up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoSea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus
  • Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus
  • Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus
  • Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus
Sea to summit

Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus

Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus

Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus

plus

Sea To Summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus

Camp Plus SI er designet til at give maksimal komfort for folk, der jagter en alsidig sovemåtte.

Kombinationen af robuste og holdbare 75D-stoffer med den unikke Delta Coring-teknik muliggør fjernelse af over 40% skum til en kompakt måtten.
Camp Plus SI er bygget tykkere end den originale Camp Mat SI og bruger vandret Delta Coring og giver stor værdi, holdbarhed og komfort.
75D polyester giver en hårdere, mere slidstærk base, mens Camp Plus SI er 7,5 cm tyk og giver rigelig dæmpning til selv de bedst mulige hofter. Den høje 4,3 R-værdi betyder også, at du kan bruge den hele året rundt.
All Sea to Summit selvoppustende måtter har en unik, multifunktionel vendbar enkeltventil, der er designet specielt til selvoppustende måtter. Slip ikke mere med inflationen, når du ruller din måtten op!
Fås i to tilspidsede størrelser og to bredere, mere generøst formede rektangulære størrelser.


Funktioner:

Plusstørrelse super tyk lejrmåtte hele året rundt
Delta Coring fjerner over 40% af skummet for at reducere vægt og bulk uden at gå på kompromis med holdbarheden
Robust og slidbestandigt 75D polyester skalstof med ekstruderet lamineret TPU
7,5 cm tykkelse, R-værdi 4,3 ASTM F3340 18
Multifunktion, reversibel ventil med høj gennemstrømningshastighed
Med den samme Delta Core-profil som Comfort Plus SI-måtter
PillowLock fastgør din Eros-pude til din måtte og holder den på plads for en glidefri søvn
Inkluderer selvklæbende punkteringsreparationssæt


Specifikationer:

Længde: 183 CM
Bredde: 51 CM
Højde / dybde: 7,5 CM
Pakket mål: 21,6 x 21,6 x 26 CM
Vægt: 880 G
R-værdi: 4.3
Valset størrelse: 21,6 x 26 CM


Teknologi:

Vores Delta Core-teknik er en virkelig innovativ tilgang til at reducere vægten og hovedparten af polyurethan (PU) skumkernen i vores selvoppustende madrasser. Vores patentanmeldte kerneproces fjerner op til 40% af det oprindelige volumen af PU-skummet og bevarer nok til optimal støtte og komfort, samtidig med at den færdige madrasses vægt og størrelse minimeres. Det er vigtigt, at denne kerneteknik har den yderligere fordel, at PU- skumets top- og bundoverflade holdes helt intakt. Dette sikrer ensartet varme langs madrasens fulde længde og undgår de lodrette huller eller rammer som huller, der traditionelt har tilladt, at varmen udvaskes nedad. Den fulde skumoverflade tilvejebringer også en markant forbedret binding af skummet til madrassens skalstof, hvorved risikoen for delaminering i høj grad reduceres. Formen og størrelsen af Delta Cores justeres på tværs af de forskellige tykkelser på vores madrasser for at sikre styrke og holdbarhed, samtidig med at brugeren stadig giver fremragende support og selvoppustelig ydeevne. Den vandrette Delta Coring-teknik bruges i vores Comfort Light SI-, Comfort Plus SI- og Comfort Deluxe SI-modeller.
Vi har bogstaveligt talt sat et nyt twist på vores meget vellykkede multifunktionsventil, så den specifikt adresserer det iboende kendetegn ved selvoppustende måtter, dvs. problemet med skummet, der prøver at genopblæse, når du pakker op.
Vi har konstrueret den "envejs" oppustningsventil til at være reversibel og brugte den til at forhindre måtten i at trække luft ind igen. Dette giver dig mulighed for at rulle måtten op så lille som muligt uden at bekæmpe re inflation, mens du går. Dette patentanmeldte ventildesign har den samme slanke profil, hurtigere inflation end traditionelle skrueventiler, let trykfinjustering og superhurtig deflationshastighed som vores luftmadrasser og pude.
Fastgør let din Sea to Summit-pude til din Sea to Summit-måtte til en glidefri søvn.
Designet til at holde din pude nøjagtigt, hvor den skal være - på din sovemåtte - vores unikke PillowLock ™ krog- og løkkefastgørelsesplaster leveres som standard med alle vores måtter fra midten af 2019.
En R-værdi (modstandsværdi) er en metrik, der bruges til at vurdere, hvor effektivt din sovemåtte modstår varmetab. Det er den eneste måde at vide, hvor godt din måtter forhindrer din kropsvarme i at blive nedslækket af jordtemperaturer (som kan være meget koldere end lufttemperaturer).
Denne værdi kan testes internt, men på Sea to Summit testes vores måtter uafhængigt af et laboratorium til nøjagtigt kontrollerede standarder.
Den nye industristandard ASTM F3340 18-test er nu blevet introduceret, og alle Sea to Summit-måtter frigivet fra 2020 og fremefter testes til denne standard.


I udendørs butikken, trekkinn, kan du finde forskellige størrelser i Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus eller måske Soveposer fra vores online udendørs butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet udendørs udstyr og Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus anmeldelser.

Funktioner Sea to summit Selvoppustelige Måtte Camp Plus

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up