up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Solgar

Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units

Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units

Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units

plus
  • Play videoSolgar Gentle Iron 20mgr 180 Units
  • Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units
  • Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units
  • Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units

Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units

Produktbeskrivelse Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units

Solgar Gentle Iron 20 mg er ideel til dem, der finder det vanskeligt at tage traditionelle jerntilskud og / eller kan forårsage oppustethed, forstoppelse og fordøjelsesproblemer. Solgars formel indeholder jernbisglycinat, en form for jern, som tolereres godt af følsomme maver.

Jern er et vigtigt mineral- og essentielt næringsstof, der kræves af kroppen til mange forskellige biologiske funktioner. Vi skal være i stand til at opnå sunde niveauer af jern ved at indtage en normal sund kost bestående af fødevarer som rødt kød, bælgfrugter, nødder, æg, korn og bladgrøntsager. Der er dog tidspunkter, især med dem på begrænsede diæter, såsom vegetarer, når vi muligvis har brug for yderligere støtte. At få nok jern har vist sig at reducere træthed og træthed og understøtter sunde energiniveauer, noget mange søger på grund af moderne livsstil og naturlig aldring. Jern hjælper også med at transportere ilt rundt i kroppen til vores aktive celler og væv. På denne måde bidrager jern til normal kognitiv funktion, normale energiniveauer og understøtter et sundt immunsystem. Desværre,
Jern kan være ret hårdt i tarmsystemet, så Solgar® introducerede Solgar® Gentle Iron, som indeholder jern i bisglycinatform. Denne form er let at absorbere og skånsom mod maven. Solgar® Gentle Iron Iron Bisglycinate kapsler er kosher og egner sig til veganer og vegetarer.

1 tablet om dagen giver 20 mg jern i jernholdig bisglycinatform svarende til 143% af næringsstofreferenceværdierne. At tage 1 kapsel om dagen vil bidrage til:

Funktioner:

Meget absorberbar unik form for jern
Nyttigt for dem med en begrænset diæt som veganer og vegetarer
Blid på maven / Ideel til følsomme maver
Reducerer forstoppelseseffekter (almindelig effekt af standard jerntilskud)
Vegansk, Vegetarisk, Kosher
Normal kognitiv funktion
Normal energi, der giver stofskifte
Normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin
Normal iltransport i kroppen
Immunsystemets normale funktion
Reduktion af træthed og træthed
Processen med celledeling


Ingredienser:
Fyldemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, jern (jernholdig bisglycinat), vegetabilske kapsler Skal: hydroxypropylmethylcellulose, antiklumpningsmiddel: vegetabilsk magnesiumstearat.

Alle Solgar®-produkter opfylder vores branchens anerkendte "Gold Standard" for fremragende kvalitet. Solgar® er fremstillet ved hjælp af naturligt fremskaffede ingredienser og har innoveret siden 1947, og er det perfekte supplement til et godt helbred - 98% af Solgar®-forbrugerne anbefaler mærket
Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units fra vores store online udendørs lager trekkinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos trekkinn er der pris garanti på alt udendørs udstyr fra Solgar.

Funktioner Solgar Gentle Iron 20mgr 180 Units

Farve
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up