up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Silva

Silva Explore 4RC Headlight

plus
  • Play videoSilva Explore 4RC Headlight
  • Silva Explore 4RC Headlight

Silva Explore 4RC Headlight

Produktbeskrivelse Silva Explore 4RC Headlight

Explore 4RC er en let, fuldt vandtæt forlygte og en perfekt ledsager til udendørs aktiviteter på land såvel som vand. Den har 3 forskellige farvede LED-lys og kører på et genopladeligt USB-batteri. Har 400 lumen, IPX7 vandbeskyttelse og 3 lystilstande.

Kan du lide udendørs aktiviteter som vandreture, bjergbestigning, kajakroning og sejlads? Explore 4RC har både en nattsynsbevarende tilstand og kortlæsningstilstand - såvel som generøs forbrændingstid, en batteriindikator og flere vedhæftede muligheder. Det er let, fuldt vandtæt (IPX7) og kører på et 700mAh batteri, som du kan genoplade med USB. Med en forbedret super lav tilstand (10 lumen) kan du få en endnu længere forbrændingstid til tæt arbejde eller læsning. Uanset hvor dit næste eventyr tager dig, og hvilken aktivitet du vil foretage dig, vil Explore 4RC være klar til at udforske det sammen med dig.

Explore 4-serien:
Explore-serien blev oprettet til eventyr - på land såvel som på vand. De er 100% vandtætte (IPX7), hvilket betyder, at de kan nedsænkes i 1 meter vand i op til 30 minutter, hvis du ville være uheldig nok til at tabe det. De kommer med ikke kun hvidt lys, men også rødt lys for at bevare nattesyn og orange lys, der er optimalt til kortlæsning. Disse forlygter er designet til bjergbestigning, kajak, vandreture eller sejlads og vil være en god ledsager på alle eventyr.

Vælg Explore 4RC, hvis du foretrækker genopladelige batterier, eller vælg Explore 4, hvis du vil have 3xAAA alkaliske batterier, som du kan skifte under længere eventyr.


Funktioner:

Genopladeligt batteri: Integreret genopladeligt batteri - USB-kabel inkluderet.
Fuldt vandtæt: Opfylder Ipx7-standarden; Kan nedsænkes i vand i op til 30 minutter med en meters dybde.
Natvisions- og kortlæsningstilstande: Foruden hvidt lys har forlygten en tilstand med rødt lys, der bevarer din nattesyn og en orange tilstand, der er optimal til kortlæsning.
Super lav tilstand (10 lumen): Sparer batteri, perfekt til arbejde i tæt rækkevidde eller læsning.
Silva Intelligent Light®: En unik kombination af spotlight med lang rækkevidde og et tæt oversvømmelseslys, der giver dig et klart udsyn over både nær og fjern forhindringer.


Specifikationer:

Fastgørelse: Bælteclips, pandebånd, hjelmfastgørelse
Batteri: 1 x Li Po 700mAh / integreret
Batteriindikation: Viser batteristatus, når den er slukket
Strålemønster: Intelligent Light® - optimeret lysfordeling
Pæretype: 1 x rød / orange LED, 2 x semi-kraftige LED'er
Lysafstand: Se matrixtabel
Lystilstande: Max, Min, Blink, Orange, Rød
Lyseffekt: 400 lumen
Materiale: ABS, aluminium, pc, TPU
Vandtæthed: IPX7 - Vandtæt
Vægt (inkl. Batterier): 73 g


Kigger du efter Silva Explore 4RC Headlight, eller andre udendørs varer, der kommer fra Silva, kig i Elektronik afdelingen og Lamper kataloget. Udover de gode priser hos trekkinn butikken, din online udendørs butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Silva Explore 4RC Headlight

Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up