`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Sea To Summit

Sea to summit

Letvægtige udendørs produkter var svære at finde i Australien i de tidlige 80'ere, så Roland Tyson, ejer af Sea to Summit og administrerende direktør, begyndte at fremstille sine egne.
Efterspørgslen efter Rolands produkter voksede, og i 1984 blev han engageret i at designe gear til to uærlige australske eventyrere, der stiger op på en tidligere uskaleret rute op på den nordlige side af Mount Everest.
Disse eventyrere skulle senere blive de første australiere, der skalerer bjerget, og de første mennesker, der gjorde det uden supplerende ilt eller lokale guider. De var så imponeret over deres udstyr, at i 1990, da en af eventyrerne planlagde en ekspedition fra 'havet' i Bengalbugten til 'toppen' af Mount Everest, bad han igen Roland om at designe og udvikle redskabet til Hej M. Denne ekspedition var også vellykket, og Sea to Summit-mærket blev officielt født.
Nøglen i dag, som det var dengang, er brugen af avanceret teknologi til at designe og udvikle udstyr, der er holdbart og let, bygget til ekstreme miljøer og aktiviteter, der skubber grænserne.
Sea to Summit er siden vokset til at blive et prisvindende globalt brand, internationalt anerkendt for at producere teknisk eventyrudstyr solgt i mere end 60 lande.

Soveposer

Soveposer

Sovemåtter & puder

Sovemåtter & puder

Lejr køkken

Lejr køkken

Personlig

Personlig

Drybags

Drybags

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Camping (66)

Dametøj (2)

Elektronik (2)

Herretøj (6)

Markedsføring (3)

Rygsække og kufferter (212)

Soveposer (79)

Sundhed og helse (56)

Vandreture (6)

Alle( Sea To Summit )
Luk