Cell ™ -konstruktion for at skabe en 10 cm tyk måtte med en utrolig lav vægt.
Let, støjsvagt og grippy 30 / 40D nylonstof, feltreparerbart med medfølgende selvklæbende pletter
Måtte: 100% nylon; Ventil 100% TPU; Stofsæk: 100% nylon

De luftfjedrede celler er kerneteknologien i vores sovemåttesortiment, og det er grunden til, at du vil sove bedre på et soveværelse til søvn fra havet til topmødet.
I stedet for den typiske forbløffede konstruktion er Sea to Summit-sovemåtter konstrueret ved hjælp af et punkt svejsemønster for at skabe en matrix med højt overfladeareal af sammenkoblede kamre kaldet Air Sprung Cells. Luftfjedrede celler fungerer på samme måde som en lommefjedermadras, da hver celle deformeres uafhængigt, tilpasser madrassen din kropsform, som føles blødere og mere behagelig med mere kropskontaktareal og endda spredning af tryk.

Større luftlommer oprettes ved hjælp af mange TPU-løkker, der forbinder de øverste og nederste stoflag med vores Air Sprung Cell-svejsemønster. TPU-sløjferne gør det muligt at placere de øverste og nederste lag længere fra hinanden, hvilket skaber større luftlommer, når de pustes op, hvilket generelt kræver mindre stof.

Vores TPU-laminering anvendes gennem en proces, der er unik for den medicinske og luftfartsindustri. Ekstruderingslamination er mere holdbar, ensartet og giver os mulighed for at bruge vores egen TPU-opskrift. Det er meget overlegen at rulle-til-rulle-laminering, som i øjeblikket anvendes i de fleste andre udendørs produkter og kan lide af problemer med delaminering. Vi har også indført en antimikrobiel behandling i TPU for at forhindre skimmel- eller svampevækst.

For at gøre inflation og deflation lettere har Sea to Summit udviklet vores egen, patentanmeldte multifunktionsventil.
Ventilen integrerer en oppustningsåbning med en envejsventil for at forhindre lufttab, før du forsegler ventilen, en hurtig luftudluftningsport og en finjusteringsknap til justering af komfort - alt sammen i en kompakt enhed med lav profil.

Fastgør let din Sea to Summit-pude til din Sea to Summit-måtte til en glidefri søvn.
Designet til at holde din pude nøjagtigt, hvor den skal være - på din sovemåtte - vores unikke PillowLock ™ krog- og løkkefastgørelsesplaster leveres som standard med alle vores måtter fra midten af 2019.

ASTM F3340 18 R-værdier

En R-værdi (modstandsværdi) er en metrik, der bruges til at vurdere, hvor effektivt din sovemåtte modstår varmetab. Det er den eneste måde at vide, hvor godt din måtter forhindrer din kropsvarme i at blive nedslækket af jordtemperaturer (som kan være meget koldere end lufttemperaturer).

Denne værdi kan testes internt, men på Sea to Summit testes vores måtter uafhængigt af hinanden i et laboratorium til nøjagtigt kontrollerede standarder.

Den nye industristandard ASTM F3340 18-test er nu indført, og alle Sea to Summit-måtter frigivet fra 2020 og fremefter testes til denne standard.


Alle udendørs produkter og Madrasser er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos trekkinn kan du finde en masse Soveposer fra Sea to summit. Prisen på Sea to summit Måtte Ether Light XT er 137.49 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Sea to summit Måtte Ether Light XT

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Rigtig god og funktionel

-

Rigtig god base og genopfyldningspose. Pakket ind i et lille rum. Fantastisk til travlhed i cykelpakning.

Komfortabel og let madras.

-

Nemt og hurtigt oppustningssystem, behageligt og let (420 gram) med et reparationssæt og en reserveventil. Havet til topmødet med ether lys xt er fantastisk til sidesveller, og det er ikke støjende. Jeg anbefaler det.

Sea to top ether light xt

-

Strålende måtten. Nemt og hurtigt sprængningssystem. Meget behagelig. Et lidt negativt punkt dog - de er meget støjende i en hytte, når du flytter på dem (men da jeg sover, hører jeg det ikke, men min kone fortæller mig næste morgen ...)

Store

-

Let og behagelig. Hurtig levering

Let og behageligt

-

Tidstestet indendørs, måtten er fin og meget behagelig, når jeg ligger på min side.

Fantastisk produkt

-

Super kvalitet / vægt / prisforhold Ultra let for topkomfort. Madrassen til at købe til din trek.

Fremragende bit gear

-

Jeg købte dette til at erstatte min ældre, omfangsrige sovemåtte. Måtten foldes utroligt lille op og er let, men når den er fuldt oppustet, giver den en overdådig sovemadras, der giver en god nats søvn, især da jeg lejlighedsvis sover på min side. Det er ikke isoleret, men det var det, jeg ønskede. Jeg ville ikke have en 'krøllet' måtte! Godt arbejde Sea to Summit, kvalitetsudstyr som normalt.

Meget behagelig

-

Meget behagelig og let. Lille pakningsvolumen. Jeg sidder i sovekanten og har normalt problemer med følelsesløshed i hofte og skuldre, når jeg camping, men ikke med Ether Light XT! Komfort fem stjerner, men jeg kan endnu ikke kommentere holdbarheden.

Store

-

Perfekt!!! Let og isolerende.

Fremragende produkt

-

Efter to nætter på denne madras har jeg ingen klager. Jeg sov meget godt. Det er meget behageligt og forekommer mig af fremragende kvalitet. Inflationssystemet er meget praktisk og hurtigt.

Fremragende

-

Fremragende, meget let.

Arbejd godt

-

Let og behagelig

Wanted

-

Det er godt, fordi du kan justere med dit eget pres. Let og let at håndtere.

Æterlys fra havet til topmødet xt mat

-

Fantastisk design. Komfortabel, let vægt, pakelig. Smart inflationssystem.

Dejlig del

-

Efter at have tilbragt 3 nætter på det kan jeg sige, at denne måtten er meget behagelig og let kan oppustes.

Hav til topmadras

-

Meget god madras meget behagelig, modtaget med et reparationssæt og lommen, der fungerer som en pumpe så meget let at oppustes, modtaget i tide, jeg anbefaler

Top !!!

-

Meget behagelig madras. Kompakt og let når foldet. Blæses let op uden anstrengelse (blæs blot 7 til 8 gange fra en afstand i oppustningsposen og færdig direkte efter den ønskede blødhed) og tømmes endnu hurtigere.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up