up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Silva
360

Silva Trail Runner Free Headlight

plus
  • 360Silva Trail Runner Free Headlight
  • Play videoSilva Trail Runner Free Headlight
  • Silva Trail Runner Free Headlight

Silva Trail Runner Free Headlight

Produktbeskrivelse Silva Trail Runner Free Headlight

Trail Runner Free er en behagelig og let forlygte til alle, der elsker at løbe. Dens funktioner og lysstråle er optimeret til en løbers behov. Grundversionen af Trail Runner Free-serien leveres med 3 x AAA-batterier og hybridbatteriæsken.
På denne femte generation af vores originale kørende forlygte præsenterer vi en ny slags teknologi, hvor netledningen er integreret i hovedbåndet. Vi kalder det Free Technology - en behagelig forlygteoplevelse uden distraherende ledninger eller sammenfiltrede ledninger. Intet besvær - Bare frigør energien.

Hybrid batterikasse inkluderet:
Hybrid-batterikassen kan indeholde enten AAA-batterier (inkluderet) eller den genopladelige Silva Hybrid-batteripakke. Det betyder, at du har frihed til at opgradere forlygten, når du vil supplere den med et genopladeligt batteri. Kassen har grebvenlige overflader og har et integreret rødt baglys sikkerhedslys - hvilket giver ekstra synlighed.

Tilpasset lysfordeling:
Trail Runner Free-serien er lavet til løb i alle aspekter. Alle tre forlygter har Silva Intelligent Light. Det betyder, at du får en dobbelt lysstråle-teknologi i din forlygte med lysindstillinger, der er perfekte til løb. Vores unikke kombination af en lang rækkevidde og et tæt oversvømmelseslys resulterer i mindre hovedbevægelse, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og højere hastighed.

Komfort i alle detaljer:
På trods af fokus på teknologiske gennembrud har vi ikke glemt vigtigheden af vægtoptimering. Hver del af forlygten er komprimeret, og enheden vejer kun 55 gram (ekskl. Batterier). Forlygten er perfekt afbalanceret med glatte justeringer og en flad, blød forlængerledning af tekstil, der ikke vikles. Pandebåndet er blødt, men alligevel fast nok med en silikonsnor på indersiden for at blive på plads. Batteriet kan bæres komfortabelt på hovedbøjlen eller holdes varmt i lommen for at spare batterilevetid ved hjælp af den medfølgende forlængerledning.

Basisversionen Trail Runner Free:
Vælg Trail Runner Free med hybridbatteriæsken og 3 x AAA-batterier, hvis du ikke kører dagligt, men stadig værdsætter lang forbrændingstid.


Funktioner:

Gratis teknologi: integrerede ledninger i hovedbåndet. ingen distraktioner. ingen stress.
Hybrid batterikasse: en alsidig batterikasse til enten aaa-batterier eller hybridbatteripakke. har et integreret rødt sikkerhedslys bagpå.
Ren komfort: let og perfekt afbalanceret med glatte justeringer og en flad, blød tekstilforlængerledning, der ikke vikles.
Silva intelligent light®: en unik kombination af spotlight med lang rækkevidde og et tæt oversvømmelseslys, der giver dig et klart overblik over både nær og fjerne forhindringer.Hvis du er på udkig efter udendørs udstyr, findes det hos Silva. Hos trekkinn, kan du købe masser af tilbehør til Lamper, så du kan udøve din sport optimalt. Silva Trail Runner Free Headlight fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Silva Trail Runner Free Headlight

Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Silva trail løber gratis

-

Meget let, let at bruge og med finish i høj kvalitet. God belysning i lang tid. Det havde et rødt lys, der muliggør identifikation.

Silva trail runner gratis

-

Let og praktisk med fremragende belysning og god batteriydelse (3x AAA)

Anmeldelse

-

Perfect, Præcis som beskrevet og som jeg havde håbet på. Simpel, let og god pasform.

Meget godt

-

Fremragende front. Let, behageligt og med godt lys. Jeg anbefaler.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up